Muscarin написа:
И какво нередно видя в мнението ми?
Мненията ти са противоречиви,а това за мача в Поморие е,меко казано,смущаващо.Явно много се гордееш с него,след като с "copy" и "раste" го пусна във всички форуми,за да разберат всички,които ги посещават,какво е мнението на един,наричащ себе си "голям фен",за начините,по които любимият му отбор би спечелил даден мач.И в крайна сметка какво стана в Поморие-полегнаха ли или ние си взехме точката?Мача с "Любимец" как го виждаш-ще полегнат ли или ще паднем?Защото доколкото разбирам,според теб когато загубим-губим с футболни средства,т.е. с неумение.А когато спечелим точка или три-противникът ни поляга поради причини,които според теб аз и всички ботевисти би трябвало да знаем.И след като би трябвало да знаем резултата още преди мача,защо изобщо да ходим на стадиона и да обикаляме България-къде-къде по-доходно ще бъде да седнем в близкия "Еврофутбол" на биричка и да изкараме някой лев вместо да даваме пари за билети,екскурзии,гориво и пр. набутвации.Ти,свише озарения,може би точно това правиш.
Е,аз пък ще кажа:Да пази Господ "Ботев" и всички други отбори от подобни фенове,в чиито мисли дори само се прокрадват съмнения за уговорени мачове.
Така,че аз ще продължа да следвам отбора с твърдото убеждение,че играем феърплеи,и няма да позволя никога да ми бъде втълпено друго.