Kobra666 написа:sedem_!_dva написа:Приятел Батков е виновен, че изгони Наско и Мъри, нормално е сега да си понесе последствията и цялото недоволство на истинските фенове на Левски, тези които знаят, че всичко постигнато преди 3 години е благодарение на тях двамата. Та Мъри беше почнал да гради отбор, който 100% нямаше да отпадне от БАТЕ, а и Мъри нямаше да позволи пореден провал под негово ръководство, но Батков е хитрец и го смени, защото очаквал разгром от ЦСКА на Кочината през Май месец, абсолютни глупости и ми назначава Вуцан, който изхвърли от отбора най-качествените си футболисти-бразилците и ги определи едва ли не като куци конеВзе ми Боби Илиев, Яшар и не знам си какви измислени футболисти, с които да атакува ШЛ, пусна Гонзо като дефанзивен халф
![]()
вместо да е в атаката заедно с Христов, където ще е доста по-ефикасен с борбата си със защитниците. Абсолютен смях и абсолютна глупост беше смяната на Мъри с Вуцан, за Кокала да не говорим. Няма какво да се залъгваме Батков направи много за отбора и школата, но смяната на Мъри е груба грешка, която ще тегне на отбора доста време още и продаването на футболистите е част от това. Как после да не плюем Батков
![]()
Дам,направи огромна грешка с Мъри и Наско и все пак скоро няма да има друга алтернатива.Ние ще го изгоним, но кой ще дойде....някой като Лупи?Поне в това отношение винаги е бил точен...безгрешни хора няма,дълго време ще ни е яд,че срина нещо ,което се доизграждаше и имаше перспектива,НО нека видим какво ще донаправи..белким се промени положението към добро.Просто нямаме избор,момчета
Да, това имах предвид и аз. Не казвам да го изгоним, няма да се разсърдя ако си тръгне и намери някой наистина, който да се интересува от отбора колкото него, защото това според мен не може да му се отрече, полага грижи за школата(която има най-добрите условия за подготовка), подържа и стадиона (трибуните са що годе в прилично за България положение, тоалетните също, което на други места-Българска армия не е така, терена е подменен и е един от най-добрите у нас), както и инфраструктурата около него. Но за мен Батков е доста наивен и вярва на различни хора, което му е грешката. Не се вслушва и във волятата на публиката, което според мен е най-точния показател за някакво решение преди да го вземе, е наистина феновете не винаги са прави, както когато изгониха Херо (според мен преди Мъри, той беше точния човек за Левски), но все пак футбола е за нас и миналата година, въпреки че бяхме на 10 точки по едно време от ЦСКА на стадиона имаше повече публика отколкото сега, което явно му показваше че привържениците харесвахме играта или по-точно чакахме да се върне магията на Мъри, но... Е да се надяваме, че пролетта работите ще вървят, въпреки че нямам никакво доверие в опитът на Кокала като старши треньор, все пак ще видим