Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Levski 1914 » 14 дек 2011 13:32

blue avalanche написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
Levski 1914 написа:Това с жена му ми звучи като изсмукано от пръстите, ама ще изчакаме и ще видим.

:mrgreen: Не е истина просто, това си е закономерна цикличност в медиите- винаги през декември да се пише за футболните съпруги и тяхното влияние на футболната кариера на мъжете си :) Мналия декември "темата" пък "разкриха" ,че Дъстли е бил пред развод с половинката си, защото горката не понасяла живота тук, имали постоянни скандали и накрая взела децата си и се прибрала в Холандия. Та тогава ни предупредиха да знаем, че най-вероятно Дъстли е щял да разтрогне и да си отиде в Холандия за да запази семейството си :)

"Женска връзка" имаше и при Бардон! :lol:

В неговия случай, жена му май искаше да се махне от България :lol: ...тук като гледам е обратното :mrgreen:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 14 дек 2011 22:49

Levski 1914 написа:Сержиньо Грийн остава

Съпругата на опорния халф на Левски Сержиньо Грийн е на път да се окаже ключовата фигура, която ще накара футболиста да преподпише със „сините". Жената на холандеца не спира да го убеждава колко много й харесва в България и как иска да остане тук още поне година. Грийн най-вероятно ще я послуша и ще поднови договора си с Левски. Още преди няколко седмици той сподели, че у нас му харесва и ако „сините" му предложат добър нов контракт, той почти сигурно ще преподпише. Футболният агент Николай Жейнов е на мнение, че Грийн на 90% остава на „Герена":

„Сержиньо в момента е на почивка в Холандия, връща се в България в началото на януари. Някъде по това време той ще обяви окончателното си решение дали преподпис-ва с Левски. Моето усещане е, че на 90% ще остане. Основната причина е жена му. На нея много й харесва в България и постоянно го навива да останат у нас за повече време. Грийн почти сигурно ще приеме поради тази причина", коментира Николай Жейнов.

Сънародникът на Грийн Дъстли Мюлдер вече официално преподписа с Левски до лятото на 2013 година. Двамата са добри приятели и това също може да наклони везните към оставане на универсалния играч в София.

„Меридиан Мач”

Това с жена му ми звучи като изсмукано от пръстите, ама ще изчакаме и ще видим.

Дано съпругата му да го навие!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 15 дек 2011 00:49

Sisi 1914 написа:
Levski 1914 написа:Сержиньо Грийн остава

Съпругата на опорния халф на Левски Сержиньо Грийн е на път да се окаже ключовата фигура, която ще накара футболиста да преподпише със „сините". Жената на холандеца не спира да го убеждава колко много й харесва в България и как иска да остане тук още поне година. Грийн най-вероятно ще я послуша и ще поднови договора си с Левски. Още преди няколко седмици той сподели, че у нас му харесва и ако „сините" му предложат добър нов контракт, той почти сигурно ще преподпише. Футболният агент Николай Жейнов е на мнение, че Грийн на 90% остава на „Герена":

„Сержиньо в момента е на почивка в Холандия, връща се в България в началото на януари. Някъде по това време той ще обяви окончателното си решение дали преподпис-ва с Левски. Моето усещане е, че на 90% ще остане. Основната причина е жена му. На нея много й харесва в България и постоянно го навива да останат у нас за повече време. Грийн почти сигурно ще приеме поради тази причина", коментира Николай Жейнов.

Сънародникът на Грийн Дъстли Мюлдер вече официално преподписа с Левски до лятото на 2013 година. Двамата са добри приятели и това също може да наклони везните към оставане на универсалния играч в София.

„Меридиан Мач”

Това с жена му ми звучи като изсмукано от пръстите, ама ще изчакаме и ще видим.

Дано съпругата му да го навие!
:mrgreen:

Аз си мисля,че отдавна го е навила щом са се оженили :lol:

И все пак,ако остане ще е най-много до другата Коледа,а това не е добре пак ще се търсят играчи,не се обиграва отбора,непрекъснато идват и си отиват хора... Мъка :( Ако сега се вземат 3-4 добри играча трябва да ги задържат поне 3-4 години,за да се постигне класа и постоянство,а това ще стане ако руснаци,или там които искат налеят пари,за да може да си позволим заплати и да не продаваме играчите си по Турция и Кипър за 100-200 хиляди,че да вържем бюджета...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 15 дек 2011 07:49

Левски си хареса таран от Франция

Треньорът на Левски Николай Костов и спортният директор Георги Иванов вече са във Франция и утре ще наблюдават срещата между Троа и Реймс. Те ще следят изкъсо изявите на нападателя на гостите Седрик Фуре, който е препоръчан лично от бившия нападател на "сините" Седрик Бардон.

32-годишният Фуре е трети в голмайсторската листа в Лига 2 през настоящия сезон, като има отбелязани 7 гола в 13 мача. Договорът му изтича през лятото и "сините" ще могат да го вземат срещу скромна сума. Големият проблем пред сделката може да е това, че Реймс се намира на втората позиция във временното класиране само на три точки от върха и има отличен шанс за класиране в Лига 1. Това може да накара ръководството да задържи един от най-добрите си играчи на всяка цена.

Освен за Реймс Футре е играл още за Тулуза, Гингам, Истър, Льо Ман и Льо Авър. Той иза 152 гола в 377 мача в кариерата си до момента.

"7 дни спорт"
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 дек 2011 14:22

Много дърт бре ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

demona
Контакти:

Мнениеот demona » 16 дек 2011 21:40

вапреки че е стар не изглежда толкова зле, поне доколкото може да се съди от клипчета
http://www.youtube.com/watch?v=xmmte1V8 ... re=related

Потребителски аватар
longur
Контакти:

Мнениеот longur » 16 дек 2011 23:14

Не знам кои ще дойде в Левски но мисля че Огнянов,Балтанов и Акалски трябва да си тръгнат.Първите двама вече нито са толкова млади нито са толкова "надежди" като преди 3-4 години ,докога трябва да се чакат да се развиват и преборят за титуляри,а Акалски е трети избор ,а аз мисля че трети вратар трябва да е някое момче на 16-17 години.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 дек 2011 01:09

longur написа:Не знам кои ще дойде в Левски но мисля че Огнянов,Балтанов и Акалски трябва да си тръгнат.Първите двама вече нито са толкова млади нито са толкова "надежди" като преди 3-4 години ,докога трябва да се чакат да се развиват и преборят за титуляри,а Акалски е трети избор ,а аз мисля че трети вратар трябва да е някое момче на 16-17 години.

В този ред на мисли,Акалски изобщо не трябваше да го вземаме!Нищо лично срещу момчето и неговите качества!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 17 дек 2011 05:29

blue avalanche написа:
longur написа:Не знам кои ще дойде в Левски но мисля че Огнянов,Балтанов и Акалски трябва да си тръгнат.Първите двама вече нито са толкова млади нито са толкова "надежди" като преди 3-4 години ,докога трябва да се чакат да се развиват и преборят за титуляри,а Акалски е трети избор ,а аз мисля че трети вратар трябва да е някое момче на 16-17 години.

В този ред на мисли,Акалски изобщо не трябваше да го вземаме!Нищо лично срещу момчето и неговите качества!

Е то кой си е мислел, че Илиев ще се наложи толкова бързо.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 дек 2011 12:15

blue avalanche написа:

Имам чувството, че го взехме, само колкото да не отиде в ЦСКА :roll:

Върни се в “Архив”