ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Clarion » 10 яну 2012 21:38

14 Ноември 2008 написа:Такъв видеосбор може да се направи и на Дончо Атанасов.Паса към Капитанов,рейда срещу Берое,гола срещу ЦСКА и т.н.

... и на Каптиев ... и на Будинов ... и на Герасим Заков ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 яну 2012 21:51

yavorescu написа:Тоя Ортега май е същия, дето игра за Спартак и после Славия, като Кокала го изгони заради дисциплинарни нарушения. Прав е wolf, този е на 40 години.
Дано не го одобрят, никога не ми е харесвал.

стига бе, толкова ли не остаха футболисти на тоя свят, че тоя ще взимаме - пък дори и било то на проби ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 10 яну 2012 22:06

Здравейте на всички успех на всички през новата година и на любимият ни отбор най вече късмет и по малко съдийски тесли.Ако някой днес е бил нека сподели какво е било (дали пак са се качили в автобуса и са отпрашили).Защо мислите така за Ортега аз си мисля ,че няма да е лош пък ако направи добра подготовка познава отборите тук така ,че може и да става не е дърт ...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 яну 2012 22:19

GrEeN-FaN написа:Здравейте на всички успех на всички през новата година и на любимият ни отбор най вече късмет и по малко съдийски тесли.Ако някой днес е бил нека сподели какво е било (дали пак са се качили в автобуса и са отпрашили).Защо мислите така за Ортега аз си мисля ,че няма да е лош пък ако направи добра подготовка познава отборите тук така ,че може и да става не е дърт ...

Не четеш, Ортега беше натирен от Левски първото защото беше некадърен, и второто което е на 40+ години. Погледни снимката от предната страница която съм постнал, да ти прилича на 25 годишен тоя дядка?

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 10 яну 2012 22:40

Пфф, айде без тоя Ортега! Чечо да го разкарва преди да почнат освирквания и подмятания от трибуните - може да повлияят на останалите играчи от отбора.
Не стига, че чужденец, не стига, че дърт (ако е вярно това, което казвате), не стига, че плебей, ами и за софийските играл...
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 яну 2012 22:42

motion_man2 написа:Пфф, айде без тоя Ортега! Чечо да го разкарва преди да почнат освирквания и подмятания от трибуните - може да повлияят на останалите играчи от отбора.
Не стига, че чужденец, не стига, че дърт (ако е вярно това, което казвате), не стига, че плебей, ами и за софийските играл...

За всички софийски при това без цска и академик. В локо, славия и левски вече е играл :lol:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 11 яну 2012 00:23

Ортега ми изглежда по-дърт дори от Якубу Айегбени, за когото Дейвид Мойс се беше изпуснал в едно интервю, че му е почти набор. За съжаление, доста често срещано явление при африканските футболисти. Независимо от това, точно този нападател не е нищо особено. Като прибавим и дисциплината, личната ми оценка е буквално отрицателна. С лопата да ги ринеш такива, както е приказката.

Силно се надявам пробният период да е неуспешен за този футболист и по този начин да е успешен за клуба. Имаме Миро + Румбата + новото бразилче/венецуелче, което си е предостатъчно за 15 мача при схема с един нападател. Дъртиран Дъртега не ни трябва.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 яну 2012 00:29

Ортега е палячо,нама начин Сър-а да го остави тук,а дори и да остане е абсурд просто да играе вместо Миро.Но виждам много интересни неща във видеото на Адисон.Много бързо и рязко сменящ посоката си на дрибъл играч,освен това и експлозивен,стрелящ мигновено при първа възможност.Така като го гледах е еднакво опасен и в центъра на атаката,и по което и да е крило,нахлува,развинтва бековете,може да е откритие.Ще се повторя обаче-всичко би било отлично ако пасът на Фернандес бъде такъв какъвто очаквам,ако подава и движи играта както може Черно Море ще мачка пролетта.Ако се вземе и нападател още един както анонсира Сър не виждам поводи за притеснение,важното беше да се задържат Камазола,Жоро Илиев и двамата централни защитници,това беше важното.Миро се оправя,Адисон лети по крилата,търсения плеймейкър го има вече в лицето на Фернандес,поводи за оптимизъм и силен старт има!Тези играчи,чужденчетата които Сър води няма как да са по-слаби от тези,които е водил до сега-Камазола и Паломино,те веднага станаха най-добрите на своите постове в А група,твърдо смятам и,че Фернандес и Адисон ще са така.Единственото ми притеснение е,че за Монтана Сашето и Росен са аут и в защита ще се разчита на поне един тотален новобранец.За Подуене обаче нямам съмнения,там ще има сензация и нов Паломино ефект,селекцията е много силна,така поне смятам аз
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 яну 2012 00:32

ShooterMan написа:Ортега е палячо,нама начин Сър-а да го остави тук,а дори и да остане е абсурд просто да играе вместо Миро.Но виждам много интересни неща във видеото на Адисон.Много бързо и рязко сменящ посоката си на дрибъл играч,освен това и експлозивен,стрелящ мигновено при първа възможност.Така като го гледах е еднакво опасен и в центъра на атаката,и по което и да е крило,нахлува,развинтва бековете,може да е откритие.Ще се повторя обаче-всичко би било отлично ако пасът на Фернандес бъде такъв какъвто очаквам,ако подава и движи играта както може Черно Море ще мачка пролетта.Ако се вземе и нападател още един както анонсира Сър не виждам поводи за притеснение,важното беше да се задържат Камазола,Жоро Илиев и двамата централни защитници,това беше важното.Миро се оправя,Адисон лети по крилата,търсения плеймейкър го има вече в лицето на Фернандес,поводи за оптимизъм и силен старт има!Тези играчи,чужденчетата които Сър води няма как да са по-слаби от тези,които е водил до сега-Камазола и Паломино,те веднага станаха най-добрите на своите постове в А група,твърдо смятам и,че Фернандес и Адисон ще са така.Единственото ми притеснение е,че за Монтана Сашето и Росен са аут и в защита ще се разчита на поне един тотален новобранец.За Подуене обаче нямам съмнения,там ще има сензация и нов Паломино ефект,селекцията е много силна,така поне смятам аз

Ако бием и в София, не ще сменят комисия а ще ни изхвърлят от А група - бъди сигурен :lol:

Върни се в “Архив”