Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: БаткоФфФ - Оставка!

Мнениеот sedem_!_dva » 12 фев 2009 23:10

Kobra666 написа:
sedem_!_dva написа:Приятел Батков е виновен, че изгони Наско и Мъри, нормално е сега да си понесе последствията и цялото недоволство на истинските фенове на Левски, тези които знаят, че всичко постигнато преди 3 години е благодарение на тях двамата. Та Мъри беше почнал да гради отбор, който 100% нямаше да отпадне от БАТЕ, а и Мъри нямаше да позволи пореден провал под негово ръководство, но Батков е хитрец и го смени, защото очаквал разгром от ЦСКА на Кочината през Май месец, абсолютни глупости и ми назначава Вуцан, който изхвърли от отбора най-качествените си футболисти-бразилците и ги определи едва ли не като куци коне :shock: Взе ми Боби Илиев, Яшар и не знам си какви измислени футболисти, с които да атакува ШЛ, пусна Гонзо като дефанзивен халф :!: :?: вместо да е в атаката заедно с Христов, където ще е доста по-ефикасен с борбата си със защитниците. Абсолютен смях и абсолютна глупост беше смяната на Мъри с Вуцан, за Кокала да не говорим. Няма какво да се залъгваме Батков направи много за отбора и школата, но смяната на Мъри е груба грешка, която ще тегне на отбора доста време още и продаването на футболистите е част от това. Как после да не плюем Батков :!: :?:

Дам,направи огромна грешка с Мъри и Наско и все пак скоро няма да има друга алтернатива.Ние ще го изгоним, но кой ще дойде....някой като Лупи?Поне в това отношение винаги е бил точен...безгрешни хора няма,дълго време ще ни е яд,че срина нещо ,което се доизграждаше и имаше перспектива,НО нека видим какво ще донаправи..белким се промени положението към добро.Просто нямаме избор,момчета :)

Да, това имах предвид и аз. Не казвам да го изгоним, няма да се разсърдя ако си тръгне и намери някой наистина, който да се интересува от отбора колкото него, защото това според мен не може да му се отрече, полага грижи за школата(която има най-добрите условия за подготовка), подържа и стадиона (трибуните са що годе в прилично за България положение, тоалетните също, което на други места-Българска армия не е така, терена е подменен и е един от най-добрите у нас), както и инфраструктурата около него. Но за мен Батков е доста наивен и вярва на различни хора, което му е грешката. Не се вслушва и във волятата на публиката, което според мен е най-точния показател за някакво решение преди да го вземе, е наистина феновете не винаги са прави, както когато изгониха Херо (според мен преди Мъри, той беше точния човек за Левски), но все пак футбола е за нас и миналата година, въпреки че бяхме на 10 точки по едно време от ЦСКА на стадиона имаше повече публика отколкото сега, което явно му показваше че привържениците харесвахме играта или по-точно чакахме да се върне магията на Мъри, но... Е да се надяваме, че пролетта работите ще вървят, въпреки че нямам никакво доверие в опитът на Кокала като старши треньор, все пак ще видим :?
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

ТОВА Е НАЙ ЖАЛКИЯТ СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот zlatan » 20 юли 2009 21:28

ПРОСТО съм изумен какво става в един професионален клуб-ЛЕВСКИ,г-н батков какво за БОГА ПРАВИТЕ СМОЯ ЛЮБИМ ЛЕВСКИ та това не е лека кола та да си позволявате такива волности днес е ауди утре е порше.ГОСПОДИ КАКВО ДОЖИВЯХ да сменямаме тренера а на другия ден отбора има мач.ВИЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ НА ОТБОРА НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ,КОЙ СТЕ ВИЕ ДА СЕ ПОДИГРАВЕТЕ С ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИЯ ОТБОР В БГ.ХОРА кажете ми че това не се случва на левски,да велев е уважаван от едни ,недолюбван от други но ние вече започнахме кампанията кво правим?днес ние станахме за смях пред половин европа.сега почвайте да пирувате съратници вие това искахте,почвайте и дано никога не спрете да се радвате че най големия ви враг се маха от левски.ние изгонихме истински левскар и караме сръбска скара.Г-Н ВЕЛЕВ НЕ ПОЗНАВАМ КАЧЕСТВАТА ВИ ,НО БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ НАПРАВИХТЕ ЛЕВСКИ ШАМПИОН,БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ЗА КРАТКО МЕ НАПРАВИХТЕ ЩАСТЛИВ.УСПЕХ В ЖИВОТА.
LEVSKI_FOREVER

WeReWoLf
Контакти:

Re: ТОВА Е НАЙ ЖАЛКИЯТ СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот WeReWoLf » 20 юли 2009 21:33

Стига глупости, Батков не е толкова малоумен, че да назначи човек като Достанич. Преклено дълго е във футбола, за да извърши подобна глупост. Бъде ли сменен Велев, със сигурност новият треньор ще е някой по-достоен.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 юли 2009 21:34

Чааакай бе човек!Случайно някъде да си видял официална информация, че треньорът е сменен?!?До колкото следя изказванията на Батков, то това са пълни глупости и Велев има пълното му доверие

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 юли 2009 21:37

ПРОСТЕТЕ МИ но съм толкова растроен като видях писанията и се нахвърлих на компа ,нека го подкрепим поне веднъж тпзи човек ами ние една година го изядохме.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 юли 2009 21:39

futbolqga написа:Чааакай бе човек!Случайно някъде да си видял официална информация, че треньорът е сменен?!?До колкото следя изказванията на Батков, то това са пълни глупости и Велев има пълното му доверие

И Мъри го имаше и малкия Вуцов...А заглавието на темата е супер.Проблема ви е Батков,а не Кокала.Но докато не излезе в Гонг.бг,не го вземайте за истина.
Само Черно море.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 юли 2009 21:42

No comment:

Не преговарям с Левски, заяви пред "7 дни спорт" Ратко Достанич. В българските медии се появи информация, че той ще смени Емил Велев.

- Левски е на сърцето ми, но такова нещо няма - каза Достанич, който в момента е без отбор. - Тимът си има треньор, той направи Левски шампион и аз го уважавам много. Водих преговори с Цървена звезда, но те си намериха друг треньор. В момента почивам, няма да се хвърлям на първата оферта. Направих достатъчно глупости, ще приема само добра оферта от добър отбор.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 20 юли 2009 21:43

zlatan написа:ПРОСТО съм изумен какво става в един професионален клуб-ЛЕВСКИ,г-н батков какво за БОГА ПРАВИТЕ СМОЯ ЛЮБИМ ЛЕВСКИ та това не е лека кола та да си позволявате такива волности днес е ауди утре е порше.ГОСПОДИ КАКВО ДОЖИВЯХ да сменямаме тренера а на другия ден отбора има мач.ВИЕ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ НА ОТБОРА НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ,КОЙ СТЕ ВИЕ ДА СЕ ПОДИГРАВЕТЕ С ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИЯ ОТБОР В БГ.ХОРА кажете ми че това не се случва на левски,да велев е уважаван от едни ,недолюбван от други но ние вече започнахме кампанията кво правим?днес ние станахме за смях пред половин европа.сега почвайте да пирувате съратници вие това искахте,почвайте и дано никога не спрете да се радвате че най големия ви враг се маха от левски.ние изгонихме истински левскар и караме сръбска скара.Г-Н ВЕЛЕВ НЕ ПОЗНАВАМ КАЧЕСТВАТА ВИ ,НО БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ НАПРАВИХТЕ ЛЕВСКИ ШАМПИОН,БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ЗА КРАТКО МЕ НАПРАВИХТЕ ЩАСТЛИВ.УСПЕХ В ЖИВОТА.

Мъчно ми е за Велев вече,такъв треньор беше...дано да е в минало време! :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

ne na evroidiotite

Мнениеот ne na evroidiotite » 20 юли 2009 21:53

Вии маи сами не знаете какво искате,не всеки трениор иска да му викат ЕВРОИДИОТ,кътаите си кокала тои си ви ходи ,или си върнате оня с голямата кратуна

Потребителски аватар
ppppp

Мнениеот ppppp » 20 юли 2009 21:55

навсякъде го пише вече че след мача утре с Санта Жулия новия тренъор ще бъде Достанич ,просто Батков продължава да се ебава с отбора
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!

Върни се в “Архив”