Cayman написа:1.Със синият екип само Пинто онзи ден се снима,надявам се ''тези'' е правописна грешка. 2.Витиня гледа уплашено като Пинто.Тук интересното е че и двамата са португалци и са крайни леви защитници. 3.И двамата не съм ги гледал.Мантила е младежки финландски национал и на първо четене би трябвало да е талантлив,но като знам че и Дженкинсън е финландски национал незнам какво да си мисля.За Витиня вече казах че ми изглежда като Пинто.Съвсем нормална реакция е да се ядосвам,че отбор от Б група се справя по добре на пазара от любимият ми отбор от където валяха обещания за трансфери.И наистина щях да дам банкет ако тези двамата бяха дошли защото няма как да бъдат по зле от Старокин и Милиев(Иванов) 4.Лошо домашно ми давваш.Тук говорим за трансфери и не разбрах дали за трансфери се интересуваш или класиране.
1."Тези" не е правописна грешка.Исках да кажа,че и ние можем на бърза ръка да "строим" 4-5 анонимника,да ги щракнем със синята фанелка и да обявим селекцията за приключена.И после?
2.Кога се ядосваш повече?Когато закъснеем с трансферите или когато докараме играчи като Видович,Тиберканин и Демба-Нирен?А-а-а сетих се!Ти искаш хем да сме готови на 4-ти януари,хем да привлечем Агуеро,Г.Бейл и Марсело,нали?

3."Домашното" си е много правилно,защото феновете на Лил също,навярно,се чудят какво е правил отбора на "пазара",след като Монпелие ги изпреварва в класирането.
Следващото "домашно":виж как се справят на пазара Анжи(до 2009/10 във Б група) и Спартак М,например.