Вие сте ненормални. Сектор Б има ролята да бъде коректор. Когато нещата не вървят както трябва е редно да има действия. Дали са правилни е отделна тема - не, в случая не са. Но са необходими. Щото в момента клуба Левски, отбора на народа има за президент комунист-мафиот, има доносник в управителния съвет, има треньор, който е тотално безкадърен, но за сметка на това направи добър преврат срещу Мъри, та сега трябва да му берем плодовете.
По-добър момент от лятната подготовка за смяна на треньора няма.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гьоко: Левски го чакат 35 хиляди в Баку
Тъпия и ограничения се вижда ясно кой е! Защото Левски хиляди пъти е играл пред толкова и повече публика
За последно в ШЛ! само че едно червено отборче едва ли ще играе в ШЛ
И как по-точно се е доказал Гьоко?!?! с поста си на тренер в "световния гранд" ФК Баку?????? или с няколкото си загуби от Левски
Смешкооооо

За последно в ШЛ! само че едно червено отборче едва ли ще играе в ШЛ

И как по-точно се е доказал Гьоко?!?! с поста си на тренер в "световния гранд" ФК Баку?????? или с няколкото си загуби от Левски

Смешкооооо

Последна промяна от CHELSEA LONDON! на 18 юли 2009 15:39, променено общо 1 път.
Re: До всички ЛЕВСКАРИ!!!
проданов,прочети списъка с 10-те най-богати българи и реши за себе си кой искаш да е президент на "Левски".После,моля те,го сподели с нас.Сектор Б има ролята на коректор,наистина.Но тая роля май е на всеки един пръвърженик на Левски.Тотално безкадърния треньор ни направи шампиони и отнесе чорбата и отбора на великия Мъри,като куцо пиле домат.Същия този безкадърник налага Генев,Балтанов,Божката и Цачев.Човека преди него налагаше Н.Михайлов...Същия този изгони Гонзо,както и Емил Ангелов (108 мача и 39 гола за Левски) - гол майстора ни в евро турнирите в един от най-успешните ни сезони в УЕФА.Сектор Б няма никакво право да решава кой ще е треньор и кой не.Сектор Б НЕ плаща заплатите.НЕ подържа терена,НЕ дава и стотинка за трансфери.Интересно в колко лева се измерва любовта на сектор Б. 5?10? Колко от хората ще дадат 5 лв за билет,за да гледат любимия си отбор?И защо изобщо делиш привържениците на сектор Б и останалите?
Тези които са се преместили към сектор А,вече нямат право да бъдат коректор?Защото са по-малко фенове?
Тези които са се преместили към сектор А,вече нямат право да бъдат коректор?Защото са по-малко фенове?
110 години любов!
nedev30 написа:CHELSEA LONDON! написа:А тука колко ще те чакат бе Гьоко цървул нещастен
Цървул?....човека е доказал себе си а ти кво доказваш е??? колко си тъп и ограничен. А 35 000 ???? дали изобщо някога ще играете пред такава публика у дома?
недев като гледам какво си написал разбирам че си малко по бавен така че не пиши к ?
Мога да кажа само че имахме 25 000 срещу Артмедия и от там мачовете вече започнаха от 35 000 нагоре така че не пиши пичага а се сдухай в някой ъгъл
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!
За втори път взимам отношение по темата. Футболът
се играе за публиката и тя трябва да бъде удолетво-
рена от показаното на терена. Тя е коректива и тя
създава обстановката, която да подпомогне изяви-
те на отделните играчи и в цялост на тима. Но преди
всичко, основата са качествата на футболистите и
на техните ръководители. За съжаление, второто е
много дефицитно в настоящия момент и не създава
предпоставки за пълна и безрезервна подкрепа.
Някои писа във форума, че работи на Герена и играчи-
те напълно подкрепят своя треньор. За съжаление аз
съм много по близко до състава и нямам такова виж-
дане. Напротив! Единственото, което състезателите
акламират е разхлабения режим и чуствително по ле-
ките тренировки. Доколкото до подбора на състава,
тактическите и техническите задачи, поставяни на
мачовете, нахъсването и мобилизацията - на всички е
ясно, че на Кокалът това не са най-силните страни.
Искам да споделя и нещо друго! Отчитайки силата на
Интернет и в частност на форумите, особено след пар-
ламентарните избори, имам чувството, че г-дата
Батков и Велев са си взели поука. И не случайно много
от писанията ми се струват като ехо на самите тях!
се играе за публиката и тя трябва да бъде удолетво-
рена от показаното на терена. Тя е коректива и тя
създава обстановката, която да подпомогне изяви-
те на отделните играчи и в цялост на тима. Но преди
всичко, основата са качествата на футболистите и
на техните ръководители. За съжаление, второто е
много дефицитно в настоящия момент и не създава
предпоставки за пълна и безрезервна подкрепа.
Някои писа във форума, че работи на Герена и играчи-
те напълно подкрепят своя треньор. За съжаление аз
съм много по близко до състава и нямам такова виж-
дане. Напротив! Единственото, което състезателите
акламират е разхлабения режим и чуствително по ле-
ките тренировки. Доколкото до подбора на състава,
тактическите и техническите задачи, поставяни на
мачовете, нахъсването и мобилизацията - на всички е
ясно, че на Кокалът това не са най-силните страни.
Искам да споделя и нещо друго! Отчитайки силата на
Интернет и в частност на форумите, особено след пар-
ламентарните избори, имам чувството, че г-дата
Батков и Велев са си взели поука. И не случайно много
от писанията ми се струват като ехо на самите тях!
Проданов,кое не върви бе слабоумник?Няма пари е това не върви!Отборът стана шампион,в първия офиц. мач победи с 4:0,кое не върви бе галфон ,ти като искаш да ставаш коректор,кандидатствай в някой вестник бе ,аман от разбирачи бре ,коректоре,заради парцали като вас ставаме все по-зле!!!!!!!!!НЯМАМ ДУМИ,ПОЛОВИНАТА ОТ ВАС СА ПО-ГОЛЕМИ ЧОРБАРИ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ,ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ПУБЛИКА В БЪЛГАРИЯ!!!!!!! 

Батков да вземе пари на лихва за нападател по спешност !!!

Само едно немога да си обясня - защо Азербайджански отбор играе в Европа като се намира в Азия!?!?!
- metodito
- Контакти:
Съединението прави силата, момчета. "Левски винаги се е гордял с това, че всичките му компоненти са били едно цяло. " Това е от коментара на Св. Табаков, но можеше да е забележка на всеки един от нас, поне допреди няколко години. Спомняте ли си второто полувреме на мача със Славия (Прага) в България и особено последните 30 мин., когато цялата публика пееше, даже и след последния съдийски сигнал. Това ме накара да изтръпна. Нямах думи... И не беше от това, че ни гостува "колос" от ранга на този тим (между другото си бяха много добър тим-биткаджии, но ние бяхме по-навити от тях). Не беше толкова от това, че се класирахме напред при равенство, защото имаше почти цяло полувреме и не знаеш какво може да се случи. Беше заради отбора, заради синьото в сърцата на фенове и футболисти. Всичко друго е бошлаф, хора.
Относно това което става напоследък в публиката (не само на стадиона).Няма да обиждам никой. Аз съм левскар, а не анти-цесекар и такива неща. Политиката е мръсна работа. А да си пионка в политическа игра, когато се усетиш и се събудиш...предполагам, че е ужасно подтискащо. Тук под политика нямам предвид противоконституционната проституция, която въртят в парламента, а изкуството да постигаш целите си завоалирано, без да заставаш лице в лице с опонента или предизвикателство.
Синьото слънце пак ще изгрее, бурята ще отмине. А облаците, кой ще ги помни?
Относно това което става напоследък в публиката (не само на стадиона).Няма да обиждам никой. Аз съм левскар, а не анти-цесекар и такива неща. Политиката е мръсна работа. А да си пионка в политическа игра, когато се усетиш и се събудиш...предполагам, че е ужасно подтискащо. Тук под политика нямам предвид противоконституционната проституция, която въртят в парламента, а изкуството да постигаш целите си завоалирано, без да заставаш лице в лице с опонента или предизвикателство.
Синьото слънце пак ще изгрее, бурята ще отмине. А облаците, кой ще ги помни?
Нова екипировка ?
Нека тук,който има информация отборите от "А" група с какви екипи ще играят да дават някаква информация , може със снимки , но мисли ,че още на повечето отбори екипите не са нови, тази тема ще се разства с минаване на времето . А в частност ме интересува някой има ли инфо Левски дали ще сменя екипа за новия сезон 

Формата е временна , класата е вечна !!!