Радуканов: Очаквам с нетърпение пловдивското дерби
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радуканов: Дайте ми Локо (Пд) на полуфинал
Дай Боже да се случи Пловдивското дерби и да се позабавляваме по Пловдивски. 

Красота,вяра ,борба!!!
ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА !
Дай боже подобен мач, въпреки, че е малко вероятно.
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!
Не ми харесва заглавието на темата. Дайте да не се изхвърляме на този етап. Вярно е, такива приказки се говорят за повдигане духа на футболистите. Но е много рано да говорим за купи , титли и "Дайте ни този или онзи...". До момента като сериозен съперник сме били само черноморци. Предстои ни много труден сблъсък с класния Лудогорец , с неясен изход... Предстои ни със спринт да догонваме в "Б" група изоставането , и да търсим влизане в елита... Нека бъдем малко по-скромни и по-сдържани. 

- Edin e BOTEV
- Контакти:
vhpvhp написа:Не ми харесва заглавието на темата. Дайте да не се изхвърляме на този етап. Вярно е, такива приказки се говорят за повдигане духа на футболистите. Но е много рано да говорим за купи , титли и "Дайте ни този или онзи...". До момента като сериозен съперник сме били само черноморци. Предстои ни много труден сблъсък с класния Лудогорец , с неясен изход... Предстои ни със спринт да догонваме в "Б" група изоставането , и да търсим влизане в елита... Нека бъдем малко по-скромни и по-сдържани.
+ 1
- pasaden
- Контакти:
То бихме Лудогорец, че и буферите биха Левски, та вече и на полуфинал се срещаме.
Аре първо да видим как ще отстраним Делиормана и после евентуално да мислим кой ще ни се падне.
Аре първо да видим как ще отстраним Делиормана и после евентуално да мислим кой ще ни се падне.
Последна промяна от pasaden на 13 яну 2012 20:48, променено общо 1 път.
100 години символ на Пловдив
Хайде по-сериозно!Няма нужда да се слага каруцата пред коня!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
radezki написа:Хайде по-сериозно!Няма нужда да се слага каруцата пред коня!
Прав си пък и ни предстои битка и за влизане в "А" група поне за мен е много по-важно да се върнем в елита за 100-годишнината от колкото да спечелим купата. Освен това и имаме и доста труден съперник със сигурност отборът, който играе най-добър футбол в България в момента. Нека първо да бием евентуално Лудогорец и тогава да си мечтаем за 1/2 финал. Естествено, че всички искаме Купата за 100-годишнината, но все пак влизането в "А" група е много по-важното в този момент.
Re: Радуканов: Очаквам с нетърпение пловдивското дерби
Абе трудно ще е ама не и невъзможно да се полу4и дербито....Лудогорец можем да ги бием с публиката(които е бил на ма4а с 4ерноморец знае за какво става вапрос),защото квото и да си говорим футболно сме дале4 от тях, а за локото нз имат 6анс ако левски са на нивото от пролетта.Вива Канари
Re: Радуканов: Очаквам с нетърпение пловдивското дерби
Лудогорец е наи-силниа отбор в момента, с мнооого късмет и много публика.........абе ще видим. Докато Локото са ясни, Левски им дава ма4а за купата и взима после ма4а за пурвенството.