Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KingForadayy
- Контакти:
Re: След Баку - Левски
В София поведат ли аэерите и мача свършва.Просто не се вижда кой ще вкарва голове.То няма кой един свестен удар да нанесе .Толкова жалък български отбор в евротурнир отдавна не бях гледал.
groti написа:brossy написа:Рабех трябваше да полу4и 2ри жълт картон и дузпа за Баку.Тога щяхме да сме аут за пореден път.Сега шансовете са 50 на 50
Шансовете са 90 на 10 в наша полза.Просто азерите са безумно слаби.
Не съм съгласен с теб.Ние да не сме по-добри.Един гол и край!Невиждам как ще вкараме 2 гола
mile_bg8 написа:Абе ,добре е ! Една точка за България от левскарите .
Това трябваше да са три точки!!! Дано не спечелят две от двата мача.
Голям резил спор няма ... направо ТРАГЕДИЯ с нечовешки размери. Това си беше чист махленски футбол - защитата чисти силно напред, и ако стане нешо стане, ако не пак същото.....
Трябва да се засрамят тези наши 'професионалисти' ако искат да спечелят нещо, ако искат някой да ги уважава.
Трябва да се засрамят тези наши 'професионалисти' ако искат да спечелят нещо, ако искат някой да ги уважава.
Батков трябваше да из4исти футболистите не ръководството.Нее нормално Гошо Петков да е наи добрия в тоя ма4.Баку направиха много добър ма4 благодарение на Левски 4е наможа да си върже играта.Дасе надяваме 4е в софия щеги бием
- release_yourself
- Контакти:
KingForadayy написа:В София поведат ли аэерите и мача свършва.Просто не се вижда кой ще вкарва голове.То няма кой един свестен удар да нанесе .Толкова жалък български отбор в евротурнир отдавна не бях гледал.
Ще видиш, че другите ни отбори в Лига Европа ще играят много по - грамотно. Литекс играе перфектен футбол в момента, Черно море и ЦСКА ще покажат силен футбол. А Левски трябва да играят най - красиво ако се съди по класирането им последното първенство. Защо не се получава? Едва ли проблемът е в треньора.
Пуснете си това видео и се забавлявайте ... http://www.youtube.com/watch?v=xmup8AofWnw
velko71 написа:Батков трябваше да из4исти футболистите не ръководството.Нее нормално Гошо Петков да е наи добрия в тоя ма4.Баку направиха много добър ма4 благодарение на Левски 4е наможа да си върже играта.Дасе надяваме 4е в софия щеги бием
Не да се надявате - трябва да сте убедени в това, защото иначе .... този филм сме го гледали.
KingForadayy написа:В София поведат ли аэерите и мача свършва.Просто не се вижда кой ще вкарва голове.То няма кой един свестен удар да нанесе .Толкова жалък български отбор в евротурнир отдавна не бях гледал.
за съжаление си абсолютно прав
ivo1964 написа:velko71 написа:Батков трябваше да из4исти футболистите не ръководството.Нее нормално Гошо Петков да е наи добрия в тоя ма4.Баку направиха много добър ма4 благодарение на Левски 4е наможа да си върже играта.Дасе надяваме 4е в софия щеги бием
Не да се надявате - трябва да сте убедени в това, защото иначе .... този филм сме го гледали.
Баков трябва да се самоизчисти - време му е!
kenny написа:Трагедия! В България има поне 8-9 отбора, които са с класа над ТОЗИ Левски.
За Левски съм но точно с тази наша игра незнам как бихме могли да хванем дори и равен на Етър !!!!