Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!
Извинявай брато , но сега виждам , че поти навсякъде плюеш по Гонзо по форумите не ти прави чест ако си Левскар. Жал ми е за тебе 

Re: Жоро Христов или Ортега?
NUP-1995 написа:с/у ботев,своге и монтата-жоро христов,за нещо по сериозно-ортега!
Банкя-Фк Локум1936 3:0,и вие сте смешни като нас!

krivia написа:От сега ви казвам титулярния състав за мача в Баку.
------------------------ Петков -----------------------------
---Миланов -------Рабех--------Топузаков------Минев
--------------------Гаджев--------Сърмов-----------------
---Зе Соареш------------Бардон--------------Йовов
-------------------------Христов-----------------------
браво Радко, браво Достанич, ти си най-добрия! ти пък от къде знаеш титулярния състав 3 дена преди мача?
чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. 

Аз харесвам Гонзо като футболист, лидер, боец.....но за жалост до там.
Има доза истина в твърденията на автора, но където играят много пари има и интриги. Факт е, че Гонзо и Достанич са много добри приятели и съм на 100% ,че не Наско Сираков го докара в Левкси. Другото, което никой не проумя е, че Гонзо е на този пост именно заради спекулациите около и от Наско Сираков. Този ход на Батков е ход на отчаяно заместване на Наско като лидер с Гонзо като такъв, но за жалост Гонзо няма опит. Идеята е да се отклони вниманието от евентуалното завръщане на Сираков - опитайте се това да проумеете. И са пълни глупости , че Гонзо говорил със Сираков за съвет ...дрън дрън.
И Да наистина не постъпи като мъж....знаеше на къде вървят нещата още преди да идат на подготовка в Боровец. А помислете малко преди да коментирате.
Не го оплювам, даже напротив надявам се да си върши коректно работата, Борето не ставаше за това, но пък трябва да сме обективни нали?
Има доза истина в твърденията на автора, но където играят много пари има и интриги. Факт е, че Гонзо и Достанич са много добри приятели и съм на 100% ,че не Наско Сираков го докара в Левкси. Другото, което никой не проумя е, че Гонзо е на този пост именно заради спекулациите около и от Наско Сираков. Този ход на Батков е ход на отчаяно заместване на Наско като лидер с Гонзо като такъв, но за жалост Гонзо няма опит. Идеята е да се отклони вниманието от евентуалното завръщане на Сираков - опитайте се това да проумеете. И са пълни глупости , че Гонзо говорил със Сираков за съвет ...дрън дрън.
И Да наистина не постъпи като мъж....знаеше на къде вървят нещата още преди да идат на подготовка в Боровец. А помислете малко преди да коментирате.
Не го оплювам, даже напротив надявам се да си върши коректно работата, Борето не ставаше за това, но пък трябва да сме обективни нали?
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
От "тайни" източници, близки до клуба. 

Боримиров поне имаше интелект, а тоя е обикновен въшкар без дори основно образование. И нали е селяк, още сега почна с изказвания от типа "квото кажа, винаги ще съм прав". Още до нова година ще го бойкотират играчите и ще го натирят от левски.
Re: мнения и коментари за дениран ортега.
Дениран е бърз нападател .. но не и таран ! Няма физика за таран , хубавото е , че на резняците защитата е бавна и тромава , а Ортега + Суарес няма да ги оставят 

Значи, назначаването на Гонзо е поредният епизод от сагата "Батков срещу Сираков". Адвокатът е доказал, че може да манипулира без никакви проблеми всички, освен Сираков, а с Гонзо също няма да има проблеми. Колкото до Достанич, склонен съм да се съглася с shammi за това, че той идва по желание на Гонзо.
П.П: Приятно впечатление ми направиха мненията на някои цска-ри, които се включиха в темата. Поздарвления и успех на всички БГ отбори тази есен.
П.П: Приятно впечатление ми направиха мненията на някои цска-ри, които се включиха в темата. Поздарвления и успех на всички БГ отбори тази есен.
не мисля че Топчо е за титуляр и според мен или Тасевски или Бардон трябва да са на скамейката особено при гостуване
Нали отгоре има официална тема за мача с Баку? Пишете там, а за първенството има кога да му мислим.