Цветан Василев уважи коледното тържество на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Елита на Пловдив уважи тържеството на отбора на града

Мнениеот botev_1912 » 20 дек 2011 22:05

1936 написа:Драги съграждани, истинските Локомотивци сме далеч от тези деклараций на 4-5 болни мозъка и ни е срам от тях. Даже имам чувстото, че някои папагали нарочно пускат такива деклараций от наше име за да ни излагат.
Нека тези, които писаха деклараций питат защо президентът на отбора и великата ни легенда не го уважиха и тогава да се излагаме и да държим сметка на други.
Доказателство за думите ми, че тази декларация е на хора без образование и елементарна култура е фактът, че на такива празненства ЕТИКЕТЪТ не допуска да отсъства собственикът на отбора и най-голямата ни легенда и никой кмет или висш гост не би посетил такова събитие на което липсва домакина.
Сега сигурно и мен ще оплюят, но истинските локомотици сме против тази излагация. Успех, скоро завръщане в а група и скоро дано има дерби.

Бъди сигурен, че ние знаем, че повечето сте точни пичове, но за съжаление при Вас се слуша повече гласът на малка група нискоинтелигентни хора, чиято единствена цел е избиване на комплекси и нищо друго.

Весела Коледа и по-светло бъдеще и на Локото ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Елита на Пловдив уважи тържеството на отбора на града

Мнениеот botevforever » 21 дек 2011 13:24

1936 написа:Драги съграждани, истинските Локомотивци сме далеч от тези деклараций на 4-5 болни мозъка и ни е срам от тях. Даже имам чувстото, че някои папагали нарочно пускат такива деклараций от наше име за да ни излагат.
Нека тези, които писаха деклараций питат защо президентът на отбора и великата ни легенда не го уважиха и тогава да се излагаме и да държим сметка на други.
Доказателство за думите ми, че тази декларация е на хора без образование и елементарна култура е фактът, че на такива празненства ЕТИКЕТЪТ не допуска да отсъства собственикът на отбора и най-голямата ни легенда и никой кмет или висш гост не би посетил такова събитие на което липсва домакина.
Сега сигурно и мен ще оплюят, но истинските локомотици сме против тази излагация. Успех, скоро завръщане в а група и скоро дано има дерби.

Дааа...Това нещо за протокола на едно такова мероприятие го написах добронамерено в първите минути от излизане на новината,но нямаше кой да ме разбере.В случая кмета беше в правото си да изпрати близък по ранг на А.Узунов представител на общината,но тактично и дипломатично не го направи.Декларацията беше израз на тотална некомпетентност и липса на достойнство у авторите и.Досещайки се кои са те,това не ме учудва.Учуди ме фактът,че с това "упражнение" те подадоха команда към феновете на "Локомотив" "Легни на дъното!" и за мое голямо учудване част от тях не само,че я изпълниха,ами започнаха да се окопават и под него.Справка:една друга тема,пусната в подфорума на "Локомотив",която мисля,че вече я няма.Както и множество необмислени мнения.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Цветан Василев уважи коледното тържество на Ботев

Мнениеот Rooster1912 » 22 дек 2011 01:55

:!: На 1 мин 44 сек..... ;) ;) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Se4MCEe7zI4&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
Ботев Пловдив
Контакти:

Re: Цветан Василев уважи коледното тържество на Ботев

Мнениеот Ботев Пловдив » 22 дек 2011 02:46

Rooster1912 написа::!: На 1 мин 44 сек..... ;) ;) :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Se4MCEe7zI4&feature=related[/youtube]

Речта на Цветан Василев както и песните на феновете са много надъхващи в цялото видео. :)
Изображение Изображение

Върни се в “Архив”