малиииииииии още ли една титла ще му даваме на зам.премиера аре стига с тази ДОКТОРСКАТА, този е тренер колкото аз съм космонавт.
Хвала тебе Ице радвам се на доживотния ти договор.
Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стоичков е способен да убие ЦСКА и Левски с лекота
Gonzi_407 написа:Доста комплекси лъхат от статията.
Единственото, което лъха от тая статия е поредната реклама на тоя утрепан сайт.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Да не казваме "Хоп" преди да сме скочили! Това, което се случва в любимия ми клуб тази зима ме прави по-скоро оптимист, но чак до такава степен да се изразява увереност- не мисля, че е правилно. Да, направихме селекция, привлякоха се качествени специалисти, започнахме подготовка. Но другите отбори също не спят. А това, че се обръщало внимание на столичните "грандове" е от край време така, нещо, с което би трябвало отдавна да сме свикнали.
[center]
[/center]

То щото и от ЦСКА, и от Левски голям живот лъха в момента. Те и без Стоичков са си умрели от всякъде. 

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Тони Шумахер
- Контакти:
lokoloko14 написа:Стоичков е способен да убие ЦСКА и Левски с лекота
Това трябва да бъде ясно на всички умници във футболната ни страна. Прожекторите са насочени към ЦСКА и Левски, но Литекс подготвя оранжевата си гилотина за столичните книжни тигри.
Никой не следи какво става в лагера на Шампионите. Някой знае ли какви испански треньори има от Барса в Свиленград. Някои търси ли гледната точка на Христо Стоичков. Пак ли ще бъде наречен простия, глупака и т.н.
Няма да го познаете, Ицо е улегнал и натрупал опит, които е в повече от синия Костов и червения Дуци.
Литекс няма проблеми с парите, всичко е идеално за тях. Играчите са спокойни, няма скандали, няма допинг, няма изцепки тип Дембеле и компания. В неофициален разговор стана ясно, че Камата е готов да бие двата измислени гранда. Това е истината - Ицо е пич, не му пука от двата гранда, това е истината. Класата на Литекс ще се види през пролетта, а ЦСКА и Левски има много да учат от испанската школа, за да достигнат поне едно от нивата на Литекс.
Който не вярва да чете и да мисли, а не само да плюе като абориген по форумите. С плюнки и измислени фрази няма да промени нищо.
Това е реалната ситуация засега, нека дойдат мачовете и ще видим колко струват формациите в синьо и червено.
Че е студено навън спор няма , ама Вие направо сте премръзнал.....

Дам ... вече ЦСКА и Левски са насраха с извинение от страх от Стоичков, който в треньорската си кариера има невероятни успехи с отборите на... хм, кви са всъщност успехите като треньор на Ицо? 

А на Николай Костов какви са успехите? Всеки започва от някъде. Още повече- Стоичков не е сам, испанският помощник според мен ще отговаря за тактиката, сърбинът- за физическата подготовка. А и да ти припомня нещо- при Стоичков завършихме квалификациите с 24 точки и малко не ни стигна да се класираме, а в последните квалификации имахме 3 пъти по-малко точки.
[center]
[/center]

Авторът на темата да помни какво е писал сега и да не се крие като мишок в края на шампионата.
Blagoy написа:А на Николай Костов какви са успехите?
Да де, ама да си ме видял некъде да тръбя как ще унищожим другите отбори начело с Николай Костов

terata написа:Blagoy написа:А на Николай Костов какви са успехите?
Да де, ама да си ме видял некъде да тръбя как ще унищожим другите отбори начело с Николай Костов
А аз тръбя ли? Виж ми предното мнение! А и статия в някакъв смешен сайт (аз даже за първи път го виждам) означава ли, че от Литекс тръбят, че щели да мачкат всичко по пътя си?
[center]
[/center]