Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ryudi
Контакти:

Re: Ники, боят отдавна е настанал и се води на наша земя!

Мнениеот ryudi » 22 юли 2009 12:13

cska_90 написа:А пък и ти не ми казвай,че не се радваш на нашите загуби или пък скачаш от радост при наш гол-не е нормално просто.
Айде и въпреки всичко -УСПЕХ!

Представяш ли си младежо - има хора, които се радват искрено и за другите български отбори, а не са като коне с капаци . Аз редовно гледам мачовете с приятели (върли привърженици на други отбори) и макар да ссе караме люто по време на първенството , през есента(за съжаление само тогава играят напоследък отборите ни) всички заедно преживяваме мачовете от евротурнирите .

koi4i

Мнениеот koi4i » 22 юли 2009 12:16

Ние може и да не се радваме на победите ви,ама не сме тръгнали да разнасяме некви декларации до други отбори.Ето затова сте смешни ... То не беше Цървена звезда,Галатасарай,Ливърпул,Жилина сега и Баку.Кво да говориме ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот ehh » 22 юли 2009 12:18

Огнянов има много добър шут, за разлика от някои други нападатели в Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 22 юли 2009 12:22

Добре де не ви ли писна да пускате 123141412 теми за едно и също?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 юли 2009 12:23

ryudi написа:
cska_90 написа:А пък и ти не ми казвай,че не се радваш на нашите загуби или пък скачаш от радост при наш гол-не е нормално просто.
Айде и въпреки всичко -УСПЕХ!

Представяш ли си младежо - има хора, които се радват искрено и за другите български отбори, а не са като коне с капаци . Аз редовно гледам мачовете с приятели (върли привърженици на други отбори) и макар да ссе караме люто по време на първенството , през есента(за съжаление само тогава играят напоследък отборите ни) всички заедно преживяваме мачовете от евротурнирите .

Eми не мога бе брат.Виж сега това кой да подкрепяш е вътрешно усещане.Не може да си кажеш-за този съм и готово-не става-нали??
Не е логично цял сезон да съм така,а сега заради ЕКТ - да си сменя позицията.А и не това е най-важното-стига да има уважение и търпимост-няма значение другото.Въпреки това аз се смятам за доста толерантен и лоша дума за вас,въпреки,че имам над 1000 поста тука-не съм казал.
И все пак успех де!
Изображение

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 22 юли 2009 12:23

Когато играе български отбор в Европа е преди всичко български!
Аз съм левскар до мозъка на костите си, но това не ми пречи да викам с пълно гърло за ЦСКА, когато мачкат в евротурнирите (Байер Л, например) и да се ядосвам, когато изпускат голове (срещу Тулуза, например).

България над всичко!!!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

i7se7y
Контакти:

Играчите на Левски: Батков, остави Велев!

Мнениеот i7se7y » 22 юли 2009 12:23

Последните часове за играчите на шампиона Левски не минаха никак леко. Тимът пристигна вчера в Андора, за да играе среща-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига срещу Сант Жулия и успя да постигне нова победа. Изведнъж обаче в навечерието на мача с аматьорите медиите гръмнаха, че Ратко Достанич ще замени Емил Велев на треньорския пост часове след тазвечершаната среща. Никой от ръководството на "сините" не коментира ситуацията. Клубът не излезе с официално опровержение и това съвсем обърка футболистите на Левски, които от снощи се чудят какво се случва. "Каква е тази глупост?", питат някои; "Никой няма да сменя Велев. Това е лудост", коментираха други от играчите след последната си тренировка на стадион "Андора Ла Вела".
Днешните публикации у нас, че Достанич се е договорил с Тодор Батков и вече дори бил подписал контракт, съвсем объркаха щаба на "сините" в Андора.

Единственото, което финансовият директор Константин Баждеков обяви, е, че ако има подобна промяна в клуба, тя ще бъде съобщена от ръководството, а не от дадена телевизия. Липсата на потвърждение или отричане на информацията съвсем размъти главата на играчите.

Така преди мача Емил Велев се опитал да ги мотивира с думите: "Момчета, това са спекулации. Не го мислете, всичко е наред в тима. Тези писания не трябва да ви притесняват и да ви разконцентрират. Трябва да играем добре и да победим. Това е нашата цел и е най-важното за нас".

Левски излезе на катастрофалния терен и разпиля с 5:0 своя противник, като игра цяло второ полувреме с 10 човека. Въпреки това отборът прати топката на два пъти в мрежата на домакините през втората част, а преди това бе оформил класическото 3:0 до почивката.

"Кокала може и да не е перфектен, но не може да го сменят сега. Днес играхме добре. Най-малкото отборът трябва да се издъни, за да го махнат. Нали така?", коментираха почти всички играчи на шампионите след срещата.

"Следващите седмици имаме суперважни мачове от които зависи сезонът ни. Затова сега не е моментът за подобна промяна, ако тя е решена от ръководството", е мнението на почти всички основни футболисти на Левски в този момент.

Звездите на шампионите не са уверени, че смяна на Кокала точно седмица преди първата среща с ФК Баку ще се отрази добре на отбора. Според по-голямата част от тима смяната е наложителна, но не в момента, когато предстоят най-важните мачове от сезона.

Почти сигурно утре или вдругиден Ратко Достанич ще бъде обявен за новия треньор на тима, но и феновете, които също не обичат Велев, са срещу подобна смяна в навечерието на двубоите с ФК Баку (б.а. Над 60 писма пристигнаха в редакцията ни през последните 24 часа от "сини" фенове, че дори и да не подкрепят напълно Велев, сега не е моментът той да бъде сменен). Както е известно, ако "сините" отстранят първенеца на Азербейджан, ще си гарантират място в групите на Лига Европа, а при успех над тима на Гьоко Хаджиейвски и над следващия съперник, Левски ще играе за втори път в историята след 2006 година в групите на Шампионската лига, което пък ще гарантира на тима над 10 милиона евро и участие в евротурнирите поне до декември.

sportal.bg

Евала на играчите,че са зад Велев в такъв момент... Той трябва да остане,спрете с тази война срещу него :roll:
LEVSKI FOREVER...
HALA MADRID...

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Мариян Огнянов !

Мнениеот Lord of memories » 22 юли 2009 12:23

kalo написа:
miki85 написа:Вкара на некви готвачи от Андора и стана най-великия футболист не бързаите със заключенията твърде е рано

Той вкара и на нЕкакви от Лондон,нали! ;)

Аре спрете се с тоя гол, ебати случайния и вратаря не реагира много добре, не знам дали беше Чех тогава. Ако беще добър щеше да е излязъл навънка.
GGMU

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 22 юли 2009 12:25

Извинявай, но има поне 3 причини,въпреки че съм привърженик на "сините",да викам за ЦСКА срещу небългарски отбори:
1.Самият факт,че "армейците" се изправят срещу чужди тимове
2.Натрупването на точков актив,който ще вдигне коефициента за България
3.Имам доста приятели,фенове на "червения" тим,докато не познавам нито един,който е привърженик на "Сконто","Дери сити"...не дай си боже на някой тим от рязани-като "Баку","Галатасарай" или който е мюсулмански аналог!
Освен това ме отвращава крайната омраза,която питаят някои болни глави към себеподобните си,на чисто запалянковски принцип....така както ме отвращават тъпотията,педерастията,подлостта!

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 22 юли 2009 12:26

Oziris написа:Добре де не ви ли писна да пускате 123141412 теми за едно и също?

Темите са 123141411!!!!! :) :) :) :) :)

Върни се в “Архив”