Петър Хубчев е уволнен!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Петър Хубчев е уволнен!
В крайна сметка нашия избор какъв е? Треньора ни определено не се вписваше в тази обстановка, но пък за мен е прекалено малко времето от 4 месеца , за да преценим какъв треньор е- стана ясно, че не е правил селекция, т.е. не си е развил въобще идеите за отбора.Аз друго се питам- какво щеше да е сега положението, ако Атанасов беше вкарал поне половината от 25 си излизания сам срещу противниковите вратари- сега щяхме да сме с 6-7 победи и Хубчев щеше да е непоклатим.След като нямаме търпение- следователно нашия модел е модела на Лудогорец- защо тогава го отричаме? Ще издържи ли изстрадалата ботевиска душа още 4-5 години за сглобяване на отбор постепенно и търпеливо- едва ли!!!Тогава какво всички подскачат при споменаване на модела Лудогорец? Някой ще се расърди ли , ако се направи мащабна селекция и подобаваща организация- всички знаят за каква организация говоря- без нея в България никой нищо не е постигнал и Ботев отново влезе в евротурнирите и стане шампион? Ха сега си помислете добре какво точно искаме???
Много интересна информация чух преди малко.Стойчо Младенов е предлагал синовете си на Ботев, но ХУбчев е отказал.Ако е така наистина доста съм озадачен, тъй като въпросните играчи хич не са за изпускане.
Muscarin написа:Много интересна информация чух преди малко.Стойчо Младенов е предлагал синовете си на Ботев, но ХУбчев е отказал.Ако е така наистина доста съм озадачен, тъй като въпросните играчи хич не са за изпускане.
Няма как да ги хареса Хубчев и да иска да ги привлече, при условие, че не са защитници.Нали знаете кои са футболистите, за които Хубчев е настоявал най силно М.Димов и Мечеджиев.

- botev_1912
- Контакти:
Muscarin написа:Много интересна информация чух преди малко.Стойчо Младенов е предлагал синовете си на Ботев, но ХУбчев е отказал.Ако е така наистина доста съм озадачен, тъй като въпросните играчи хич не са за изпускане.
като са толкова добри - що играят в Етър

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
botev_1912 написа:Muscarin написа:Много интересна информация чух преди малко.Стойчо Младенов е предлагал синовете си на Ботев, но ХУбчев е отказал.Ако е така наистина доста съм озадачен, тъй като въпросните играчи хич не са за изпускане.
Кой Етър? Този дето ни разказа играта на собствения ни стадион ли?
- botev_1912
- Контакти:
Muscarin написа:botev_1912 написа:Muscarin написа:Много интересна информация чух преди малко.Стойчо Младенов е предлагал синовете си на Ботев, но ХУбчев е отказал.Ако е така наистина доста съм озадачен, тъй като въпросните играчи хич не са за изпускане.
Кой Етър? Този дето ни разказа играта на собствения ни стадион ли?
Същия, дето не знаеше къде се намира и само явната вече треньорска немощ от наша страна, примесена с бойкот на футболистите към треньора гарнирана с безумната игра на някои футболисти в защита им даде победата!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
- Древен и Вечен
Имах големи надежди за Хубчев.За съжаление се оказа много слаб треньор.Това е чистата истина.
botev_1912 написа:
Същия, дето не знаеше къде се намира и само явната вече треньорска немощ от наша страна, примесена с бойкот на футболистите към треньора гарнирана с безумната игра на някои футболисти в защита им даде победата!
Етър не знаели къде се намират? Явно сме гледали различни мачове! Със сигурност Младенови са в пъти по-добри от половината ни примадони.
Темата отива в архива.