Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли господин Хубчев, да си подаде оставката?
Добре , че сина на А.Павлов си вкара автогол 

- botevist1912
- Контакти:
radovasto написа:raZorblade написа:Ще си позволя да пиша повече...
Защото ме боли много като ботевист от всичко това, което се случва с любимия ни тим ..
Въпросът според мен, не е дали да подава оставка , а кога и кой трябва да подаде оставка
Според мен, Хубчев вече закъснява
Остане ли до мача с Нафтата, там ни чака сигурна загуба, след което я се сети да я подаде, я не
Очаквам и Бакалов да му напомни, че в годината в която празнуваме 100-годишнина, играем трагично и целта А група се отдалечава с всеки изминал кръг...
Ако и той е забравил,по-добре да си заминават и двамата !
Все пак Бакалов е човекът, който доведе Хубчев, той му прави и селекцията....а сега Хубчев е заложник на тази "селекция" разни Киковци и Атанасовци да ни се мотат като муха без глава по терена, а такъв златен талант като Илиан Христов да е забит в шеста глуха при юношите.
Когато треньорът се дъни, трябва силен човек в ръководството, който да тропне по масата и да внесе ред и да му намекне,че така не може да продължава !
Стига с това митологизиране, че едва ли не сам бакалов е направил преврата на селския и е основал сам новия Ботев
Той бе просто лице на Промяната, нищо повече
голяма е заслугата на юристите , подготвили юридически всичко , но тях никой не ги споменава, нали
Бакалов, та Бакалов....Да се вярва сляпо само на един човек и една идеология, е пагубно !
Говори ми за стретегия оня ден....Роди се новия Стратег, дами и господа...не от Мировяне, а от Долни Воден
Интересно в стратегията му как се вписват унижението 5:1 от юношите 95 на Левски и факта ,че представителния ни отбор се вози в рейс за общо ползване, предоставен от фирма "Стойчев и син" ....през уикенда - вози футболисти, а през седмицата -вози туристи ..На седалките на които са пърдяли стринките от село докато си носят чантите с чушки и домати, сядат и нашите футболисти...
и това ако не е страховит АНТИИМИДЖ , не знам кое е !!!
За играта пък на тоя същия отбор, да не говорим !!! Доживях най-голямото УНИЖЕНИЕ, откакто ходя на мачове на Ботев, а то е поне от 25 години, да дойде някакъв си отбор на Любимец и да ни направи СМЕШНИ НЕ, А ЖАЛКИ !!! това и при селския не съм го виждал...
Сигурно от 3-те милиона бюджет не се вписват по никакъв начин 100 000 за един нов рейс или дори на старо, НО СОБСТВЕН
Или едни 500-1000 лв. за техническо оборудване на момчетата, които правят и невъзможното да предават срещите онлайн , но не винаги успяват....
Интересно в Стратегията на долноводенския стратег , не се ли вписват феновете, които желаят да гледат мачовете на любимия си отбор онлайн, когато нямат възможност да пътуват в гостуванията ни ???
Интересно, в бюджета от 3 млн , не са ли предвидили средства за закупуване на официални костюми за официалните лица, защото когато видя т.нар ни президент-сратег от Долни Воден, облечен с тениска ширпотреба и дънки неглиже, ми се повръща !
Откъде да знае човека от СЕЛО, че това да си ПРЕЗИДЕНТ на БОТЕВ изисква определен ЕТИКЕТ и линия както на поведение , така и на обличане!
представяте ли си само да видите някога президента на Барса облечен айляшката на пресконференция
ще го пукнат от ебавки...
Ама ние си я караме по селски...
Интересно в коя част от стратегията точно е цената на фланелката в клубния фен-шоп, да бъде на цена !!!! 90 !!!! лева
малката минерална вода (продавана от клуба) да е левче , а билета да се увеличи на 4 лв. Сигурно ако се класираме в А група , фланелката ще е 150 лв, билета ще е 8 лв. ,а водата - 2 лв, не знам..А ако докопаме и евротурнири , не ми се мисли....Сдружението може да обърне всичко в евро, знам ли..
Много наивници казват "аз за Ботев ще дам всичко" и двата последните си левчета, но истината е ,че тези пари не отиват за Ботев, за търтеи, които решиха ,че ще живеят на гърба на Ботев. Ако отиваха за Ботев, досега с тези пари да бяха купили още един нападател....а защо такъв все още не се осигурява на Хубчев, за мен е пълна загадка !!!
Момчета и момичета, ботевисти, осъзнайте истината вече, че шайка СЕЛСКИ измекяри, които се намират в УС на Сдружението отново решиха ,че могат да печелят на гърба на БОТЕВ, яхнали вълната на еуфорията !
Но тази еуфория , слава богу, взе да свършва и хората искат да усетят промяната и наяве !
Ако си спомняте, в договора между АД-то и Сдружението е записано,че всички приходи от билети, търговски и фен -артикули, са за Сдружението, а в Сдруженеито има алчни хорица, дами и господа
Които са решили,че ще се пенсионират в Сдружението на заплата от Сдружението, тоест с моите и вашите пари, които даваме всеки уикенд на Колежа !
Тотална , пълна и абсолютна управленска несъстоятелност цари в момента в клуба ни и ви казвам,че проблемите ни са много по-дълбоки , а Хубчев е само една малка част от проблема...той е видимата страна на проблема, защото резултата от неадекватните му треньорски действия, се ВИЖДА и го виждаме всички
Другото, невидимото, което се случва в т.нар. "кухня" , е по-страшното ...а там ставам такива неща, които ме карат да съм сериозно притеснен за бъдещето ни и ме карат да се срамувам,.че съм ботевист, затова ,че отново ..толкова скоро след Селския, други решиха отново да НИ ЛЪЖАТ !
бакалов твърди,че атаките срещу него били персонални....
Ами, да, точно такива са , пероснални..
Защото това да си на върха на пирамидата, означава да носиш тежък товар и отговорност ..да взимаш тежки управлненски и мениджърски решения..
Когато видиш ,че не се справяш, да предадеш мисията на друг , в името на Ботев...
За съжаление обаче, Бакалов не е човек , който ще си тръгне сам, поради същата причина, поради която не си тръгна и лицето Христолофф....
Да сте го чули да излезе и да каже нещо , след лошите ни мачове и неубедителни игри ..да каже нещо на феновете, които точно сега искат да чуят отговори ?!? крие се като мишок зад гърба на треньора и зад някакви въображаеми стратегии !
чакат ни още много бурни и тежки моменти, докато наистина намерим себе си и мястото си в джунглата,наречена Бг футбол
аз за себе си съм напълно убеден, че не желая Бакалов да е президент и ръководител на Ботев, не желая и Хубчев да е треньор
Заради заслугите си към клуба мачовете и головете , които е вкарал , Бакалов заслужава да бъде "Почетен президент" , дори и на заплата, но без управленски функции..
Вижте само както съпоставка какво прави един Лудогорец !
работи ПРОФЕСИОНАЛНО, защото начело има широкоскроен човек с визия за нещата и за бъдещето...започна ремонт на стадиона лятото, скоро ще е готов.. Нашите стратези ще го започват тепърва..и това е най-малкото...
Уж сме богат клуб, а събрахме бабериците, това е по-лошото....
Събираме играчи свободни агенти...това да ви е познато отнякъде
Краен съм в мнението си, но предпочитам да е така....
Който предава ИДЕЯТА БОТЕВ си отваря фронт за война със всеки, който обича БОТЕВ, повече от собственото си благосъстояние и парите....
Дори и Бакалов да иска силен Ботев , факт е ,че той не може да го направи..да искаш и да можеш , са различни неща....
От добър футболист рядко става добър ръководител...
искам доказани мениджъри..мениджърски екип даже, но не и бивши футболисти с кухи лейки
Категорично и Бакалов и Хубчев са твърде ниска летва за Ботев и колкото по-рано нямат нищо общо с клуба ни, толкова по-добре !
Анкетата трябва е дали да си тръгнат бакалов и хубчев, дали само бакалов или само хубчев....
но едно е сигурно, някой трябва да си отиде, защото този срам ни го докараха именно те
САМО БОТЕВ !
Аз също ще си позволя да пиша повече, защото ме боли когато ботевисти изричат неистини с цел да оплюят други ботевисти. В коментара ти има немалко истини, но всичко отива по дяволите, когато се стигне до откровените лъжи и некоректното оплюване на Марин Бакалов. Затова и съм длъжен да внеса яснота по някои от повдигнатите от теб въпроси:
1. Не е вярно, че Бакалов е докарал Хубчев, а още по-малко вярно е че му е направил селекцията. Решението за привличане на Хубчев като треньор е взето от съвета на директорите на АД ПФК Ботев, след като Илиан Илиев отказа да води отбора. Няма нито един футболист от новите попълнения, който да не е одобрен от Хубчев и който да е взет против волята му.
2. Вярно е, че Бакалов бе основно лице на промяната в Ботев и не следва да се митологизира, но това не означава, че можеш да си позволяваш да го наричаш с епитети като селяк и долноводенски стратег.
3. Стратегията за развитието на клуба и бюджета за тази година са разработени и приети от УС на АД ПФК Ботев, одобрени са от мажоритарния собственик на капитала Цветан Василев и отговорността за тяхното изпълнение лежи върху плещите на съвета на директорите на АД ПФК Ботев, който е в състав - Палийски, Ванчев, Коев, Бакалов и Попов. Следва да се отбележи, че от сумата 3 милиона лева около 800 хиляди са предвидени за ремонт на стадиона/с тях ще се прави нов терен с отводняване и отопление по всички световни стандарти/, а останалите са за издръжката на представителния отбор, детско юношеската школа и администрацията на клуба. За пръв път от много години Ботев няма задължения към НАП, НОИ, футболисти, треньори и служители, а също и към доставчици. Ние сме един от малкото отбори в страната и със сигурност единствения в града, които са декларирали истинските заплати пред НАП и плащат данъци и осигуровки върху реалните суми получавани от футболистите, треньорите и служителите. В детско юношеската школа на Ботев децата са осигурени с екипировка, а родителите им не заплащат никакви такси, за разлика от преди когато освен че си плащаха за да тренират децата им събираха и пари за да се плати бензин на автобуса, който ги превозва.
4. Определено в бюджета на клуба можеше да се предвидят пари за собствен автобус, за техническо оборудване на момчетата предаващи мачовете онлайн, но на този етап тези разходи не са най-належащите. И на мен ми се иска мажоритарния собственик на капитала на АД ПФК Ботев да хвърля парите си както ги хвърля Домусчиев в Разград, но съм благодарен и на това което се прави, защото много добре си спомням, че преди година и половина имаше опасност символът на Пловдив да изчезне от футболната карта на България.
5. В УС на сдружение ПФК Ботев няма селски измекяри - неговите членове са уважавани общественици, фенове и ветерани на клуба - Апостол Апостолов, Радо Кошински, Божидар Божилов, Николай Георгиев, Васил Наумов, Димитър Младенов и Костадин Костадинов. Не съществува какъвто и да е било договор между сдружението и АД, според който в сдружението да отиват приходите от билети, търговски и фен-артикули. От началото на първенството всички приходи и разходи са поети от АД ПФК Ботев. Сдружение ПФК Ботев се издържа от членски внос и от дарения, като в него няма назначени хора на трудови договори или хора получаващи някаква заплата или хонорар, тъй като не се поддържа офис. В тази връзка изобщо няма опасност някой от УС на сдружението да се пенсионира на гърба на Ботев и феновете му.
6. Марин Бакалов не е президент на Ботев и не е на върха на пирамидата. Длъжност президент на АД не съществува в правния мир и затова е добре нещата да се разясняват и разграничават. Мажоритарен собственик на капитала на АД е Цветан Василев, който е избрал съвет на директорите на дружеството в състав Ангел Палийски - изпълнителен директор, Марин Бакалов - председател, Ангел Ванчев, Юли Попов и Тодор Коев - членове. Съгласно Устава на АД ПФК Ботев право да представлява дружеството има само и единствено изпълнителния директор - Ангел Палийски. В качеството си на представляващ АД Ангел Палийски подписва всички договори, свързани с дейността на дружеството и носи отговорност за тези си действия пред акционерите. Треньорът на отбора се назначава от съвета на директорите, където решенията се взимат с обикновено мнозинство, а за всяко заседание се води протокол. В тази връзка следва да се отбележи, че решението за освобождаване на който и да е член на съвета на директорите може да бъде взето на акционерно събрание само от мажоритарния собственик на капитала Цветан Василев, а решението за освобождаване на треньора може да бъде взето от съвета на директорите на АД ПФК Ботев.
7. Добре е феновете да критикуват ръководството на отбора, но нека критиката е градивна и с конкретни предложения за подобряване на нещата, а не с оплюване и омаскаряване на този и онзи. Какъвто и да си няма да си позволя да те обидя публично, защото си ботевист и имаш право на прошка.
ЛЮБОВТА КЪМ БОТЕВ ПЛОВДИВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ, ЗАЕДНО ДОРИ В АДА НИЕ ЩЕ ГО СЛЕДВАМЕ!
Личи си че си интелигентен и умен човек, за съжеление голям процент от нашета публика е на коренно противоположния полюус от към интелект! Поздравление за меннието ти!
- Tribune East 1912
- Контакти:
След интервюто снощи, едва ли има трезвомислещ човек, който да иска оставката на Хубчев!
radovasto написа:...
БРАВО, страхотно мнение! Личи си че имаш юридическо образование

- za nas e toj religiq
- Контакти:
bnborisov написа:ето едно мнение на фен на Ботев което взех "на заем" от един друг сайт. Човека го е написал много добре и на 100% мисля като негоПоложението че е закучено, спор няма. Че са наляли гипса наще, е очевидно. Въпроса, който ние като публика трябва да си зададем е дали като половината стадион освирква играчи и треньор, на тея хора ще им е по-лесно. Имали ли ли сме треньор в историята, който да сме изгонили след няколко равни мача? Имали ли сме треньор, който да е бил по-скромен и дисциплиниран и с такова желание за работа, а ние да му се отблагодаряваме с най-чобанските псувни? Дори и да не става, а аз изобщо не съм сигурен в това, това ли е начина да се разделим с този човек. Та нали утре никой треньор няма да иска да дойде имено заради това, че тук не се работи на спокойствие и всички фенове искат да дават акъл. Къде ни отиде манталита на публика, която си обича отбора и го подкрепя до последно? Хубчев каза, че му звъняли 20 човека да му казват кой да пуска. Това нормално ли е? Как може да работи човек на спокойствие така? Гоним играчи, гоним треньори, гоним Бакалов, някой чак и срещу Цветан Василев взеха да скачат. Та аз взех да си мисля и не се сещам за някой освен Коцето Видолов, който да не сме оплюли. Всичките ни легенди направихме за 2 стотинки-тоя бил алкохолик, другия ходил по курви, третия комарджия. Ние сме супер неблагодарна публика и повечето от нас са със супер селски манталитет. Е така не можем да вървим напред. Хора, които мразят повече, отколкото обичат, не могат да са истински фенове. Съжалявам, но това е истината, по-добре да си я кажем дет се вика "право куме в очи". Трябва да си оправим публиката първо и тогава, защото с публика , която псува като чобани и ръси клетви за щяло и нещяло, няма да играем в Европа. А и да играем, само ще се излагаме. Дайте да видим кво да направим, за да се развиваме. Да съберем парите за уредбата, да си оправим Бултра телевизията, да направим една силна и организирана структура и да си подкрепяме отбора. Другото е бонус! Ние не сме фенове за купи и за титли. 10 години ходя на гостувания на цска и левски ( имам предвид селската ера) и винаги сме знаели, че ще падаме с по 4 и нагоре и пак ходехме и си правихме кефа.
+1000000000