ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: РЕДНО Е БАРДОН И ХРИСТОВ ДА НЕ ИГРАЯТ В РЕВАНША!
Литекс ще са поставени мормон и реално след Левски те са с най-голям шанс да влязат в някакви групи!!! Само Черно Море не са поставени заради ниският си коефициент
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Да играят.Дори и да пропуснат вследващият мач той не е толкова страшен.Все пак няма да играем с Барселоната.Нека да свикнат с отбора.Пък и е важно да трупаме национален коефициент 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- milen.hrisrov
- Контакти:
0007 написа:Да играят.Дори и да пропуснат вследващият мач той не е толкова страшен.Все пак няма да играем с Барселоната.Нека да свикнат с отбора.Пък и е важно да трупаме национален коефициент
Абе за Христов не съм съгласен,че при картон кой ще атакува следващия мач.
Този профил вече не съществува.
milen.hrisrov написа:0007 написа:Да играят.Дори и да пропуснат вследващият мач той не е толкова страшен.Все пак няма да играем с Барселоната.Нека да свикнат с отбора.Пък и е важно да трупаме национален коефициент
Абе за Христов не съм съгласен,че при картон кой ще атакува следващия мач.
Цачев

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Мен не ме е страх толкова от картони колкото от контузии.. тия конИЕ как се ритат.. най много да ни контузят половината отбор..
при този резултат 4:0 мисля че велев трябва да заложи на други футболисти.ето състава който аз мисля че е най добре да почне левски в андора:
Митрев
Бензукан-Топузаков-Бистрон-Вагнер
Зе-Гаджев-Сърмов-Жо
Киров-Иса
Митрев
Бензукан-Топузаков-Бистрон-Вагнер
Зе-Гаджев-Сърмов-Жо
Киров-Иса
Бардон е страхотен играч, но има проблеми с нервите на терена. И онзи ден с андорците го гледах след всяка провалена атака все ръкомаха и се кара на някой... Като нищо ще си изкара някой картон в реванша, но въпреки това смятам, че и той и Христов трябва да играят в него мач за да се досработи отбора. Нека не се заблуждаваме, че сме добър отбор в момента. Видя се, че през първото полувреме докато бяха свежи андорците не сътворихме нищо смислено. С такава игра гарантирам отпадане срещу Баку!!! Дано през тези 2 седмици по някакъв начин влезем в час, защото резилите станаха прекалено много...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
- Контакти:
Доста си краен според мен. Ся айде, че едно полувреме не сме били вкарали гол, дай да ги изядеме футболистите. Какво щеше да стане, ако бяхме вкарали 2 гола първото и 2 второто? Никой нямаше да говори нищо. Не знам какъв ви е проблема. И аз си мисля, че беше пуснал Хичо, за да го продадем. За мач срещу аматьори имаше доста мениджъри. Сигурно него са гледали.
dunedanetz написа:Доста си краен според мен. Ся айде, че едно полувреме не сме били вкарали гол, дай да ги изядеме футболистите. Какво щеше да стане, ако бяхме вкарали 2 гола първото и 2 второто? Никой нямаше да говори нищо. Не знам какъв ви е проблема. И аз си мисля, че беше пуснал Хичо, за да го продадем. За мач срещу аматьори имаше доста мениджъри. Сигурно него са гледали.
И аз съм убеден,че за това е причината да пуска Хичо.
delpi написа:Бардон е страхотен играч, но има проблеми с нервите на терена. И онзи ден с андорците го гледах след всяка провалена атака все ръкомаха и се кара на някой... Като нищо ще си изкара някой картон в реванша, но въпреки това смятам, че и той и Христов трябва да играят в него мач за да се досработи отбора. Нека не се заблуждаваме, че сме добър отбор в момента. Видя се, че през първото полувреме докато бяха свежи андорците не сътворихме нищо смислено. С такава игра гарантирам отпадане срещу Баку!!! Дано през тези 2 седмици по някакъв начин влезем в час, защото резилите станаха прекалено много...
Гарантираш отпадане? Как може да гарантираш каквото и да е?Дали класиране,дали отпадане? Гледал ли си Баку,че да знаеш колко класи са над нас?Гарантирано ни е отпадането срещу отбори от рода на Вердер и нагоре.Срещу всички останали имаме шанс.Доста резили се събраха,а най-големия бяха скандиранията по време на мача с аматьорите.
Мое мнение.Не искам да обвързвам никой с него.Мисля,че малко прекалихме в споровете по форумите.Въпреки,че не е важно тук да сме приятели.Нека се псуваме тук,но на стадиона всички заедно и в един глас.Но,нека подкрепяме Левски.Стига вече сме пророкували апокалипси,резили,отпадания и т.н. Нека да не обвиняваме за всичко Велев и величаеме Мъри за сметка на Кокала.
110 години любов!
groti, за едно цяло полувреме срещу аматьорски отбор не създадохме чисто голово положение. Второто полувреме те логично се умориха, Ицо Йовов цъкна бижутерски пас към Минев, той центрира и Дарко вкара. Това е. След това червени картони и т.н. ... аз не се правя на пророк, просто казвам, че ако играем така и срещу малко по-сериозен отбор, който обаче за сметка на това няма да играе за удоволствие си отиваме...
А иначе това за Велев и Мъри доето го казваш отдавна го съм го казал. Но нашите думи тук във форума нямат значение....
А иначе това за Велев и Мъри доето го казваш отдавна го съм го казал. Но нашите думи тук във форума нямат значение....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...