Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gerganaa
Контакти:

Re: В Баку играят двама Българи

Мнениеот gerganaa » 23 юли 2009 12:41

и аз съм чела че е Томаш обаче в сайта го пише Томовски и аз така го писах

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Re: В Баку играят двама Българи

Мнениеот JiJekov » 23 юли 2009 13:19

Станислав Бачев е освободен от отбора

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: Новият нападател?

Мнениеот jore1914 » 23 юли 2009 13:37

АКО ТОВА Е КЛАСЕН НАПАДАТЕЛ... ДОВЕЧЕРА В 18:00 ЕЛАТЕ НА ТРЕНИРОВКАТА НА ЛЕВСКИ ЗА ДА МЕ ВИДИТЕ МЕН ... КАТО НОВИЯТ КЛАСЕН ТРЕНЬОР!!!

Mijora
Контакти:

Мнениеот Mijora » 23 юли 2009 13:50

Къде са сега тези където изгониха Кокала да подкрепят младите момчета Цачев и Огнянов? Докога ще даваме шанс на някакви маймуни?

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 23 юли 2009 14:04

Няма никакъв смисъл да купуваме Ортега....

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 23 юли 2009 14:23

Mijora написа:Къде са сега тези където изгониха Кокала да подкрепят младите момчета Цачев и Огнянов? Докога ще даваме шанс на някакви маймуни?

Това за маймуните не се ли отнася и за Огнянов?

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 23 юли 2009 14:44

На мен друго ми е интересно!Защо е необходимо въобще да се търси нападател при положение,че:
1.Всеки новодошъл ще има да се настройва на играта на Левски поне 4-5 мача в най-прекрасния случай
2.Ако новодошлия е играл в България (Ортега) ще се настрои по-бързо,но за сметка на това пък знаем какви са възможностите на реалните варианти за нападател от страната.Осве това пак няма никаква гаранция как ще пасне на играта.
3.Новия треньор в комплект с новия нападател допълнително ше омота всичко "закрепено" едва-едва досега.
Според мен най-добрият вариант е да се викне Еньо Кръстовчев в първия състав.Свикнал е с обстановката,показва че навллиза във форма(бележи и при двата мача за дубъла),познава се с момчетата,а и нещо по-ми допада от Ортега или знайни или незнайни аржентинци и други Жобовци.За мен най-умното е това и без това сътресенията са в доста повече .....5 дена преди адски важния мач :(
Дела трябват,а не думи!

bobich_78
Контакти:

Мнениеот bobich_78 » 23 юли 2009 14:50

Кой от вас уважаеми колеги/и надявам се истински привърженици на ЛЕВСКИ/ знае каква ще е политиката на Достанич???И специално за тези,които освиркваха Велев и отбора от трибуните-вие не сте никакви фенове и не разбирате нищо от футбол!!!!Някои от вас да е гледал Ливърпул и Челси/полуфинал за ШЛ и още същата седмица Ливърпул и Арсенал за първенството на Англия-и двата мача свършиха 4:4!И в двата мача Ливърпул се нуждаеха от победа,но не я постигнаха.И въпреки това публиката изригна в подкрепа на отбора си...Затова се гордея,че съм фен на Ливрпул и ако ви нямаше вас лъжефеновете :evil: ,щях да съм по-горд и с любимия си отбор-ЛЕВСКИ!!!!!

levskarin
Контакти:

Ще продължим ли да сме лоши фенове

Мнениеот levskarin » 23 юли 2009 15:02

Колеги, ще продължим ли да сме лоши фенове на Левски?
Хайде малко да млъкнем и да оставим нещатана спокойствие и да видим какво ще стане.
Ами ние ревахме и против Мъри в началото. Но той остана благодарение на мощния гръб на Сираков и после знаем какво стана.
И после се почна едно мрънкане, капризи,предложения и не знам какво.
Вили го емнаха от първата секунда на Герена - овча главо, върви си ...
После беше Велев на дузпата...
Сега пък сигурно ще е Достанич и така докога просто не знам?
Разберете правилно - Левски може да е отбор на народа, да има милиони фенове,но сега правилата на "играта" са други.
Левски е АД, което има свой собственик, който добър или лош дава парите. Дали това се харесва на някой или не - просто няма значение. Другото е чесане на езици.Ми на мен например не ми харесва собственика на Еон, но какво от това - плащам си тока, такива са правилата.
А иначе винаги има доволни и недоволни. Ама искаме Сираков? Да, ама собственика не го иска!
И аз искам да вляза в къщата на еди кой си, ама той не ме ще. Точка по въпроса.
Нека сега да оставим хората които са призвани да работят за Левски и после да ги съдим по свършената работа.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ще продължим ли да сме лоши фенове

Мнениеот PFC Litex » 23 юли 2009 15:08

При феновете на Левски липсва организацията и динамичността от едно време.
Ето Батков ще дава пресконференция в общежитието на Левски след по-малко от час.
Дигайте си задниците и отивайте там, и псувай колкото глас имате, а Вие ще седите по форумите пред компа на хладно и ще се правите на ощипани.
Изображение

Върни се в “Архив”