14 Ноември 2008 написа:Такъв видеосбор може да се направи и на Дончо Атанасов.Паса към Капитанов,рейда срещу Берое,гола срещу ЦСКА и т.н.
... и на Каптиев ... и на Будинов ... и на Герасим Заков ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
14 Ноември 2008 написа:Такъв видеосбор може да се направи и на Дончо Атанасов.Паса към Капитанов,рейда срещу Берое,гола срещу ЦСКА и т.н.
yavorescu написа:Тоя Ортега май е същия, дето игра за Спартак и после Славия, като Кокала го изгони заради дисциплинарни нарушения. Прав е wolf, този е на 40 години.
Дано не го одобрят, никога не ми е харесвал.
GrEeN-FaN написа:Здравейте на всички успех на всички през новата година и на любимият ни отбор най вече късмет и по малко съдийски тесли.Ако някой днес е бил нека сподели какво е било (дали пак са се качили в автобуса и са отпрашили).Защо мислите така за Ортега аз си мисля ,че няма да е лош пък ако направи добра подготовка познава отборите тук така ,че може и да става не е дърт ...
motion_man2 написа:Пфф, айде без тоя Ортега! Чечо да го разкарва преди да почнат освирквания и подмятания от трибуните - може да повлияят на останалите играчи от отбора.
Не стига, че чужденец, не стига, че дърт (ако е вярно това, което казвате), не стига, че плебей, ами и за софийските играл...
ShooterMan написа:Ортега е палячо,нама начин Сър-а да го остави тук,а дори и да остане е абсурд просто да играе вместо Миро.Но виждам много интересни неща във видеото на Адисон.Много бързо и рязко сменящ посоката си на дрибъл играч,освен това и експлозивен,стрелящ мигновено при първа възможност.Така като го гледах е еднакво опасен и в центъра на атаката,и по което и да е крило,нахлува,развинтва бековете,може да е откритие.Ще се повторя обаче-всичко би било отлично ако пасът на Фернандес бъде такъв какъвто очаквам,ако подава и движи играта както може Черно Море ще мачка пролетта.Ако се вземе и нападател още един както анонсира Сър не виждам поводи за притеснение,важното беше да се задържат Камазола,Жоро Илиев и двамата централни защитници,това беше важното.Миро се оправя,Адисон лети по крилата,търсения плеймейкър го има вече в лицето на Фернандес,поводи за оптимизъм и силен старт има!Тези играчи,чужденчетата които Сър води няма как да са по-слаби от тези,които е водил до сега-Камазола и Паломино,те веднага станаха най-добрите на своите постове в А група,твърдо смятам и,че Фернандес и Адисон ще са така.Единственото ми притеснение е,че за Монтана Сашето и Росен са аут и в защита ще се разчита на поне един тотален новобранец.За Подуене обаче нямам съмнения,там ще има сензация и нов Паломино ефект,селекцията е много силна,така поне смятам аз
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта