Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Чухте ли по Нова?

Мнениеот 0007 » 20 юли 2009 21:56

Linky написа:
0007 написа:
lionel_messi написа:Ако новината за отнетия лиценз на стадион "Васил Левски" е вярна,то не е нужно да играят в друга държава.Стадион Лазур има необходимите условия и ви гарантирам,че ще е пълен! 8-)

Абе днес четох в един сайт,че от УЕФА са казали,че Националния стадион може да приеме мач от 1/2 финалите на ШЛ,а пък вие вярвате на Червените сайтове :shock:

Как полу-финал , като на 1/2 финал отборите си играят на собствените стадиони, освен ако бг , отбор не стигне до там не виждам как ще стане... :shock:
До стадиона: Пълните глупости , това спорт-лайно , незнаех че даже съществува такъв сайт.
До това,че има слух, че Велев ще се маха:Против него съм, но сега и Алекс Фъргюсън да дойде, какво ще правим?

Смисъл,че покривал изискванията ,но чак за финал не ставал :)
Пак ви казвам,няма да сменят Кокала,евтин трик си правят от НТВ.Ако са прави,лично аз утре ще си призная грешката тук ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот fr3ak_boy » 20 юли 2009 21:56

ТОМАС ЛАФЧИС написа:Много жалко , ако в това което казваш има и 1% истина.........Ние не сме от Мъри , Достанич или Велев. Който е от Мъри да ходи в Ловеч, и да вика с цяло гърло - Мъри , Мъри,Мъри......Запомнете го всички - НИЕ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ ! Отбора има нужда от спокойствие и подкрепа , а не от заяждане и интриги. Отбора има нужда от всички нас !Да се обединим и да оставим отбора да покаже истинските си възможности , а те въобще не са малки !САМО ЛЕВСКИ !

+1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 20 юли 2009 21:58

Достанич е по-добър тренер от Велев. Лошото е само,че не е левскар,а е специалист и няма да вложи личен момент в работата. Но Достанич е по-добре. Велев няма никакава представа от отбора на Баку, до като Достанич е наясно с тях. Всъщност кокала сам си заслужи подобно изгонване със своята арогантност и това,че се мисли за велик. Да се радва,че не го пребиха и си тръгва по-живо по-здраво. :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 юли 2009 22:01

Преди малко от Ринг говориха с Вальо Грънчаров директно и го питаха за този слух за Достанич и той беше доста лаконичен и говореше под носа си. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
dikov15
Контакти:

Мнениеот dikov15 » 20 юли 2009 22:03

дайте шанс на кокала. фенове оставете емо да си върши работата. Това с Достанич са слухове само !!!!!!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 20 юли 2009 22:07

ТОМАС ЛАФЧИС написа:Много жалко , ако в това което казваш има и 1% истина.........Ние не сме от Мъри , Достанич или Велев. Който е от Мъри да ходи в Ловеч, и да вика с цяло гърло - Мъри , Мъри,Мъри......Запомнете го всички - НИЕ СМЕ ОТ ЛЕВСКИ ! Отбора има нужда от спокойствие и подкрепа , а не от заяждане и интриги. Отбора има нужда от всички нас !Да се обединим и да оставим отбора да покаже истинските си възможности , а те въобще не са малки !САМО ЛЕВСКИ !

+111
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 20 юли 2009 22:08

Що се Мъри ви е в устата не мога да разбера. Мъри си работи в Ловеч и това е!! Но има няколко неща ,които не мога да разбера и това са. Първо от както Вуцов , а после Велев доидоха не съм видял едно свястно центриране, засичане на топка или нещо подобно. Единственото , което се вижда според мен е едно безмислено късо подаване или изсипване на топката пред вратата и в едни 75% от корнерите няма кой да я засече. Другото нещо , което не разбирам е къде е логиката да махнеш Йовов, Топчо , Мечо, Бардон и Наско , а и много други и после да искаш да ги върнеш. За мен това не е правилно или стават или не , не може според това на къде духа вятъра да ги махаме и да ги връща ме.Другото , което не разбирам е какво е това разцепление между феновете едни викали против Велев , а други искат да му дадът шанс. Единственото , което според мен не е редно при 0:0 всички да са против Велев , а при резултат над 2:0 някой да си променят мнението това двуличие направо ме вбесява.

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 20 юли 2009 22:08

Що се Мъри ви е в устата не мога да разбера. Мъри си работи в Ловеч и това е!! Но има няколко неща ,които не мога да разбера и това са. Първо от както Вуцов , а после Велев доидоха не съм видял едно свястно центриране, засичане на топка или нещо подобно. Единственото , което се вижда според мен е едно безмислено късо подаване или изсипване на топката пред вратата и в едни 75% от корнерите няма кой да я засече. Другото нещо , което не разбирам е къде е логиката да махнеш Йовов, Топчо , Мечо, Бардон и Наско , а и много други и после да искаш да ги върнеш. За мен това не е правилно или стават или не , не може според това на къде духа вятъра да ги махаме и да ги връща ме.Другото , което не разбирам е какво е това разцепление между феновете едни викали против Велев , а други искат да му дадът шанс. Единственото , което според мен не е редно при 0:0 всички да са против Велев , а при резултат над 2:0 някой да си променят мнението това двуличие направо ме вбесява.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 20 юли 2009 22:16

unist_gp написа:Достанич е по-добър тренер от Велев. Лошото е само,че не е левскар,а е специалист и няма да вложи личен момент в работата. Но Достанич е по-добре. Велев няма никакава представа от отбора на Баку, до като Достанич е наясно с тях. Всъщност кокала сам си заслужи подобно изгонване със своята арогантност и това,че се мисли за велик. Да се радва,че не го пребиха и си тръгва по-живо по-здраво. :)

Нещо с което да си аргументираш твърдението? Нещичко...
Явно и ти се чустваш засегнат от това което каза Кокала.Поредния дето иска да го махнат заради това.
110 години любов!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 20 юли 2009 22:16

Вие ако на Нова вярвате...
Те търсят само евтини сензации да правят.
Преди време бяха пуснали някакво псевдоинтервю с Пелето, че човека лично пуска опровержение после :lol:
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Върни се в “Архив”