storm написа:Дурекс, съвсем сериозно ти казвам, че от бг форумите на италианските отбори, визирам Интер, ЮВе, Милан и Лацио вашия е най лош.. Разбирам, че има ненавист, обаче някои ваши индивиди освен, че пишат по 1 изречение, а и с едни изрази които малко или много не са подходящи.. Трябва да има уважение между феновете все пак.. Например на Милан форума ми е направил добро впечатление, като изключим някои индивиди всички се отнасят с Юве с уважение.. Така е и в нашия към Милан ( пак с някои изключения), докато при вас е леле мале... Имате големи простаци във тоя форум, хора които имам чувството, че живеят да мразят...
А и една питанка ..
1. Наричате ни "Гоби" , това от къде идва щото не мога зацепя ..
2. Защо живеете в заблуда, че Милан е втория отбор на Милано, аз доколкото знам той е основан преди вашия, по успешния е и вашия отбор е произлязъл след скандали в Милан ??
Сторм, уважението е двупосочно явление. Например, аз не съм видял и един миланист (не че съм се напрягал да намеря), който да признае, че Интер беше най-добрият отбор в Италия 2007-2010. Все говорят за Калчополи, за Морати, за това колко велик бил Милан.
Т. е. аз мога да кажа, че Милан заслужено стана шампион миналата година, но от миланистите чувам само служебните. Едно честно признание от тях не съм видял, така че не знам за каква обективност или уважение говориш (въпреки това аз уважавам Милан и съвсем не го мразя, въпреки че, естествено, стискам палци заедно с Ювентус да загубите 20-30 точки докрая

).
Истината е, че Интер спечели най-много от скандала не само защото Ювентус беше наказан, разпродаде половината си отбор и т. н., но и защото Милан, който получи почти същите възможности като Интер с изключение на глупавата служебна титла, не се възползва. Кой му беше виновен на Милан, че не стана шампион 2008, 2009, 2010 г. Скандалът ли?
Просто Милан беше слабичък тези години, съставът им остаря, не подмениха някои играчи и така. В същото време Интер, вярно с един силен Ювентус по-малко, тотално доминираше на терена в Италия, но един миланист не е казал "ние бяхме слаби заради собствените си грешки". Един не е казал, че не Морати е виновен за 5-то място на Милан 2008 г. Значи, по твоята терминология и миланистите си живеят в свой собствен свят. Та Милан до миналата година беше по-слаб и от Рома, или и Рома е участвала в заговора на Морати?
Второ, аз веднъж и то на шега писах, че Интер е първият отбор на Милано и то имах предвид нещо като своебразно виртуално градско първенство за тази година (все едно да спечелим и двете дербита тази година), но гледам вече втори път го споменаваш. Явно дори не може да се пошегува човек. Ами аз какво да кажа, когато не един път а няколко седмици се грухтеше как Интер щял да изпадне? Да коментирам два месеца подред, че не сте в ред ли? Че е време да си пиете хапчетата ли? Ясно ми е, че това беше шега, макар и да не разбирам защо трябваше да се повтаря и потретя и т. н. Все пак шегата е смешна само първия път.
Казваш, че си чел как сме се били канели да ви смажем в дербито. Аз прогнози не съм давал, но я ми кажи тези закани по-лоши ли са от това 5 години подред да слушам, как това ни било последната титла и всичко щяло да си дойде на мястото. Ти лично сериозно ли смяташ, че Интер сега няма 20 години да стане шампион. Каквито едните, такива и другите, не виждам защо се правиш на ощипана госпожица. Апропо, Ювентус има период от историята си, в който над двайсет години не е ставал шампион. Е аз сега да започна ли да квича че нещата си идват на мястото си и пак ще чакате над двайсет години?
Да не говорим, че ако си говорим в този стил Дженоа и Про Верчели са единствените грандове в Италия, а всички други са някакви временни явления. Щото това са първите грандове в Италия, а не Интер, Милан или Ювентус. Впрочем, Интер до 1989 г. е по-успешният отбор спрямо Милан.
Говориш за злоба, че вие 5-6 години само злобеете по адрес на Интер. Не спряхте да повтаряте като латерни "служебните".
Ами да ти кажа ние имаме една служебна титла от 18 общо, т. е. 6-7 %. А вие от две европейски титли имате също една служебна титла - от финалът с Ливърпул, който печелите заради ексцесиите на стадиона. Това са 50 % от европейските ви шампионски титли.
Говориш за злоба, я сега си представи всеки ден да четеш тъпотии от ливърпулци и въобще от английски фенове: "а, мани ги тия служебните от Торино, дето понеже не можеха по друг начин да спечелят и им дадоха наготово. УЕФА беше решила, че й е писнало от смазващото английско превъзходство и ни прецака най-долно. С една дума служебните европампиони". Ама всеки ден едно и също да повтарят като латерна. Ти в този случай какво би демострирал спрямо такива, уважение ли? Ако искаш всичките ни 18 титли можеш да ги наричаш служебни, но след като 6 година вече не млъквате какво уважение искаш. Аз дори и да не харесвам нещо, гледам да не повтарям по сто пъти на ден една и съща фраза все едно съм в детската градина. И каква е разликата между коментарите в едно изречение и това да напишеш за 5000 път едно и също нещо, па ако ще и в 100 изречения.
И накрая относно нелепите прогнози какво да кажем за един Галиани, който 2007 г. беше изтърсил по повод 8 точки наказание за Милан "А, ние до коледа вече ще сме първи!". И дойде коледа и Милан не само, че не беше първи ами беше на 20 точки от Интер. Дали изказването му не е било смешно, а? Не знам тифозите на Интер какви прогнози са давали, но поне Морати не е приказвал подобни неща, които после да изглеждат по този начин.
Накрая относно уважението да ти напомня ли, че в тази секция на форума почти всеки нарича англичаните "дървари" и то непрекъснато. За това уважение на миланисти и ювентинци ли говориш (имай предвид, че аз изобщо не съм привърженик на англичаните)? Ако някъде прочетеш някой интерист да нарича отбора ти "дъртата", примерно" имаш два варианта:
1. Подминаваш с усмивка това, както някой интелигентен (ако има и такива

) привърженик на английското и на Англия би подминал с усмивка когато говориш за дървари.
2. Никога не говориш за дървари и имаш пълното право да коментираш "простащината на този интерист"
Иначе би било лицемерие. Всъщност в този форум само за единици може да се говори, че проявяват уважение към другите отбори и не пишат тъпотии.
ПП: Честита ти победа победа над Лече (да ви приседне дано

)