Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хичo-вън от Левски
Вие сте луди ... Хичо е един от най-качествените ни младежи и всеки, който поне малко се е интересувал от школата ни го знае.Помните ли колко хулихте Зе, Жо и Тасевски, а сега всички ги хвалите?Да сте чували за нещо като форма?
за мен Йовов също не бе на ниво
като изключим положението за дуспата 2-рото полувреме нищо не направи 

Re: играта на левски
Слаб мач ...... много слаб мач. В Дарко ми е надеждата за реванша.
Абсолютна трагедия беше играта и то тази трагедия идва от двма футболисти и това са Николай Димитров и Христо Йово те повече нямат място в ЛЕвски Велев не трябваше да се маха това беше един от най слабите мачове на левски в последно време....
никво ходене на мачове
От миналата година ви казвам, да не ходим на мачове, докато не се промени нещо. Не може една кошница пияндурници и пушачи да играят в Левски. Това е Левски! Левски не е Батков, не е Кокала, не е Ратко, най- вече не е Гонзо, че и Наско не е. Но всеки си решава сам за себе си.
Аз лично съм против пенсионерски клуб. И против цинизма на Батков. Тъй че, в Русия съм, в Русия съм, нанана!!!
Аз лично съм против пенсионерски клуб. И против цинизма на Батков. Тъй че, в Русия съм, в Русия съм, нанана!!!
- Neron
- Контакти:
futbolqga написа:Вие сте луди ... Хичо е един от най-качествените ни младежи и всеки, който поне малко се е интересувал от школата ни го знае.Помните ли колко хулихте Зе, Жо и Тасевски, а сега всички ги хвалите?Да сте чували за нещо като форма?
Кажи ми 1 път когато Хичо е бил в форма и е направил нещо.От последните 3 мача нищо не прави.За Йовата съм съгласен нестава вече.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Не разбрахте ли,че докато не се махне паразита Баткоф няма как да имаме силен отбор!
абе, някой видя ли да имаме удар в рамката на вратата
Май сме зле физически и за това беше тренюрската смяна.
И нека Томислав Русев да каже точно какво е мнението на феновете след този мач, а стига е хълцукал, че били по-добрите, пък им трябвало време, пък не знам какво си....започва да ми прилича на увъртането на комунистите и пелтечене.... слаби бяха и това си е... а онзи нещастник Йовов, дето бил големият шеф дето уволнява треньорите да вземе да види какво е направил, докато игра - НИЩООООООООООООООООООООООООООО
И кой е тоя Достанич - никой, даже не е от ЛЕВСКИ
И кой е тоя Достанич - никой, даже не е от ЛЕВСКИ
Последна промяна от peteralex на 28 юли 2009 20:22, променено общо 2 пъти.