1936 написа:Драги съграждани, истинските Локомотивци сме далеч от тези деклараций на 4-5 болни мозъка и ни е срам от тях. Даже имам чувстото, че някои папагали нарочно пускат такива деклараций от наше име за да ни излагат.
Нека тези, които писаха деклараций питат защо президентът на отбора и великата ни легенда не го уважиха и тогава да се излагаме и да държим сметка на други.
Доказателство за думите ми, че тази декларация е на хора без образование и елементарна култура е фактът, че на такива празненства ЕТИКЕТЪТ не допуска да отсъства собственикът на отбора и най-голямата ни легенда и никой кмет или висш гост не би посетил такова събитие на което липсва домакина.
Сега сигурно и мен ще оплюят, но истинските локомотици сме против тази излагация. Успех, скоро завръщане в а група и скоро дано има дерби.
Бъди сигурен, че ние знаем, че повечето сте точни пичове, но за съжаление при Вас се слуша повече гласът на малка група нискоинтелигентни хора, чиято единствена цел е избиване на комплекси и нищо друго.
Весела Коледа и по-светло бъдеще и на Локото