Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пак няма да дават Левски по телевизията
Ако това стане - на домакинския мач яко плакати и скандирания против шибаните ни телевизии 

-
- Контакти:
Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?
Някой знае ли сайта на Баку?
Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
yasen_ov4arov написа:И смяташ,че всички фенове на ЛЕВСКИ биха подкрепили,подобни действия?Че всички фенове са еднакви? Щом е ЛЕВСКАР значи е фашис,щом е от София значи е комплексирал се от фк Ботев лумпен? Я се стегни.
Явно не си стигнал до съществото на писанията ми.Не съм казал ,че всички фенове на Левски са националсоциалисти-би било пълна тъпотия да го твърдя.Не съм и казал,че националсоциализма е нещо лошо-реалната оценка за действията на Хитлер ще дойде след 100-150 години и то ако на евреите им писне от фарса с Холокоста.Това ,което казвам е ,че феновете ви са пълни малоумници и комплексари щом правят подобни тъпотии.Първо като на някакъв футболен като изкараш несръчно нарисувани свастики се показваш като пълен идиот ,защото каква работа има политическа идеология в спортно мероприятие.Втора правиш ужасна реклама на България ,което ако си толкова голям патриотар или си поне по-умен от кофа с лайна не би го направил .Да не говорим,че половината от селяндурите,дето ги изкараха онези свастики не са чели и една книга през живота си за съответната идеология.И лошото е ,че много лапетии се поведоха по тези глупаци,а сега сигурно пак разни левскари и цскари,които се бият в гърдите колко обичат България се правят на маймуни пред света.Аз ако не живеех в България от написаното в коментарите в сайта на ФК Баку щях да разбера,че половината хора в нашия край са цигани,фенове на Левски,а другата половина турци,фенове на ЦСКА.Ами браво оно си требе господа столичани
!!!
Имаш проблем!Голем проблем!
Тях не ги интересуват плакати и скандирания но според мен щяха да искярат от мача с Баку все пак горе долу сме равностойни с Азерите само защото мача е там първо
-
Re: Защо Левски може да отпадне от ФК Баку
Аз въобще не мисля за отпадане......е, то така беше и преди мачовете с Бате.....но все пак ми се струва, че сега отборът ни, е с една идея по добър ( обигран ) ! Така че, не смятам че този път ще има провал......а и един път стомна.....втори път стомна.....няма начин вече ! Не и тази година.....не и срещу тези !
Някой преди мен беше писал, че е възможно само напрежението да ни провали......напълно съм съгласен с това, ако си излязат спокойни, и да не са припряни в действията си.....и най вече с нужното внимание в защита, и самочувствие в атака......смятам, че няма да имаме проблеми за две победи.
Някой преди мен беше писал, че е възможно само напрежението да ни провали......напълно съм съгласен с това, ако си излязат спокойни, и да не са припряни в действията си.....и най вече с нужното внимание в защита, и самочувствие в атака......смятам, че няма да имаме проблеми за две победи.
- goalkeeper
- Контакти:
futbolqga написа:Ако това стане - на домакинския мач яко плакати и скандирания против шибаните ни телевизии
+1

Ше им еба путката майчина на тея катили! Ще предават домакинствата, а? Та хората да не идат на стадиона а да го гледат пред ТВ? Скапани лайнари :# :# :#
Някой има ли информация къде им е офиса на тея?
Някой има ли информация къде им е офиса на тея?
Пак ще го кажа-ако не дават този мач това е престъпление просто...все пак (дано да не става де) ако не го излъчват дано можем поне в нета да го гледаме...с коментар от Дарик естествено...!
Прави сте за това ,че Про.бг се излагат като не дават мача.Но аз искам да попитам Канал 1 къде спи и защо не предава мача от Баку?Все пак страшно много хора искат да го гледат.И сини и червени и зелени и секакви..............
Re: Защо ЛЕВСКИ ЩЕ отстрани Фк Баку?
Мартинес - 3 изречения , 6 правописни грешки
Пунктуационните не ги броим ...