Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: От фен на Левски

Мнениеот ivaka » 21 юли 2009 22:35

Баку да ни резне, а?
Поне ще ни резне за лигата, а Вас за какво да Ви резнат?
Внимавайте да не получите някой келтски отзад!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 юли 2009 22:35

cska_15 написа:Умните хора са казали: Простотията върви по хората..
Иначе успех на ЦСКА, Литекс и Морето ;)

Успех на Левски,Черното море и Литекс!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

koi4i

Мнениеот koi4i » 21 юли 2009 22:36

Успех на ЛЕВСКИ и Литекс,късмет на Черно море,а другите да духат супата.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 21 юли 2009 22:38

pajin_84 написа:не мога да разбера....пуснах тази тема като си мислех че има много хора които мислят като мен...а тя ква стана....не че съм изненадан,ама защо е тая тъпа злоба?????

Дръг път преди да пуснеш тема-помисли!!!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Real_Fan
Контакти:

Мнениеот Real_Fan » 21 юли 2009 22:38

Какви българи сте бахти :x Все на говеда-прасета се обиждате ! За Левски съм но когато Литекс , ЦСКА и Черно море бият в Европа се РАДВАМ защото са БЪЛГАРИ и АЗ съм БЪЛГАРИН !!! Дано скрием топката на молдовци , ирланци и там онези азери ! То като ние не се подкрепяме като нация кои ще ни подкрепи :| :| :|

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 21 юли 2009 22:43

абе кво да помисля,кво лошо нещо съм казал с тая тема....или съм пропуснал да напиша някоя друга псувня по адрес на някой...голяма гордост е тва,да се обиждаш с някой постоянно!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 юли 2009 22:43

smash_the_reds написа:Тука не разбра как се изсра.Ама така се изкенза,че като си бърса задника,чак си омаза макарите! :x

Това е нов жанр в литературата - "кенефна лирика"! :idea: След бацилус булгарикос, компютъра и шестия сърдечен тон, през 21-ви век продължаваме да даваме на човечеството нови открития! :!:

:lol: :lol: :lol:
Последна промяна от защо на 21 юли 2009 22:45, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 21 юли 2009 22:44

Real_Fan написа:Какви българи сте бахти :x Все на говеда-прасета се обиждате ! За Левски съм но когато Литекс , ЦСКА и Черно море бият в Европа се РАДВАМ защото са БЪЛГАРИ и АЗ съм БЪЛГАРИН !!! Дано скрием топката на молдовци , ирланци и там онези азери ! То като ние не се подкрепяме като нация кои ще ни подкрепи :| :| :|

Като си българин има за кого да викаш!Викай за националите на България!!!
И престанете да се опитвате да насаждате това,че трябва да се вика и за четирите отбора.Тук става въпрос за клубен футбол,а не за национален.Разликата е огромна,проумейте го!
Това е нов жанр в литературата - "кенефна лирика"! След бацилус булгарикос, компютъра и шестия сърдечен тон, през 21-ви век продължаваме да даваме на човечеството нови открития!

Благодаря за признанието! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение

DanDido
Контакти:

Re: ЕНЬО ЗАБИ ДВА ГОЛА ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот DanDido » 21 юли 2009 22:45

аз съм от дупница, еньо също .

Тук в марек дупница беше маниак на тема футбол сега се скъсва да пие , едно от излианиата му беше 4е с кокала нещо са се спре4кали все пак дупни4ани сме криви глави :)

Steven_Gerrard_8
Контакти:

Re: ЕНЬО ЗАБИ ДВА ГОЛА ЗА ЛЕВСКИ

Мнениеот Steven_Gerrard_8 » 21 юли 2009 22:47

Ei ne se lajete, che e vkaral dva gola.Az gledah macha i Enio e tragichen.Marzi go da gleda.Pyrviq gol vkara sled kato ostanaha trima napadateli na edin zashtitnik i mu podadoha kaji rechi na prazna vrata.A vtoriq nadskochi edno momche koeto bilo na 16 god. Tova si mu i beshe ... v pyrviq otbor nqma mqsto toq terikat!

Върни се в “Архив”