Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Пак няма да дават Левски по телевизията

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2009 12:36

Абе все ще се намери кой да го излъчи.....не вярвам да няма интерес.....можеби предпочитат да не се шуми толкова, и да си го уредят хората спокойно. Всичко е медийни трикове ! А и дори да не го предават....има десетки сайтове, където да се наблюдава !
Но ще е жалко, за хората които нямат PC-та.....а и дори да го дават примерно по Ринг, не всички имат кабелна, или сателит-цифрова.....и т.н. И тук изниква отново въпроса, за националната телевизия......с какви пари се издържа тя....и не е ли тя, обществена телевизия......и не го ли интересува обществото, какво ще направи шампиона на България, в европейски мач ? Но защо ли ги задавам тези въпроси, след като от БНТ, отдавна са ни доказали, че те са, всичко друго.......но не и национална-обществена телевизия, която да следва интересите, на тези от които се издържа !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

zoro333
Контакти:

Мнениеот zoro333 » 26 юли 2009 12:37

и защо да го дават? :)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юли 2009 12:39

Пичове, помните ли по коя БГ телевизия предаваха мача Ливърпул-ЦСКА. Аз го гледах ама по-коя беше....... Да бе сетих се. Някаква руска спортна телевизия.
Сега сериозно...Кофти е че телевизиите се подиграват със зрителите. При все че знаят, че може и други мачове да няма, независимо за кой отбор говоря. Струва ми се че технологиите са доста напреднали и отборите трябва да качват мачовете он лайн иначе ще си останем с мераците.
И още нещо... До скоро плюехте БНТ, че незнам кво си и се радвахте че Ринг и Про БГ са взели правата. Честито.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 26 юли 2009 12:40

Не е работа на националната телевизия да излъчва мачове. След като икономически не е обосновано едно такова излъчване, следователно няма да гледате мача. Поне интернет има и там ще може да го гледате.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 26 юли 2009 12:41

zoro333 написа:и защо да го дават? :)

За да гледаме футбол, а не прасета......
@Ros - незам кой се е радвал, мен ми беше се тая, но БНТ от край време е зле, така че по - добре нещо по-ново , туко виж сме се натъкнали на добра телевизия , както с правителството , гласуваш за този , който още не е крал и се надяваш да не краде или поне да краде по - малко, някога се получава , някога не.
@Crapy - Каквито и да е финансови лайна и глупости, този мач гарантира участието на отбора ни в Европа , мисля че е доста доста важен мач , за поне половин България!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?

Мнениеот azata » 26 юли 2009 12:46

На стадиона всички дружно песен да запеем и ФК Баку да отвеем...
Левски-Левски като чуят,вдън земята да се сгушат...

За това всички на стадиона!!!Да подкрепим любимия отбор и да покажем,че сме истински фенове.САМО ЛЕВСКИ!!!
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

Image

liverpul8

Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?

Мнениеот liverpul8 » 26 юли 2009 12:48

A защо ми се струва че прозвището Евроидиот,пак ще си остане В БГ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2009 12:49

Carpy написа:Не е работа на националната телевизия да излъчва мачове. След като икономически не е обосновано едно такова излъчване, следователно няма да гледате мача. Поне интернет има и там ще може да го гледате.

Добре бе човек.....БНТ, като национално-обществена телевизия, какво трябва да предава ? Това което интересува обществото......или опера ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

liverpul8

Мнениеот liverpul8 » 26 юли 2009 12:49

И по добре че нема им гледаме срама

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 26 юли 2009 12:51

Няма такова понятие като икономически необосновано излъчване щом играят родни отбори и представят родината ни в Европеиските клубни турнири.Просто са задължени да излъчат такива мачове както е по цяла европа.Нечувано е в друга евро държава това да се случи.
Трябва протести,ние колко мрънкахме,че не даваха гостуванията с Брюж,Болтън и ОФК Белград ама глас в пустиня си остана,тогава всички гледаха отстрани сейр.Тогава казах,че потърпевши ще бъдат не само Локо ПД.И ето сега поредната ебавка.Трябва всички да протестират и да се дават абсолютно всички мачове на БГ отбори в европа.Като няма кой националната телевизия ще ги дава щото се хранят от нашите данъци и трябва някой да ги задължи.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Върни се в “Архив”