ФК Баку-Левски София [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ФК Баку-Левски София [официална тема]
мача срещу Фк баку, определено ще е доста труден. Все пак се надявам, че ще постигнем добър резултат като гости. Моята прогноза е: 1:1.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
ЛЕВСКАРКА написа:мача срещу Фк баку, определено ще е доста труден. Все пак се надявам, че ще постигнем добър резултат като гости. Моята прогноза е: 1:1.
Това определено не е добър резултат!... Спомни си от миналото лято мачовете с този резултат като гости и накрая какво ставаше!!!...
Добър резултат е 0:2 и аз съм го поръчал!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
koeff написа:AzTV ще предават мача пряко. Феновете на Левски, които имат паници на Булсата могат да си направят експеримент и да опитат да хванат Тюрксат на 42Е, който е съседен на Хелас.
И на ITV Partner се хваща тая програма, така че БГ ТВ-тата да го...... и да се намери някоя БГ олигофренска телевизия аз ще я бойкотирам и ще си гледам азърбейджанската....

http://www.day.az/news/football/166364.html
http://www.day.az/news/football/166366.html
http://www.day.az/news/football/166363.html
Всички са предпазливи и умерени в изказванията си.
Но както се казва - "Мача наближава, времето тече"
За мен голов Х е добър резултат за левски в първия мач
http://www.day.az/news/football/166366.html
http://www.day.az/news/football/166363.html
Всички са предпазливи и умерени в изказванията си.
Но както се казва - "Мача наближава, времето тече"

За мен голов Х е добър резултат за левски в първия мач

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- стичо
- Контакти:
Аз ще се изцепя, 0-3 за Левски!
Ако пусне Тасевски, той ще е първият голмайстор!Иначе Георги Христов и Гаджев ще отбележат! 

-
- Контакти:
Хайде българи!Време е да забравим за клубни пристрастия. Много е приятно когато видя фен на ЦСКА да пожелае успех на Левски преди евромач или обратното. Разбира се, не искам съперничеството да изчезва, но ми се иска то да се проявява в чисто футболен и обективен аспект, да речем, когато наближи дербито. Нека изчезнат "евроидиоти" , "говеда" , "фесове" "цдна" "чорбари" и всякакви подобни лични обиди, атаки и заяждания. Нека всичко е футбол, както е за мен и за още много, убеден съм, фенове като мен! Знам, утопия е, но пък всяко лято когато наближат мачовете в Европа се чувствам по този начин.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ В ЕВРОПА И НЕКА ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ И НИЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ В ЕВРОПА И НЕКА ИМ ПОКАЖЕМ, ЧЕ И НИЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ!
Левски без Тасевски днес в Баку
Македонският халф на Левски Дарко Тасевски отпадна окончателно от състава за днешния мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу ФК Баку заради травма, стана ясно в часовете преди срещата. Полузащитникът се контузи по време на вчерашната тренировка на сините, след което дори бе сложен лед на левия му крак. Двубоят днес е от 18,00 часа на стадион "Тофик Бахрамов" в Баку.
Македонският халф на Левски Дарко Тасевски отпадна окончателно от състава за днешния мач от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу ФК Баку заради травма, стана ясно в часовете преди срещата. Полузащитникът се контузи по време на вчерашната тренировка на сините, след което дори бе сложен лед на левия му крак. Двубоят днес е от 18,00 часа на стадион "Тофик Бахрамов" в Баку.

Лошо
да се надяваме, че на негово място "Сърмата" ще направи мача на годината :D

Бардон ще замести Тасевски, дано го нарпави добре...
САМО ЛЕВСКИ!
Лично според мен една халфова линия в лицето на Сърмата и Владо като дефанзивни и Седрик по напред е много добър вариант.Все пак сърмата и владо са сработени и се познават отлично.Дано изнесат добра продукция както винаги
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ