Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: Кой ще е помощник на Достанич?
със сигурност няма да е дуци
Re: ЗАЩО ГОНГ МЪЛЧА ДОСЕГА??
Страшното не е в платената журналистика-такава има и в Испания(Марка, Ас).Страшното е в платените фенове.
От платените фенове на Батков в сектор Б за последната година са пребити повече левскари, отколкото общо фенове на други отбори.Имам познати левскари от деца, които не ходят вече на мачове, защото не могат да приемат отявлен комунист за шеф на Левски и феновете, на които той плаща за да бият недоволните в сектора.
В момента, в който някой си купи билет или шалче, той има право да си изрази мнението.За това платените "кежуъли" са тумор.
Платените журналя-след като успяват да си продават продукта....
Безпристрастни трябва да са само държавните медии, защото се хранят от данъците на всички.
От платените фенове на Батков в сектор Б за последната година са пребити повече левскари, отколкото общо фенове на други отбори.Имам познати левскари от деца, които не ходят вече на мачове, защото не могат да приемат отявлен комунист за шеф на Левски и феновете, на които той плаща за да бият недоволните в сектора.
В момента, в който някой си купи билет или шалче, той има право да си изрази мнението.За това платените "кежуъли" са тумор.
Безпристрастни трябва да са само държавните медии, защото се хранят от данъците на всички.
Тогава със сигурност Велев или Йовов . По вероятно да е Велев , но ако на човека му е останало поне малко достоинство трябва да си отиде нацяло . Това е .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Sheisse написа:Страшното не е в платената журналистика-такава има и в Испания(Марка, Ас).Страшното е в платените фенове.
+++1
За вас моряци ний живеем...
Re: Стига охкане,Левски е на прав път!
vesodoc написа:АБе, за жалост, в Левски сега явно се сблъскват доста разнопосочни финансови, МАФИОТСКИ интереси. И е истина, че в задаващата се икономическа суша и драма, единственият шанс да влезнат некви свежи кинти, е ШЛ или ЛЕ. Нервността на Батков е разбираема. Проблемът е, че много педалски стават нещата. Педалска беше рокадата на Мъри, курвенска беше рокадата на Вуцов Младии - Овчия, съвсем капутски беше махнат сега и Велев. Аз имам усещането, че за Батков Левски е некво хоби, странично занимание, арена на внезапни хрумвания и настроения, а не 24 часов ангажимент и идеи за далекосрочни перспективи. Ако съм прав, никога няма да постигнем нещо сериозно, никога!!!! Виж, азерите, те може и да постигнат. БАТЕ като нищо ще влезнат втора година в ШЛ. МНОГО ПОВЕЧЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, отколкото от некви заблуждаващи изблици на надежда.
Виж,с това мнение съм абсолютно съгласен!Но разберете,че сме бедни и няма откъде да дойдат благините!Отдавна казах,че походът на Мъри няма да бъде повторен от наш тим поне 25 години.Остават ни спомените и надеждите...Ако си на мястото на Батков,как щеше да процедираш?И кой ни е виновен,че срещу Бате и Жилина на Герена изтървахме куп чисти положения?
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
и аз въпреки,че не съм фен на левски,знам много такива случаи от мои приятели,болни левскариmursusaid написа:Sheisse написа:Страшното не е в платената журналистика-такава има и в Испания(Марка, Ас).Страшното е в платените фенове.
+++1
За вас моряци ний живеем...
Колкото и приказки да изприказвате,бъдещето ще покаже. За мен е ясно едно,че кокала работеше с хъс.Истински левскар.Бихме чорбата.Станахме щампиони.Стигнахме до трети кръг. Отговорноста от сега я поема изцяло Батков.Аможе и някои друг зад него.
tuksam написа:ЗА МЕН ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ОТ ТАЗИ БАТКОВЩИНА НЯМА
ТОЗИ СЪЩИЯ ТРЯБВА СЕГА ДА ИЗЛЕЗЕ И ОБЯСНИ КАКВО ТОЧНО НАПРАВИ КАТО НАЗНАЧИ ТОЗИ СРЪБСКИ НЕЩАСТНИК....
АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ТОЗИ ПОМИАР ДА РЪКОВОДИ ЛЮБИМИА МИ ОТБОР КАКТО И......... БАТКОВ ПРЕЗИДЕНТ
Ми вземи да изкупиш акциите и определяй какво да става.А не да пищиш,че са скъпи билетите за Сан Жулия-все пак мач за ШЛ за 2 евро???
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Левскар съм... АМА ДА ГО НАБИЯ НА БАТКОВ В Г.ЗА! Като иска да сменя треньора да го смени след края на сезона сега докато се нагласят на Достанич на схемата... отиде пак ОБАТЕНИ, УЖИЛЕНИ. БАТКОВ = ХРИСТОЗОВ! СМЪРТ ЗА ТЪПАНАРИТЕ!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
ВЕДНАГА ДА ПРЕСТАНЕТЕ... ХУЛИГАНИ ТАКИВА.... В ТОЗИ СВЕЩЕН ФОРУМ ЗА ФК ЛЕВСКИ СЕ ПИШЕ САМО ДОБРО ИЛИ НИЩО.....