Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Right_side
- Контакти:
- messi7
- Контакти:
Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец
POPCORN написа:messi ли си бербатов ли си незнам, ама си яко смешен...като тръгнат да се дават примери как Левски са били подкрепяни през годините и веднага казвате ама това Г.А. ли го е писал...иначе като стане дума за ЦСКА веднага го приемате с добро сърце и как това е вярно на 100% !Тука повечето сте някакви пръдльовци и сте на по 15 ама ми говорите за комунизъм и какво било по времето на комунизма!Ей затова седразня на българския народ , защото е яко прост и като някой каже нещо другите го повтарят като овце!Ебати тъпаците сте!Сами не се усещате колко смешни сте като повтаряте едно и също като дори незнаете какво значи комунизъм!точно в тоя период не веднъж са подкрепяли и Левски , ама няма кой да си признае!Плачковци!
Ти как ще ме разобедиш мене,че К.Стоянов и другите нарочно са взимали допинг?При положение,че лекаря казва,че си ги е давала на собствена глава?вие тука или сте някакви тъпанари яко в тоя форум или незнам...човек щом не е бил пряк свиделет на развилите се обстоятелства трявба да приема всяка една теза.а вие в желанието си да накажат на макс ЦСКА бърборите само едно.Щом не сте били в съблекалнята и незнаете какво е ставало искам да сте тихи и да не пискате.Има си органи да решат те!Дали ще ги подкупят или не е отделна тема..Но ако си мислите,че Батков малко пъти е подкувал такива органи за една или друга цел сте повече от смешни!Корупция има на всякъде по света, ние тука искаме да е изчистиме изцяло!Това няма как да стане!Всеки реве като стане нещо лошо в другият двор, ама иначе като стане в неговият и се надява тайничко да се размине без последствия!Праведните левскари...а че от години се занимавате с дрога и няма кой да ви накаже и все ви се разминава?Защо като ст ембого праведни вие сами не отидете да ги разкарате и предадете на полицията а?Ама като стане в ЦСКА и рев до небесата...ако е в Левски ще ми пискате как не е виновен!ЗАтова ви казвам,че сте смешни и сте като овце и плямпате едно и също всичките!
Не съм на 15, а съм на 23. Повече няма да коментирам с хора, които изглежда не разбират български...

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА
don_diego написа:Аз съм сигурен ,че ако се направят тестове на всички иргачи от А група , ЦСКА няма да е единствения отбор , в който да има положителни проби !
Прав си!Затова и се правят по определена схема тези тестове.Досега не съм чувал да се подлагат на тестове футболисти, по време на лагер, докато всякакви други спортове се проверяват на мах.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
sirius123 написа:Някой запознат ли е какви са нивата на забраненото вещество в урината и кръвта на въпросните пионки?
Има ли значение?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- baerba1995
- Контакти:
Допингскандалът в ЦСКА продължава да се разраства. Пробите на Тодор Янчев и Румен Трифонов след равенството 2:2 с Лудогорец също са положителни. Екслузивната и шокираща за "армейците" новина БЛИЦ разбра от източници от допинг лабораторията в Атина.
Именно там бяха отворени и двете проби на Костадин Стоянов след вечното дерби с "Левски", спечелено с 1:0. Те също са положителни, а вече стана ясно, че лекарят на тима Мирчо Крайнов е давал на футболистите без тяхно знание хранителна добавка, в която се съдържа забраненото вещество метилхексанамин. Националният защитник очаква наказанието си, каквото сигурно ще има и за Янчев и Трифонов.
БЛИЦ ви съобщи, че Борис Галчев и Мишел Платини са се явили на допинг проби след мача с Литекс в Ловеч, завършил 2:0 за "червените". Тодор Янчев и Румен Трифонов са направили същото след равенството 2:2 с Лудогорец от последния есенен кръг. Любопитното е, че резултатите на Галчев и Платини все още не са известни, въпреки че срещата с "оранжевите" се игра преди тази с тима от Разград. БЛИЦ разбра, че Платини най-вероятно ще даде отрицателна допинг проба, тъй като е отказал да вземе от въпросните хранителни добавки, съдържащи метилхексанамин. Галчев обаче също се очаква да "изгори", както Костадин Стоянов, Янчев и Трифонов.
Президентът на БФС Борислав Михайлов говори по темата след церемонията за Футболист на годината, спечелена от сина му Николай Михайлов.
"Наказания за ЦСКА не може да има. Самите футболисти го отнасят. Има си правилник, ние сме лицензирана спортна федерация и трябва да спазваме това, което се казва от спортното министерство и от БОК. Антидопинговата комисия работи към тях. При нас няма какво да доказват от ЦСКА. Ние чакаме решенията на всички инстанции и след това Дисциплинарната комисия ще се изкаже", коментира Михайлов
Май е време Титан да почнат със селекцията ,защото както върви на пролет сме без 4 играчи и да се спре със експериментите...стига некадърници като тоя лекар...Тошко в такъв случай май вече е изиграл последния си мач с отбора на ЦСКА
Именно там бяха отворени и двете проби на Костадин Стоянов след вечното дерби с "Левски", спечелено с 1:0. Те също са положителни, а вече стана ясно, че лекарят на тима Мирчо Крайнов е давал на футболистите без тяхно знание хранителна добавка, в която се съдържа забраненото вещество метилхексанамин. Националният защитник очаква наказанието си, каквото сигурно ще има и за Янчев и Трифонов.
БЛИЦ ви съобщи, че Борис Галчев и Мишел Платини са се явили на допинг проби след мача с Литекс в Ловеч, завършил 2:0 за "червените". Тодор Янчев и Румен Трифонов са направили същото след равенството 2:2 с Лудогорец от последния есенен кръг. Любопитното е, че резултатите на Галчев и Платини все още не са известни, въпреки че срещата с "оранжевите" се игра преди тази с тима от Разград. БЛИЦ разбра, че Платини най-вероятно ще даде отрицателна допинг проба, тъй като е отказал да вземе от въпросните хранителни добавки, съдържащи метилхексанамин. Галчев обаче също се очаква да "изгори", както Костадин Стоянов, Янчев и Трифонов.
Президентът на БФС Борислав Михайлов говори по темата след церемонията за Футболист на годината, спечелена от сина му Николай Михайлов.
"Наказания за ЦСКА не може да има. Самите футболисти го отнасят. Има си правилник, ние сме лицензирана спортна федерация и трябва да спазваме това, което се казва от спортното министерство и от БОК. Антидопинговата комисия работи към тях. При нас няма какво да доказват от ЦСКА. Ние чакаме решенията на всички инстанции и след това Дисциплинарната комисия ще се изкаже", коментира Михайлов
Май е време Титан да почнат със селекцията ,защото както върви на пролет сме без 4 играчи и да се спре със експериментите...стига некадърници като тоя лекар...Тошко в такъв случай май вече е изиграл последния си мач с отбора на ЦСКА
Кашчей написа:sirius123 написа:Някой запознат ли е какви са нивата на забраненото вещество в урината и кръвта на въпросните пионки?
Има ли значение?
Има.Ако са високи едва ли са от добавките на доктора.
Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец
onegavon написа:Кашчей написа:Old_death написа:Съгласен съм с тебе,но и ти се съгласи с мен.Ако не е излязла А пробата на тримата,цялата работа ми се вижда като впрягане на колата преди впряга или на предварително взето решение.
Впрягането е преди Б пробата.Дано не излезе положителна, защото не ми е за ЦСКА, а ще се пише, че българските футболисти се зобат.. а дали са на ЦСКА, Левски или Литекс, за мен е без значение.. пишат " В България".
Първата щом е положителна и втората е почти сигурна.Ти си бил голям патриот, браво малко останаха такива като теб които милеят за престижа на Родината.Казах ти нека се стреснат и да внимават с какво се тъпчат.Да ни проверяват, какво от това.Няма колективна отговорност така , че другите клубове които ще участват да не се притесняват.Те без това играят най- много до втория кръг.
Ще се притесняват и още как.. ако не са съвсем чисти.А си е за притеснение, защото ако наистина (не дай Боже) се окажат положителни и останалите 4 проби....няма да се вълнуват дали са на ЦСКА, а ще казват, че са на българи.А и нали знаеш, че тогава ще ви гледат под лупа във всеки мач,в който участвате?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Нямам намерение да засегна някого, но си мисля дали взимането на допинга от футболистите на ЦСКА не е започнало от Радуканов. До неговото назначаване футболистите на ЦСКА не ги брояха за живи и след това изведнъж същите тези живнаха, ама много живнаха. Допингирането също така може да е обяснението за безпричинното изгонване на Радуканов. Лично аз мисля, че Деко и Гъргоров от Лудогорец взимат нещо. Те на младени не тичаха така, както сега. Според мене Стоянов напусна националния не поради депресия, а вероятно по съвета на доктора за да не пострада националния отбор. Въобще Българският футбол е една палитра от черно тото, допинг, корумпирани арбитри и предварително определени шампиони и така ще бъде докато не бъдат изгонени мутрите от футбола ни. По добре да преминем към аматьорски, но държавен футбол отколкото този мутрински футбол.
sirius123 написа:Кашчей написа:sirius123 написа:Някой запознат ли е какви са нивата на забраненото вещество в урината и кръвта на въпросните пионки?
Има ли значение?
Има.Ако са високи едва ли са от добавките на доктора.
След като са над допустимото ниво... колко над него трябва да са, за да се приеме, че играчът е за наказание?Според правилата на МОК, които е длъжен да спазва и БОК и подвластните му федерации...какво трябва да е количеството, надвишаващо нормата, за да се накаже играчът?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
http://www.novsport.com/news172488_1003.html,е тва си е баш по темата,коледни благодарности за всички в червено(за луканки иде реч,не за допинг)