Селекцията на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: СТИГА С ТАЗИ СЕЛЕКЦИЯ!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 18 юли 2009 10:01

а МЪРИ и тампере не беше ли срам ,а 16 точки разлика никога в историята на левски не сме били толкова назад ,а УЛТРА ТОВА КАК СЕ ПРЕЖИВЯВА.
LEVSKI_FOREVER

azidvam

Мнениеот azidvam » 18 юли 2009 10:15

zlatan какво си видял пък ти бе помочкйо.... Не е имало 16 точки бегай легай бе малак дришлйо

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 18 юли 2009 10:46

azidvam написа:zlatan какво си видял пък ти бе помочкйо.... Не е имало 16 точки бегай легай бе малак дришлйо

По граматиката ти и незнанието ти, тва дет си го написал е за тебе.
Класиране "А" група, сезон 2007/2008
П Отбор М П Р З В П +/- Т
1 ЦСКА 30 24 6 0 53 11 42 78 т.
2 Левски 30 19 5 6 56 19 37 62 т.
3 Локомотив (Сф) 30 16 9 5 47 28 19 57 т.
4 Литекс 30 16 8 6 51 26 25 56 т.
5 Черно море 30 13 9 8 39 28 11 48 т.
6 Черноморец 30 13 8 9 39 32 7 47 т.
7 Славия 30 13 8 9 38 28 10 47 т.
8 Пирин (Бл) 30 13 7 10 33 29 4 46 т.
9 Локомотив (Пд) 30 12 7 11 37 28 9 43 т.
10 Вихрен 30 9 6 15 26 29 -3 33 т.
11 Спартак (Вн) 30 8 7 15 21 34 -13 31 т.
12 Ботев (Пд) 30 8 6 16 36 54 -18 30 т.
13 Беласица 30 7 5 18 23 43 -20 26 т.
14 Берое 30 6 8 16 23 39 -16 26 т.
15 Видима-Раковски 30 4 6 20 17 61 -44 18 т.
16 Марек 30 5 3 22 16 66 -50 18 т.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2009 11:03

UltraBlue написа:
L.S.F.C. написа:Златане, подкрепям те абсолютно брат. Спрях да влизам и да се включвам във форумите, защото само помия по любимия отбор и нищо градивно. На Левски му трябва спокойствие и безусловна подкрепа от нас. А ние се държим като едни ощипани момиченца. Така не става.
Само Левски!

Какви ощипани момиченца бе пич :!: :?: Точно защото ги оставяме да си правят каквото си искат кокалчета и тем подобни, за това берем 2 години невероятен срам :!: На теб ако това ти е приятно, люпи семки, ама не казвай на другите да не роптаят срещу тея некадърници :evil: Това дето със златан ли е къв е го пишете е мишкарска работа, а после ще ревете като дойде Баку ли са кви са и ни отстранят :evil:

Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам? :lol: Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.
Какво означава това?Че,качествата му като треньор не са важни,а това,че сектора го мрази.
Ултраблу..Ясно е,че си някво 16-17 годишно тамагочи.Вижда се от начина ти на комуникиране.Така и така се правиш на фен,вземи разгледай и попрочети за изминалите сезони на Левски...от 96 насам да кажеме и ми кажи дали сега резултатите и играта са срамни.
110 години любов!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 18 юли 2009 11:12

groti написа:
UltraBlue написа:
L.S.F.C. написа:Златане, подкрепям те абсолютно брат. Спрях да влизам и да се включвам във форумите, защото само помия по любимия отбор и нищо градивно. На Левски му трябва спокойствие и безусловна подкрепа от нас. А ние се държим като едни ощипани момиченца. Така не става.
Само Левски!

Какви ощипани момиченца бе пич :!: :?: Точно защото ги оставяме да си правят каквото си искат кокалчета и тем подобни, за това берем 2 години невероятен срам :!: На теб ако това ти е приятно, люпи семки, ама не казвай на другите да не роптаят срещу тея некадърници :evil: Това дето със златан ли е къв е го пишете е мишкарска работа, а после ще ревете като дойде Баку ли са кви са и ни отстранят :evil:

Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам? :lol: Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.
Какво означава това?Че,качествата му като треньор не са важни,а това,че сектора го мрази.
Ултраблу..Ясно е,че си някво 16-17 годишно тамагочи.Вижда се от начина ти на комуникиране.Така и така се правиш на фен,вземи разгледай и попрочети за изминалите сезони на Левски...от 96 насам да кажеме и ми кажи дали сега резултатите и играта са срамни.

Просто някои решиха,че само те имат право да обичат ЛЕВСКИ и само тяхното мнение е меродавно.

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2009 11:29

emigo написа:
groti написа:Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам? :lol: Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.

Просто някои решиха,че само те имат право да обичат ЛЕВСКИ и само тяхното мнение е меродавно.

Вие сте луди!Значи те нямат право да си изказват мнението (против Велев), а вашето мнение (за Велев) трябва да бъде прието от всички, защото е единственото правилно и всички на друго мнение трябва да бъдат оплюти ... Да ви имам и логиката!

glavutzov
Контакти:

Мнениеот glavutzov » 18 юли 2009 12:15

ОТ МЕН ИМА БОЙКОТ НА СЕКТОР "Б",ОТ 22 ГОДИНИ ХОДЯ ТАМ,ТИЯ БОКЛУЧЕТА СЗ И СД СИ ПОМИСЛИХА,ЧЕ МОГАТ ДА ПРИТЕЖАВАТ КЛУБА И СЕКТОРА,СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ПЛАТЕНИ ВИКАЧИ-ДОТОГАВА -БОЙКОТ,САМО СИНИТЕ!
Последна промяна от glavutzov на 18 юли 2009 12:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 юли 2009 12:52

fen1914 написа:на Левски му трябва само нов треньор и нов спортен директор - това е! :mrgreen:

Аз съм черноморец и отдавна твърдя че на Левски му трябва нов президент.И преди съм казвал че мустака,кара влака на Герена и кавото каже и направи вие вкупом подскачате.Разделени сте срещу Батков едните,а другите срещу Кокала,а така нещата няма да вървят при вас.Ще видите голям зор в първенството,ако продължавате така и в ЕКТ също.Успех в ШЛ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 юли 2009 12:52

futbolqga написа:
emigo написа:
groti написа:Що се излагаш,бе пич?Какъв невероятен срам? :lol: Абе,вие истерици ли сте,или гледате Левски от ерата Мъри? Или сте чули от някой "корав" фен,че Велев бил лош лош и трябвало да си ходи? И защо? Защото се заяде с част от феновете ли? Евала му за,което. Показа кураж.Дали прав,или не,на мен ми писна от страхливци,които ги е шубе да си държат на мнението пред нас и се свалят.Доколкото разбрах позицията на Сектор Б..или по-скоро част от сектора е,че и да ни класира в ШЛ,за него пак няма място на Герена.

Вие сте луди!Значи те нямат право да си изказват мнението (против Велев), а вашето мнение (за Велев) трябва да бъде прието от всички, защото е единственото правилно и всички на друго мнение трябва да бъдат оплюти ... Да ви имам и логиката!

Aбсолютно всеки има право на мнение.Въпроса е друг.Как ще си изразиш мнението,в какъв момент и как ще го аргоментираш.Въпроса е и в това,че един сектор хора се опитва да взема решенията в отбора.Част от тях явно имат някакви интереси,другите просто са хванати от вълната.Какви сте вие,че да казвате кой да бъде треньор? Вие не давате право на мнение на останалите,не ние на вас.От къде на къде вие говорите от името на всички фенове на "Левски" ? Защото така се получава - "Феновете не искат Велев". Случайно да плащам на някой за говорител?Че,да говори от мое име и да казва "Феновете не искаме Велев"? Вие сте нетолерантните,не ние. Аргоментите на 2/3 от анти-велевците са смешни.Най-слаб Левски,най-слаб треньор,най-слаб сезон.Все неща,които ако си гледал футбол повече от 10 години ще знаеш,че не са истина.Аз не съм ЗА Велев.Смятам,че имаме нужда от по-качествен треньор,но в момента няма такъв на хоризонта.Против съм скандиранията "Велев ,к*рво".Против съм да го изкарват виновен за абсолютно всичко.Защо пуснал този,защо пуснал онзи,защо този контузен,защо не харесал Жоб,защо се е родил,защо е в Левски.Играта не е чак толкова лоша.Резултатите също не предполагат такава истерия.Това е нещото което дразни.Не,че не харесвате Велев.Аз не харесвам Сираков...даже никак,но няма да ме видиш да вадя плакат "Сафари,ходи си,докато можеш" и да крещя "Наско ку*во". Просто е смешно и жалко.
110 години любов!

Върни се в “Архив”