Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kempesmario
Контакти:

Re: Гонзо е лъжец и непостъпва като мъж!

Мнениеот kempesmario » 25 юли 2009 10:39

Извинявай брато , но сега виждам , че поти навсякъде плюеш по Гонзо по форумите не ти прави чест ако си Левскар. Жал ми е за тебе :|

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: Жоро Христов или Ортега?

Мнениеот alive » 25 юли 2009 10:58

NUP-1995 написа:с/у ботев,своге и монтата-жоро христов,за нещо по сериозно-ортега! :)

Банкя-Фк Локум1936 3:0,и вие сте смешни като нас!
Изображение

dambe
Контакти:

Мнениеот dambe » 25 юли 2009 11:00

krivia написа:От сега ви казвам титулярния състав за мача в Баку.
------------------------ Петков -----------------------------

---Миланов -------Рабех--------Топузаков------Минев

--------------------Гаджев--------Сърмов-----------------

---Зе Соареш------------Бардон--------------Йовов

-------------------------Христов-----------------------

браво Радко, браво Достанич, ти си най-добрия! ти пък от къде знаеш титулярния състав 3 дена преди мача?
чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. :geek:

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 25 юли 2009 11:05

Аз харесвам Гонзо като футболист, лидер, боец.....но за жалост до там.
Има доза истина в твърденията на автора, но където играят много пари има и интриги. Факт е, че Гонзо и Достанич са много добри приятели и съм на 100% ,че не Наско Сираков го докара в Левкси. Другото, което никой не проумя е, че Гонзо е на този пост именно заради спекулациите около и от Наско Сираков. Този ход на Батков е ход на отчаяно заместване на Наско като лидер с Гонзо като такъв, но за жалост Гонзо няма опит. Идеята е да се отклони вниманието от евентуалното завръщане на Сираков - опитайте се това да проумеете. И са пълни глупости , че Гонзо говорил със Сираков за съвет ...дрън дрън.
И Да наистина не постъпи като мъж....знаеше на къде вървят нещата още преди да идат на подготовка в Боровец. А помислете малко преди да коментирате.

Не го оплювам, даже напротив надявам се да си върши коректно работата, Борето не ставаше за това, но пък трябва да сме обективни нали?
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 25 юли 2009 11:16

От "тайни" източници, близки до клуба. :)

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 25 юли 2009 11:21

Боримиров поне имаше интелект, а тоя е обикновен въшкар без дори основно образование. И нали е селяк, още сега почна с изказвания от типа "квото кажа, винаги ще съм прав". Още до нова година ще го бойкотират играчите и ще го натирят от левски.

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Re: мнения и коментари за дениран ортега.

Мнениеот Силвър » 25 юли 2009 11:22

Дениран е бърз нападател .. но не и таран ! Няма физика за таран , хубавото е , че на резняците защитата е бавна и тромава , а Ортега + Суарес няма да ги оставят :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 юли 2009 11:24

Значи, назначаването на Гонзо е поредният епизод от сагата "Батков срещу Сираков". Адвокатът е доказал, че може да манипулира без никакви проблеми всички, освен Сираков, а с Гонзо също няма да има проблеми. Колкото до Достанич, склонен съм да се съглася с shammi за това, че той идва по желание на Гонзо.
П.П: Приятно впечатление ми направиха мненията на някои цска-ри, които се включиха в темата. Поздарвления и успех на всички БГ отбори тази есен.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 25 юли 2009 11:25

не мисля че Топчо е за титуляр и според мен или Тасевски или Бардон трябва да са на скамейката особено при гостуване

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 25 юли 2009 11:26

Нали отгоре има официална тема за мача с Баку? Пишете там, а за първенството има кога да му мислим.

Върни се в “Архив”