Сант Хулия-Левски [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сант Хулия-Левски [официална тема]
К'во още искате от Велев,бе хора? Ясно,че тия са аматьори,ама я си спомнете преди Велев кога имахме 6 наши юноши в титулярния състав в официален мач? 4 от тях вкарват голове. Не,не съм сгрешил в сметките.Йовов си е наш юноша.
110 години любов!
ppppp написа:а и разгромна победа над аматъорски отбор мисля че не гарантира тренъорско място на никой ....даже и глоба да отнася Велев ако Левски не вкарат поне още 4 гола !
Точно така...20:0 ..повече...43:0 трябваше да е.Оставка,капути,к*рви..Кво е т'ва 5:0 срещу шибани аматьори..срам !!!!
110 години любов!
Ако е вярно това за смяната на треньора,най-правилното което играчите на Левски могат да направят е да застанат зад Велев и да покажат на Батков,че прави голяма грешка.Аз друг начин не виждам....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
-
Поредната контрола за Левски, този път спечелена с 5:0. Радва играта на юношите.....че и голове вкарват ! Специално за Мариян Огнянов......явно престоят му в Беласица, му се е отразил положително. Мисля че, тези момчета от школата които играха сега, преспокойно могат да бъдат пускани, и в 80% от мачовете на Герена от първенството !
Сега за треньора......какво става в крайна сметка.....ще има ли Левски нов треньор утре, или ?
П.П. Ако Велев бъде сменен в този момент.......това ще е най голямата грешка.......след уволнението на Стоилов, и неадекватната смяна на Вуцов младши !
Поне да му дадът шанс на грешка.....а току виж, очаквайки провала на Велев, сме попаднали и в групите на Шампионската лига !
Сега за треньора......какво става в крайна сметка.....ще има ли Левски нов треньор утре, или ?
П.П. Ако Велев бъде сменен в този момент.......това ще е най голямата грешка.......след уволнението на Стоилов, и неадекватната смяна на Вуцов младши !
Поне да му дадът шанс на грешка.....а току виж, очаквайки провала на Велев, сме попаднали и в групите на Шампионската лига !
THE G.A.M.E написа:Мисля че, тези момчета от школата които играха сега, преспокойно могат да бъдат пускани, и в 80% от мачовете на Герена от първенството !
Абсолютно подкрепям с 2 ръце и 2 крака!!!Тези + Жоро Недялков ще е супер

честито на вси4ки левскари ето ви и клип за головете
http://www.vbox7.com/play:1a5b97d4 wsi4ki golove sa 

- maximalniq
- Контакти:
tzloko написа:честито на вси4ки левскари ето ви и клип за головетеhttp://www.vbox7.com/play:1a5b97d4 wsi4ki golove sa
Аз ли не мога да броя или са само 3 гола на клипа?