Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: “Левски” чака “да” от Достанич за треньор
Вижте в какви медии е излязла тази новина и тогава кажете, дали си заслужава да я коментираме.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Новината излиза от вестник Труд.
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Защо искат,да махнат Велев
Вижте сега, цесекар съм, това което се случва в Левски много не ме засяга, но въпреки това обаче ще си изкажа мнението тук. Емил Велев е треньор, който ви направи шампиони, като взе почти всички важни мачове на Левски миналата година и то с убедеителна игра срещу Литекс и ЦСКА. До тук на Велев не са му давани почти никакви средства за селеккция, играчите, които Батков му кара са все свободни агенти, въпреки това обаче той съумя да изгради някакъв що-годе приличен съствав, без да се мрънка много много. Кокала да бъде махан сега, без да има шанса дори да се провали е равно на малоумие, в крайна сметка вие какво очаквате от него, с играчите с които разполага, толкова. Моето мнение, че в момента сините привърженици не постъпват правилно, Емил Велев и истинкси левскар обичащ клуба и израстнал в Левски и залужава, ако не обич, то поне някакъв шанс да се докаже.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!
Изчетох цялата тема и това ме накара да се регистрирам и да изразя своята позиция.В момента в Наща публика има голямо разцепление , което трябва да бъде премахнато.Както се казва в официалния сайт на СЕКТОР Б .Тези против Велев стават черни , когато играта върви и Левски побеждава, а в следващия момент , когато Левски не води и не показва игра стават удобни на други и биват подкрепяни в лозунгите и подвикванията "Оставка" , "Велев Ку*ва" и т.н.Неможе така трябва всичките зад 1 та идея или зад другата.За смяна на треньора в този момент е АБСУРДНО да се говори и това го вижда и разбира всеки трезво мислещ човек.Разберете , че неможе 1 треньор да направи отбор за 2 седмици.Мъри започна с провал , но остана и направи нещо , което ни кара да се гордеем и в днешни дни, защо не дадем шанс на Велев за изява.До края на Европохода трябва да бъдем твърдо зад ЛЕВСКИ , какъвто и да е той.След похода ще се направи равносметка и ще се освободят хората , които са виновни или ще останат на постовете си , ако сме доволни от тяхното представяне (Т.е. говоря главно за Треньора и Спортно-техническия Щаб).ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ПОДКРЕПЕТЕ ЛЕВСКИ ! НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ , ЗАЩОТО ВСЕКИ 1 ОТ НАС МИЛЕЕ ЗА ЛЕВСКИ И МУ МИСЛИ САМО ДОБРОТО.
Аз лично,не харесвам Велев ...но по малумно нещо от това да го махнат в този момент не съм чувал и виждал 

Не е сега моментът,хеле пък с Достанич.
Бе ще се махне ВЕлев и ще дойдат в НЯКОИ СИ МОМЕНТ НАско и Stoilov.... абе вие чувате ли се? ПЪрво някога си , това може да е след 3 години.ОСвен това БАтков каза , цитирам по спомен след мача с Андорците - \" НАско направи своя избор... защо да копувам скъпи играчи, за да играят с... неискам да цитирам имена....\" нали много несвързано изказване, обаче каза за НАско , че си е направил избора, демек нема дойде докато той е в клуба собственик !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
не зная защо наричате хората, които са против оставането на Велев иронично "разбирачи"?! Нима привържениците, които са за оставането му са по-компетентни ?Няма нужда да си "разбирач", за да видиш, че 2 паса на кръст не можем да си подадем, че сме се превърнали в трагичен отбор и който не го вижда това, значи, че това, което гледа последната година му е достатъчно, за да е доволен...Останалите, които обичат клуба, никога няма да бъдат доволни от такава посредствена игра и никога няма да приемат треньор, който очевидно не респектира и не знае какво да прави с играчите си...а добри играчи има...Така че, това за тартори и някой, който насажда мнения са празни приказки...феновете говорят на базата на това, което виждат, а то никак не им харесва....
Сега па "само не и тоя", кой да е?
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Мен па ме кефи кокала! Откакто е в Левски работи под постоянно напрежение и въпреки всичко ни направи шампиони, бихме чорбата...Оставете го малко да работи на спокойствие! Колкото до състава...според мен отбора който игра второто полувреме с едно две изключения е много перспективен...Не смятам че кокала е объркал състава...и без това още не сме във финален стадии на подготовка а са беше ясно че ще ги биеме тия...ми затова кокала пуска различен състав...Хичо не става...Рок звездата също...може да вкара два гола ама изтърва 3...и то по супер смешен начин...с един нападател който си вкарва поне голяма част от положенията направо си ставаме...и ще мачкаме!