Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Ако не вземем мерки, догодина ще сме отново в Б група!

Мнениеот botevforever » 09 сеп 2011 15:51

Muscarin написа:
И какво нередно видя в мнението ми?

Мненията ти са противоречиви,а това за мача в Поморие е,меко казано,смущаващо.Явно много се гордееш с него,след като с "copy" и "раste" го пусна във всички форуми,за да разберат всички,които ги посещават,какво е мнението на един,наричащ себе си "голям фен",за начините,по които любимият му отбор би спечелил даден мач.И в крайна сметка какво стана в Поморие-полегнаха ли или ние си взехме точката?Мача с "Любимец" как го виждаш-ще полегнат ли или ще паднем?Защото доколкото разбирам,според теб когато загубим-губим с футболни средства,т.е. с неумение.А когато спечелим точка или три-противникът ни поляга поради причини,които според теб аз и всички ботевисти би трябвало да знаем.И след като би трябвало да знаем резултата още преди мача,защо изобщо да ходим на стадиона и да обикаляме България-къде-къде по-доходно ще бъде да седнем в близкия "Еврофутбол" на биричка и да изкараме някой лев вместо да даваме пари за билети,екскурзии,гориво и пр. набутвации.Ти,свише озарения,може би точно това правиш.
Е,аз пък ще кажа:Да пази Господ "Ботев" и всички други отбори от подобни фенове,в чиито мисли дори само се прокрадват съмнения за уговорени мачове.
Така,че аз ще продължа да следвам отбора с твърдото убеждение,че играем феърплеи,и няма да позволя никога да ми бъде втълпено друго.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 14 сеп 2011 11:52

botevforever написа:
Muscarin написа:
И какво нередно видя в мнението ми?

Мненията ти са противоречиви,а това за мача в Поморие е,меко казано,смущаващо.Явно много се гордееш с него,след като с "copy" и "раste" го пусна във всички форуми,за да разберат всички,които ги посещават,какво е мнението на един,наричащ себе си "голям фен",за начините,по които любимият му отбор би спечелил даден мач.И в крайна сметка какво стана в Поморие-полегнаха ли или ние си взехме точката?Мача с "Любимец" как го виждаш-ще полегнат ли или ще паднем?Защото доколкото разбирам,според теб когато загубим-губим с футболни средства,т.е. с неумение.А когато спечелим точка или три-противникът ни поляга поради причини,които според теб аз и всички ботевисти би трябвало да знаем.И след като би трябвало да знаем резултата още преди мача,защо изобщо да ходим на стадиона и да обикаляме България-къде-къде по-доходно ще бъде да седнем в близкия "Еврофутбол" на биричка и да изкараме някой лев вместо да даваме пари за билети,екскурзии,гориво и пр. набутвации.Ти,свише озарения,може би точно това правиш.
Е,аз пък ще кажа:Да пази Господ "Ботев" и всички други отбори от подобни фенове,в чиито мисли дори само се прокрадват съмнения за уговорени мачове.
Така,че аз ще продължа да следвам отбора с твърдото убеждение,че играем феърплеи,и няма да позволя никога да ми бъде втълпено друго.

Ok! Нямам намерение да те убеждавам в каквото и да било.Жив и здрав!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 16 сеп 2011 10:43

daimio написа:нека повторим за не разбралите-не доволството в много от нас не идва само и единствено заради слабата игра
отлично си спомням защо искахме да изпаднем във В група-за да върнем Величието на Ботев изглежда за начините по които това може да стане мненията ни се различават коренно.
не съм си позволил да дам персонални оценки на който и да било футболист до сега обаче за мен е най-меко казано несериозно да се твърди че от тези с които разполагаме в момента можем да изградим отбор който да играе добре и след 10години.за мен имаме общо трима футболисти сега израстването на останалите е загубена кауза за мен.
относно влизането в А група за 100годишнината мнението ми никога няма да се промени без значение колко добри оправдания могат да измислят управляващи и футболисти по въпроса.

Съгласен с мнението ! Накратко казано - с тая селекция влизането в "А" група е задача - ако не невъзможна , то много , много трудна ,а и рискована , да завърши с провал... Ако това стане на 100 годишнината на БОТЕВ , това би било истинска катастрофа. БОТЕВ не е клуб за "Б" група , и всеки , който иска да ни убеди в обраното , с разни мъгляви обещания за "далечно светло бъдеще..." не е БОТEВИСТ , а нихилист...

Върни се в “Архив”