Баку да ни резне, а?
Поне ще ни резне за лигата, а Вас за какво да Ви резнат?
Внимавайте да не получите някой келтски отзад!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: От фен на Левски
cska_15 написа:Умните хора са казали: Простотията върви по хората..
Иначе успех на ЦСКА, Литекс и Морето
Успех на Левски,Черното море и Литекс!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Успех на ЛЕВСКИ и Литекс,късмет на Черно море,а другите да духат супата.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
- smash_the_reds
pajin_84 написа:не мога да разбера....пуснах тази тема като си мислех че има много хора които мислят като мен...а тя ква стана....не че съм изненадан,ама защо е тая тъпа злоба?????
Дръг път преди да пуснеш тема-помисли!!!

Какви българи сте бахти
Все на говеда-прасета се обиждате ! За Левски съм но когато Литекс , ЦСКА и Черно море бият в Европа се РАДВАМ защото са БЪЛГАРИ и АЗ съм БЪЛГАРИН !!! Дано скрием топката на молдовци , ирланци и там онези азери ! То като ние не се подкрепяме като нация кои ще ни подкрепи

абе кво да помисля,кво лошо нещо съм казал с тая тема....или съм пропуснал да напиша някоя друга псувня по адрес на някой...голяма гордост е тва,да се обиждаш с някой постоянно!
smash_the_reds написа:Тука не разбра как се изсра.Ама така се изкенза,че като си бърса задника,чак си омаза макарите!
Това е нов жанр в литературата - "кенефна лирика"!

Последна промяна от защо на 21 юли 2009 22:45, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- smash_the_reds
Real_Fan написа:Какви българи сте бахтиВсе на говеда-прасета се обиждате ! За Левски съм но когато Литекс , ЦСКА и Черно море бият в Европа се РАДВАМ защото са БЪЛГАРИ и АЗ съм БЪЛГАРИН !!! Дано скрием топката на молдовци , ирланци и там онези азери ! То като ние не се подкрепяме като нация кои ще ни подкрепи
![]()
![]()
Като си българин има за кого да викаш!Викай за националите на България!!!
И престанете да се опитвате да насаждате това,че трябва да се вика и за четирите отбора.Тук става въпрос за клубен футбол,а не за национален.Разликата е огромна,проумейте го!
Това е нов жанр в литературата - "кенефна лирика"! След бацилус булгарикос, компютъра и шестия сърдечен тон, през 21-ви век продължаваме да даваме на човечеството нови открития!
Благодаря за признанието!

Re: ЕНЬО ЗАБИ ДВА ГОЛА ЗА ЛЕВСКИ
аз съм от дупница, еньо също .
Тук в марек дупница беше маниак на тема футбол сега се скъсва да пие , едно от излианиата му беше 4е с кокала нещо са се спре4кали все пак дупни4ани сме криви глави
Тук в марек дупница беше маниак на тема футбол сега се скъсва да пие , едно от излианиата му беше 4е с кокала нещо са се спре4кали все пак дупни4ани сме криви глави

-
- Контакти:
Re: ЕНЬО ЗАБИ ДВА ГОЛА ЗА ЛЕВСКИ
Ei ne se lajete, che e vkaral dva gola.Az gledah macha i Enio e tragichen.Marzi go da gleda.Pyrviq gol vkara sled kato ostanaha trima napadateli na edin zashtitnik i mu podadoha kaji rechi na prazna vrata.A vtoriq nadskochi edno momche koeto bilo na 16 god. Tova si mu i beshe ... v pyrviq otbor nqma mqsto toq terikat!