Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БЕНЗУКАН !!!
Тасевски има договор до лятото на 2011
Re: ПРО/РИНГ.бг или БТВ/НТВ
Nikona написа:Хахахаха Данчо ми беше съученик в 30то СОУ и честно казано има много по бездарни от него. Като се сетя за ВитоКур Съраиванов /ака Фродо/ и ми прилошава.
хахах , тия двамата наистина са култови водещи

Futbol24 написа:БТВ за повече от 5 години никакъв напредък, дори намалиха времето на студиото преди мача, така че по зле от тях надали може да е ...
какъв напредак искаш да има-то като ти скастрат крилете(времето) как искаш да излетят.за 10мин.+рекламите какъв коментар можеш да направиш,поне имаше студио на живо от стадионите
Re: Пропадна излъчването на Левски и Черно море
mursusaid написа:да,ама мача с молдовците е на около 800 км,разстояние,което не е толкова много майслед като са направили такава шумна реклама,че ще излъчват мачовете,то тогава трябва да направят всичко възможно да ги предават,иначе се излагат като кифладжии.
Правилно.Излагацията си остава на тяхната сметка и им пада рейтинга сред феновете.Аз лично,не го очаквах за мача в Молдова и съм разочарован от информацията,че няма да го предават.А за мача в Андора,нищо учудващо.Те,андорците не предаваха мача Андора -България преди 6 години и мача С.Хулия - ЧМ.
Само Черно море.
Определено за ШЛ, БТВ е номер едно за мен.Ринг имат качества, младежа с очилата не води лошо
Диемите редовно си ги гледам за английското първенство и от тях съм доволен 

Re: Някой да знае от колко часа е мача във вторник
Как да няма как?
Отиват и предават с техни камери? Няма да открият топлата вода, ако го направят.
Какво ще разчитаме на двете камери на кръст на държава-джудже?
Отиват и предават с техни камери? Няма да открият топлата вода, ако го направят.
Какво ще разчитаме на двете камери на кръст на държава-джудже?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
miti4nia написа:Futbol24 написа:БТВ за повече от 5 години никакъв напредък, дори намалиха времето на студиото преди мача, така че по зле от тях надали може да е ...
какъв напредак искаш да има-то като ти скастрат крилете(времето) как искаш да излетят.за 10мин.+рекламите какъв коментар можеш да направиш,поне имаше студио на живо от стадионите
така е,не толкова самите коментатори са ни виновни,колкото техните началници и онези,от които зависи излъчването на спорт,какъвто и да е той в дадена тв.Не виждате ли,че по националните телевизии спорта почти изчезна.По канал1 футболни мачове почти няма да има,бтв същата работа,че и формулата им взеха,за нова пък спорт вече не съществува,а това са националните телевизии у нас.А че има слаби коментатори има,и то ги има във всяка телевизия,въпроса е какво имаме възможност да гледаме.А мачове като на левски и ч.море които сега няма да се излъчат,са все пак с национално значение,понеже сава въпрос за евро мачове на наши отбори,коментаторите не са чак толкова важни
За вас моряци ний живеем...
Про БГ са уникално тъпи, о оня цайс от Ринг може да вкара всеки един нормален фен в лудницата с неадекватното си поведение (спрете му дрогата!) ...
Мачът на Левски да не се излъчва - ОК, не е чак такава загуба, но мачът на Черно Море ще си е на живот и смърт!Все пак победителят от тяхният двубой няма да вземе само парите за следващият кръг, но и ще получи шанса да играе с един превъзходен отбор - ПСВ!
Мачът на Левски да не се излъчва - ОК, не е чак такава загуба, но мачът на Черно Море ще си е на живот и смърт!Все пак победителят от тяхният двубой няма да вземе само парите за следващият кръг, но и ще получи шанса да играе с един превъзходен отбор - ПСВ!
Re: БЕНЗУКАН !!!
Бензукан е с класи над Живко и може да ни е уникално полезен (въпреки че се съмнявам "зетя" да не е титуляр)
Ще е огромна загуба ако не остане при нас и ако малоумния Хрущял продължава да не го взима в групата
Ще е огромна загуба ако не остане при нас и ако малоумния Хрущял продължава да не го взима в групата
futbolqga написа:Про БГ са уникално тъпи, о оня цайс от Ринг може да вкара всеки един нормален фен в лудницата с неадекватното си поведение (спрете му дрогата!) ...
Предаването на двата мача не зависи от Пробг или Ринг.. няма местни телевизии, които да предават двубоите.. откъде според теб да се вземе сигнал тогава?
... and You'll Never Wall Alone...