Това отборче Баку е много жалко, ама ние сме по-жалки от него. Няма толкова некадърни отигравания и от 2-те страни. Много слаб мач, ама много, това е мач на ниво интертото- предарителен кръг. Слаби и двата отбора.
А в София не се заблуждавайте, няма да бием с разлика, ако имаме късмет ще ги преминем ако ли не няма, просто равнището на двата отбора е еднакво само шанса ще реши кой ще продължи.
ФК Баку-Левски София [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- comandosa1
- Контакти:
Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]
Последна промяна от comandosa1 на 28 юли 2009 20:28, променено общо 1 път.
azata написа:futbolqga написа:На мен ли ми говориш!?!
Естествено ,че не...Може да видиш сам за кого става въпрос...
Мен си ме цитирал и съответно би трябвало на мен да говориш ... за това се учудих
-
- Контакти:
futbolqga написа:levski_ventsi написа:егати играчите,тези и за Б ГРУПА нестават.пак и отново най добрия петков,другите незнаят какво да правят сас топката,незнаят на какъв пост играят.защитата чисти топката като на селски мач,а този МАРОКАНЕЦ АКО ЩЕ ИГРАЕ ДА ИГРАЕ АКО НЕ ДА СИ ХОДИ да е благодарен на садията,че него изгони за това нарошение.направо си беше дуспа и червен картон.И КАКЪВ Е ТОЗИ ДОБЪР РЕЗУЛТАТ ,тези коментатори незнаят ли че в софия трябва да бием задалжително,а баку ги устроива и равен.абе направо нямам думи
и две сини сърца бият в мадрид
Баку ги устройва и равен, ама ако вкарат гол.Според мен като видят какво е истинска публика доста ще им се подкосят крачетата, а и с Жо и Тасевски ще играем далеч по-различно в атака ...
Е и какво от това , че ще видят истинска публика ? Да не публиката да слезе да играе ? Един жалък мач изиграхме , срещу отбор от 7-мия свят !!! Дайте да си го признаем , СЛАБИ СМЕ !!! Дали с Велев или с Муриньо , нямаме качествени футболисти , който да играят футбол в евротурнирите !!! Дано да греша и това да е било само моментно състояние на отбора за този мач , но едва ли ...
futbolqga написа:
А бе бате вие се разболяхте?!?Как искате да направим нещо като от години не сме дали пари за едно ново попълнение, а случайно да сте чули те с какъв бюджет разполагат?!?Толкова не струва целият ни титулярен състав и всички го знаем ...
И какво от това какъв бюджет имат?Случайно там да играеше Роналдиньо? Или Верон? Или поне 1 футболист ,като изключиме Муджири,който да си чувал преди? Там играят футболисти от второразрядни руски,сръбски,хърватски и бразилски отборчета. Смешно е да ми говориш за бюджет,при положение,че футболистите които имат те,нямат място и във вихрен.И да кажа на говното дето от 2 дни е фен на Левски,че съм по стадионите много преди баща му да се изпусне и той да се роди. Просто е жалко и смешно да оправдаваме 0:0 срещу такъв отбор.Аз за разлика от вас имам самочуствието на фен на отбор с традиции.Отбор от държава,която в последно време е доста зле,но има традиции във футбола. Вие се оправдавате жалки игра и резултати от футболни инвалиди. Мъка...Докъде доживях да видя фен на български отбор,да не е критичен след 0:0 срещу азерски отбор.
И последно..ясно е,че ще продължиме. Тук ще се види какви инвалиди са тия и ще ги биеме с поне 3 гола разлика.Нека си говориме за бюджет тогава.
110 години любов!
-
- Контакти:
няма значение това е моментното състояние на отбора важното е че ще продължим напред а някой ще гледат пак жално жално
- monster1011
- Контакти:
Не се притеснявайте. В най-силния сезон в който стигнахме 1/4 финал на УЕФА и мачкахме наред започнахме с ония ужасен мач с Публикум, както и първите 50 мин на същия съперник в София. Стояхме добре и въпреки 20-25 мин второто полувреме нещата са ОК. Резултата е добър, не е проблем в СФ да ги бием с 2-3 гола. А и защо критикувате треньор от 4-5 дни? То е ясно че тепърва ще се види дали нещата с Радко ще тръгнат на добре или на зле.
-
- Контакти:
Емии ок , значи всичко е наред ... Тогава имаше футболисти , а сега са малко съмнителни ... И до днес не мога да си обясня как играч , който вкара 90 % от головете на Левски в турнирите тогава , на следващата година се оказа ненужен и изчерпан за отбора ?!?!?!?
Другата седмица отново ще има буря на герена,усещам нещо лошо ама много лошо.Батков курво-оставка!
Левски направи постижение, което доскоро бе по силите само на тимове от страни като Люксембург, Сан Марино, Андора, Лихтещайн и прочие футболни джуджета. "Сините" записаха в Азербайджан 14-и пореден мач без победа срещу отбор с професдионален статут. За 4 години "евроидиотите" са били само един състав - сбирщината от готвачи, туристи и монтажисти от Андора, наречена Сант Жулия.
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
vrvolleyball написа:Емии ок , значи всичко е наред ... Тогава имаше футболисти , а сега са малко съмнителни ... И до днес не мога да си обясня как играч , който вкара 90 % от головете на Левски в турнирите тогава , на следващата година се оказа ненужен и изчерпан за отбора ?!?!?!?
Не задавай неудобни въпроси. Този футболист беше изгонен от величествените Мъри Сираков. Рискуваш да те обвинят в анти-левскарщина
110 години любов!