Аз пък мисля, че говорите под напора на емоциите и без ясно да имате предвид какво казвате.
5 години без шампионска титла ???
10 години без шампионска титла ????
Хахахаха...Ами що направо не закрием Левски, тогава за да си гледате старите снимки с Мъри!!!!
Вие фенове на спортен клуб ли сте? Или сте любители в някакъв кръжок по интереси????
Първо: ако Левски няма шампионски амбиции, всичките му играчи ще бъдат толкова калпави, че няма да могат НИКОГА ДА СЕ КЛАСИРАТ В ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНАТИ, дори и с Гуус Хидинк начело.
Второ: Няма как да се играе добре в чужбина, ако не се правят добри игри у нас.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- smash_the_reds
Re: Бъдещият Рио Фърдинант
fr3ak_boy написа:Пише се ФърдинанД.
Колегата има зрителен проблем.Ако ти си така и това няма да напишеш.

-
- Контакти:
Re: Бъдещият Рио Фърдинанд
smash_the_reds написа:fr3ak_boy написа:Пише се ФърдинанД.
Колегата има зрителен проблем.Ако ти си така и това няма да напишеш.![]()
![]()
няма проблеми колега това си е изцяло моя грешка направена от невнимание
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Re: Бъдещият Рио Фърдинанд
smash_the_reds написа:fr3ak_boy написа:Пише се ФърдинанД.
Колегата има зрителен проблем.Ако ти си така и това няма да напишеш.![]()
![]()
Ако напиша Гонсо веднага ще ме нападнете, за да защитите личния му интерес или по-точно егото си, че левскари и това си един вид подигравка с вашия тим. Същото е и тук, когато се напише грешно името на една от иконите на любимия ми клуб ми става неприятно, защото не е правилно и ми звучи като непознаване на играча. Освен това моята цел не беше да се подигравам, а да му покажа грешката и той да я поправи.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- yasen_ov4arov
Re: Фенове на Левски и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
Напълно подкрепям,но лумпенизираните ,селски идиоти не могат да го разберат.Аз също не си падам нито по Левски ,нито по ЦСКА ,но им стискам палци от гледна точка на защитаване на националната чест.Да се мразим чак на такова ниво в страна 7 милиона е просто анормално и достойно само а някакви пълни дегенератиdelije_sever написа:Спомням си преди няколко години,на едно гостуване на националите на България в Хърватска как местните се блещеха при вида на българската агитка,която се беше разделила на две страни и се чуваха освирквания и скандирания от рода на "Турци сте","КЗЛ" и т.н.Там например,както и в Сърбия,омразата между клубовете е огромна-Хайдук срещу Динамо Загреб,Партизан срещу Звезда,но стигне ли се до национална чест и идентичност хървати се обединяват срещу сърби и обратното.Не знам от къде идва този криворазбран национализъм,нещата са много прости,като бие ЦСКА или Левски се увеличава клубния коефициент на България,ако бият Дери сити или Баку се увеличава на Ирландия или Азърбейджан

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
- Levski4Ever
- Контакти:
Има и фенове на Ботев там бе. Не са само Левски и ЦСКА. 

Re: Фенове на Левски,Ботев и Цска се излагат в сайта на ФК Баку
хаха в целия сайт няма коментари само тази тема е пълна с дискусия цска турци обида за ботев тцтцтцтц 

- BLUE_GIRL1914
- Контакти:
Re: Вие знаете ли какво искате ?
Ставаше въпрос затова, че титлите не са най-важното, някой преди това беше написал, че ние се стремим само към титлата и едва ли не ще забравим и пренебрегнем проблемите в отбора след като сме станали шампиони, а това не е така. Аз наистина предпочитам да не сме шампиони, но да играем до Април в Лига Европа.
- lud_levskar
- Контакти:
Re: Въпрос към Гонзо
spored men vinagi trqbva vreme za edin nov trebqor,oba4e ne o4akvai te ot radko dostani4 nekvi golemi promeni v levski do ma4a M Angu za tolkova malko vreme
- yasen_ov4arov
Levski4Ever написа:Има и фенове на Ботев там бе. Не са само Левски и ЦСКА.
А да ,това вече променя изцяло казаните от мен думи

BOTEV 1912
BOTEV PLOVDIV IS THE OLDEST AND THE MOST POPULAR FOOTBALL CLUB IN BULGARIA
еднакво ли е с тези : SHOA
Don't involve BULGARIA with ??e communists and Turkish freaks - Cska! In BULGARIA , there is only one team , which carries the name of the Apostle - VASIL LEVSKI! LEVSKI SOFIA TILL WE DIE! Baku,we're coming!
jimmy
Lefski Sofia is the team of minorities in Bulgaria - gipsies, jews and muslims. CSKA is the team of bulgarians, white and proud patriots! Be careful when you play against Lefski, because they are gipsy pickpockets, junkies and they smell like a pigs. Good luck FC Bacu, the major part of Bulgaria is with you!
Да виждаш някой от Ботев да обяснява,че Левски и ЦСКА са изкуствено надути грандове,които ги мачкат в Европа?Не,пишлеметата ,на които им е толкова акъла да се месят в този цирк просто разясняват,че не е вярно че "мнозинството от феновете в България са от ЦСКА,а другите от Левски..." това е .А вече ние какво си мислим за вас си е наша работа и много пъти е казвано ,но феновете на столичните "грандове" се показа като най-големите столичани-тъпи,комплексирани селяндури .Безкрайно съм разочарован от поведението на феновете ви-първо бяха освирквания срещу Сант Жулия до 45 минута ,а в 70 вече ръкопляскания сега и това.Наистина странно защо стадионите на 26 кратния и 31 кратния шампион са празни

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.