Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 15:52

kolokolo написа:
PFC Litex написа:Това което говори адвокатът на ЦСКА http://gong.bg/view_article.php?article_id=244057 е смешно,..

Ти си смешен защото явно не си в състояние да проумееш съвсем просто изречение . При положение че играчите не са вземали нищо на своя глава а само това което им е дал лекаря , те нямат никаква вина . При какви условия трябва да се накаже клуба беше обсъждано , явно не са изпълнени .

С Ераносян имаше подобен скандал в Кипър , вижте какви бяха решенията там. Регламетиращите документи там сигурно са други. 8-)

Да разбираме ли, че всеки един клуб може да си назначава лекари без претенции всеки месец, той да дава забранени стимуланти, след това доктора го отнася, а всички останали са невинни и назначават новият доктор който продължава практиката?
Лекарят е част от клуба и за неговите действия отговорност носят той и клубът, и щом играчите не са виновни, то тогава наказанието трябва да го отнесе клубът.
Нека не са правим на ощипани когато има явни нарушения и то с допинг.

Edit:
Преди мачът ни с ЦСКА пролетта назначаваме един мним доктор, даваме стимуланти на футболистите, за същото обвиняваме този мним доктор, уволняваме го и всичко е точно, нали така?
Последна промяна от PFC Litex на 27 дек 2011 16:07, променено общо 1 път.
Изображение

demona
Контакти:

Мнениеот demona » 27 дек 2011 15:52

От интервюто на адвоката ми стана много интересно това изречение:
"За мача с Литекс не очакваме положителни проби, тъй като не е даван този препарат."
Не съм лекар но мислиа че метаболизма на играчите с по-бавен такав ще е по-бавен независимо от това дали играят с Литекс или Лудогорец.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 15:56

metodito написа:Казанската афера е докарала много пари на някого. Това е единственото, което бе казано и най-вероятно е единствената истина по случая. Кой е той?
Ами... помисли. Ако става въпрос за международна престъпна група, както е официалната версия, трябваше да се уведоми Интерпол. Не е направено. Ако обаче не е намесена втора държава, Интерпол няма работа тук.

И тук клуба и играчите с какво са виновни?
Някой ги е изиграл, подвели са се, не са си проверили неща, но това си оставя като морално петно върху компетенцията на ръководените фактори в Левски и нищо повече, докато за допинг скандал освен морално петно, същото е наказуемо.
Относно черно тото, един клуб може да бъде замесен без в същият да знаят за това, справка един мач на ЦСКА, мисля че беше за ЛЕ, там съдията си понесе наказанието.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 дек 2011 16:16

PFC Litex написа:
kolokolo написа:
PFC Litex написа:Това което говори адвокатът на ЦСКА http://gong.bg/view_article.php?article_id=244057 е смешно,..

Ти си смешен защото явно не си в състояние да проумееш съвсем просто изречение . При положение че играчите не са вземали нищо на своя глава а само това което им е дал лекаря , те нямат никаква вина . При какви условия трябва да се накаже клуба беше обсъждано , явно не са изпълнени .

С Ераносян имаше подобен скандал в Кипър , вижте какви бяха решенията там. Регламетиращите документи там сигурно са други. 8-)

Да разбираме ли, че всеки един клуб може да си назначава лекари без претенции всеки месец, той да дава забранени стимуланти, след това доктора го отнася, а всички останали са невинни и назначават новият доктор който продължава практиката?
Лекарят е част от клуба и за неговите действия отговорност носят той и клубът, и щом играчите не са виновни, то тогава наказанието трябва да го отнесе клубът.
Нека не са правим на ощипани когато има явни нарушения и то с допинг.

Edit:
Преди мачът ни с ЦСКА пролетта назначаваме един мним доктор, даваме стимуланти на футболистите, за същото обвиняваме този мним доктор, уволняваме го и всичко е точно, нали така?

Намерил си и ти с кого да си губиш времето 8-) Не знаеш ли, че понеже състезателите никога, ама абсолютно никога, не знаят какво са вземали, те никога, ама абсолютно никога не са виновни и не ги наказват.Ама били им взели някой друг златен медал, били ги лишили от право да се състезават за 2 години.. неее, те не са в нищо виновни.Само и единствено лекарят им е виновен, тоя мръсТник, който подвежда нищо не разбиращите и невинни състезатели :evil: :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 27 дек 2011 16:31

PFC Litex написа:Да разбираме ли, че всеки един клуб може да си назначава лекари без претенции всеки месец,

Без претенции за какво ? Да бъде лекар ли ? :lol:

Като лекар носи отговорност за това какви препарати предписва . Сигурно Гърнето забърква отварите в домашното си барче , само дето бърка

Black Jack с Jack Daniel's .

Предлагам вместо да блещиш простотии по форумите лично да накажеш Гърнето с 10 тояги на голо , защото несъмнено той е в основата на всичко.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 16:34

kolokolo написа:
PFC Litex написа:Да разбираме ли, че всеки един клуб може да си назначава лекари без претенции всеки месец,

Без претенции за какво ? Да бъде лекар ли ? :lol:

Наказанието за лекарят 4 години без право да работи в спортната медицина, а не всеки един се е затирнал за такава.
Голяма работа, че ще го накажели, утре ще намерят нов и всичко е мед и масло.
Още много време ще тънем в тинята, после не се чудете защо сме последната дупка на кавала.
Изображение

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2011 16:49

Не съм голям привърженик на конспирациите и интригите, ама така като гледам хронологията на скандала, някои странни неща направо не ми дават покой:

Колкото и да е простичък, шейх Гърнето едва ли би поел толкова голям риск и едва ли би си вкарал вълка в кошарата. Не за друго, ама последствията от един такъв скандал в който е замесен даже капитанът ти, са непредвидими. Най-малкото ще получи голям обществен (за съжаление може и международен) отзвук, от който клуба няма никакви дивиденти. А дори и да е знаел за тези схеми, шейхът със сигурност би предвидил такъв изход и би си подсигурил жокерчета :roll: Не се връзва нещо ...и моят извод е, че има някаква завера :arrow: Едва ли е замесен и Батков, понеже сега има доста други важни неща, с които да се занимава, та дори и да е опитал да насочи медийното внимание към червените братушки, той осъзнава че слуховете около евентуални нови собственици на Левски няма да спрат или намалеят и ще са все толкова пикантни за аудиторията. Следователно и Батков не е. Та в тоя ред на мисли отпадат евентуалните двама "виновници". Та се запитах, кой аджеба би имал интерес от цялата тая работа, и стъгнах до някакъв отговор за себе си: Зимният първенец. Защо :?: Много просто - ЦСКА им диша във врата и наистина не се знае как ще се обърне класирането напролет, а тоя скандал със сигурност няма да направи червените по-силни, при всичките теории на колегите, че това е част от "плана" за зимна селекция.

Другото, което ме ръчка - по правилник тия проби се правят на случайно избрани играчи, с други думи тегли се чоп. И как така, колкото и голям карък да си, избранниците са капитанът ти, както и един от ключовите бранители, да не кажа двама. Като добавим Галчев и Платини, излиза че късметът на чичо Митко при "тегленето" май не е толкова баснословен. Е хубаво, ама пак няма логика, следователно някой е играл под масата преди тестовете. Как и кой едва ли ще разберем, но предположенията ми пак се свързват със силните на деня, в случая на първенството :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 дек 2011 17:03

Тристан, истината е , че ВСИЧКИ взимат допинг, всички. Просто нас ни хванаха. В Англия и Италия са царе в тази област, луда работа. Знаеш ли, че по време на подготовките си, футболистите след закуска и преди сън взимат по една шепа хапчета. Просто там са далеч по-развити от нас, и като лаборатории, и като спортни лекари, и като химици. Иначе, ако Лудогорец бяха го инсценирали и манипулирали , то тогава най-логично щеше да бъде да хванат Мораес, Зику, Бандата или образно казано най-класните и конвертируеми играчи ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 дек 2011 17:06

ivaka написа:Е, браво!
Световната конспирация с отнетия лиценз и намесата на Левски цъфна!
Смятам, че наистина сте прави!
Онези дето ги хванаха от фенклуба на Левски с наркотиците се оказа, че ги бъркали за ЦСКА!
Сега остана само да хванат доставките за червения клуб и всичко е ясно - Левски има пръст в цялата работа...
Само не ми се връзва как така играчи на ЦСКА са се доверили на фенове от Левски да им доставят дрогата!
Търсете връзка между доктора на ЦСКА и феновете на Левски, така връзката и мотива ще се вържат, после ще се оправдавате на воля с лекаря и Левски!
Смъркачи, ясно защо беше тоя силен полусезон!
Въпросът е какво става с точиците взети след смъркане?
Да беше един, да кажеш абе случва се, а то половин отбор, а сигурно са и останалите, но просто не са ги накарали и те да пишкат в шишенцето инак....
Всъщност наистина си бяхте за "В", но проблемът е, че и там не може да се смърка, не знам, просто не знам!

Не видях някой да е обвинил Левски до сега,но пък щом казваш....
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2011 17:20

шивача написа:Тристан, истината е , че ВСИЧКИ взимат допинг, всички. Просто нас ни хванаха. В Англия и Италия са царе в тази област, луда работа. Знаеш ли, че по време на подготовките си, футболистите след закуска и преди сън взимат по една шепа хапчета. Просто там са далеч по-развити от нас, и като лаборатории, и като спортни лекари, и като химици. Иначе, ако Лудогорец бяха го инсценирали и манипулирали , то тогава най-логично щеше да бъде да хванат Мораес, Зику, Бандата или образно казано най-класните и конвертируеми играчи ;)

Да, абсолютно съм съгласен, че всички гълтат, и също съм съгласен, че в белите страни го правят много по-професионално. Просто ми е много странно защо хванаха точно вас, кой стои зад всичко това, кой ще обере плодовете на своя "труд", как ще се отрази това в Европа...ей такива неща ме човъркат. Иначе Зику и Мораес са пътници през зимата, това беше ясно отдавна, няма логика да ги топят тях, а що се отнася до Бандаловски, аз лично си мисля че и той ще напусне.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”