Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2012 10:07

Cayman написа:1.Със синият екип само Пинто онзи ден се снима,надявам се ''тези'' е правописна грешка. 2.Витиня гледа уплашено като Пинто.Тук интересното е че и двамата са португалци и са крайни леви защитници. 3.И двамата не съм ги гледал.Мантила е младежки финландски национал и на първо четене би трябвало да е талантлив,но като знам че и Дженкинсън е финландски национал незнам какво да си мисля.За Витиня вече казах че ми изглежда като Пинто.Съвсем нормална реакция е да се ядосвам,че отбор от Б група се справя по добре на пазара от любимият ми отбор от където валяха обещания за трансфери.И наистина щях да дам банкет ако тези двамата бяха дошли защото няма как да бъдат по зле от Старокин и Милиев(Иванов) 4.Лошо домашно ми давваш.Тук говорим за трансфери и не разбрах дали за трансфери се интересуваш или класиране.

1."Тези" не е правописна грешка.Исках да кажа,че и ние можем на бърза ръка да "строим" 4-5 анонимника,да ги щракнем със синята фанелка и да обявим селекцията за приключена.И после?
2.Кога се ядосваш повече?Когато закъснеем с трансферите или когато докараме играчи като Видович,Тиберканин и Демба-Нирен?А-а-а сетих се!Ти искаш хем да сме готови на 4-ти януари,хем да привлечем Агуеро,Г.Бейл и Марсело,нали? :lol: Такъв "филм" не се прожектира по нашите киносалони. :roll:
3."Домашното" си е много правилно,защото феновете на Лил също,навярно,се чудят какво е правил отбора на "пазара",след като Монпелие ги изпреварва в класирането.
Следващото "домашно":виж как се справят на пазара Анжи(до 2009/10 във Б група) и Спартак М,например. ;)

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 яну 2012 10:19

Абсолютно, до 10-ти най-късно трябва да сме готови. За жалост нема парички и не е толкова лесно да се убеди играч да дойде тук. Вече предпочитат в Кипър да идат, вместо тук.. Ама верно, дори двама да купим, по-оферта е да могат да играят горе-долу, вместо десет малки негърчета от дърветата....

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 яну 2012 10:24

Задължително трябва да се вземе централен защитник :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 яну 2012 11:33

Tо на много постове задължително трябва да вземем играчи, ама като гледам ще вземем централен чеп.
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 яну 2012 13:14

siniq_fen написа:Tо на много постове задължително трябва да вземем играчи, ама като гледам ще вземем централен чеп.

И централни калъфки :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 яну 2012 13:29

Santiago Munezz написа:
siniq_fen написа:Tо на много постове задължително трябва да вземем играчи, ама като гледам ще вземем централен чеп.

И централни калъфки :mrgreen: :mrgreen:

Това се подразбира :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 яну 2012 14:43

демек, привличаме Гол *** от Китай... :)
Това го правим всяка година и затова дори и "селските" отбори дърпат с по една дължина пред нас. Май започваме да заприличваме на някакво бившо българско величие, безвъзвратно останало във футболната история и статистика...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

bombona1
Контакти:

Мнениеот bombona1 » 08 яну 2012 15:39

Новият шеф в Левски Иво Тонев призна, че забавената селекция при "сините" е нещото, което го притеснява. Той заяви, че "малко го дразни" това, че трябва първо да се освобождават привлечените през лятото футболисти и едва след това да се взимат нови.

"Даже не съм и предполагал, че ще дойда в Левски, когато напусках Локомотив (София). Нещата се случиха в края на годината. Преди това имах желание да не се занимавам с футбол до лятото. Предложението дойде изненадващо. Предизвикателство е да управляваш клуб като Левски. Имали сме възможност да работим заедно с премиера в Столична община и вероятно ми има доверие, но това няма нищо общо с назначаването ми с Левски. Не са малко отборите, на които се постара да помогне Бойко Борисов", сподели Тонев в предаването "Зона спорт" на bTV.

"Всички, които инвестират във футбола, искат да има перфектна организация и яснота как се харчат парите. В Левски има неща, които ми направиха лошо впечатление, но повечето неща са професионално направени. Договорът, който предстои да бъде подписан е за три години".

"Наско Сираков за мен е един от малкото хора, които много разбират как се управлява отбор. Познаваме се много добре. Много го уважавам и винаги бих приел от него. Към днешна дата позициите са ни различни. Той е в Изпълкома на БФС, не работи от години във футболен клуб".

"В Левски трябва да се промени селекцията. Има доста трудности и това е нещото, което ми тежи в момента. Малко ме дразни, че в момента се занимавам с миналото, а не с бъдещето. Вместо да привлечем трима - четирима нови футболисти, ние се чудим как да се разделим с футболистите, привлечени през лятото".

"С Георги Иванов се разбирам много добре. Почти всеки ден работим заедно. Той е честен и прям човек и това ми харесва. Не виждам причина да не продължи да работи в Левски".

"Има какво да се желае от ДЮШ на Левски. Изкуственият терен е в катастрофално състояние. Съблекалните на школата също не са в добро състояние и там ще има корекции. Като цяло работата с школата е едно от слабите места на Левски. Това съм го забелязал още докато бях в Локомотив (София). В момента има една школа в София, която функционира много добре и това е школата на Славия".

"Вярвам, че можем да станем шампиони. Искам да играем със самочувствие, вяра и агресия. Надявам се, че скоро ще приключим селекцията и отборът ще е по-силен. Лично аз водя преговори в момента за двама футболисти".

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 08 яну 2012 16:29

Дано да ги дочакаме тези нови играчи.Тонев каза,че ще са от чужбина.Според мен най-важно е да подсилим защитата,защото головата ни разлика е 26:16.След това ни трябва по един халф от двете страни на нападението и нападател.Едно е ясно и то е,че на Батков му писна да не ни върви със новите играчи.От последния трансферен прозорец най-съм доволен от Райков и Цветков.Останалите не показаха нищо.Футбол се прави с пари.Дано новите в Лудогорец не са толкова добри,колкото останалите в отбора,защото ще станем шампиони на 36-ти !
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 08 яну 2012 18:51

Почва много да ме дразни вече че 1 месец след последния мач с 300 зора уредихме 1 човек.Дано поне да си заслужава.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”