Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ko6rata
Контакти:

Re: Фешън, с дъх на чесън !

Мнениеот ko6rata » 17 юли 2009 23:20

viking_1936 написа:СЯДЯ И СЕ СМЕЯ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКЪВ НЕПОКИСТ КАТО БАТИ МИТКО.ПОЗДРАВ ЗА ВСИ4КИ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ С ГРУПАТА ОСТАВА ЗАЩОТО ХРИСТОЛОВ СИ ОСТАВА :) :) :) :) :) :) :) :twisted:

Недей да ги бъзикаш, щото тоя малоумник им е достатъчен :evil:
От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 17 юли 2009 23:49

Досега го мразеха само запалянковците на Ботев, обаче вече си спечели "приятели", симпатизиращи и на други отбори.... :evil:

Досега се въздържах от коментари, но това не се търпи, мъчно ми е за жълтите привърженици....
Имам един приятел от ученическите години дето е луд фен на Ботев, онзи ден го срещнах - направо му се ревеше.... :evil:

Помня, въпреки че бях малък - през 80-те години Тракия как силно играеше, всички се съобразяваха с отбора на Пашев, Вичев, Георги Славков, Бакалов, Хвойнев....

Крайно време е да го сритате по дебелия селски задник този смешник, за да тръгне Ботев по правия път и отново да бъде този силен отбор, който беше...

Успех и да знаете, че и запалянковците на другите отбори сме с вас.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 юли 2009 01:52

viking_1936 написа:СЯДЯ И СЕ СМЕЯ КАК МОЖЕ ДА ИМА ТАКЪВ НЕПОКИСТ КАТО БАТИ МИТКО.ПОЗДРАВ ЗА ВСИ4КИ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ С ГРУПАТА ОСТАВА ЗАЩОТО ХРИСТОЛОВ СИ ОСТАВА :) :) :) :) :) :) :) :twisted:

Ако ще пишеш нещо, се изразявай по правилата - с малки букви, на кирилица и без числа в думите, за да не станеш неделима част от нищото, с което АЗ от своя страна ще те поздравя, след като те отстранят! Ботев поне са от Пловдив и имат традиции. Дори президентът им да е селяк, не го отстрелват по услoвие, а протестират срещу него. Не издигат паметници на престъпници, а пред стадиона им стои паметник на национален герой, а не те посреща драсканица от нацисткото минало "Gott mit uns", придружена със свастика и т.н.!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 18 юли 2009 08:27

slavia_forever написа:

Не издигат паметници на престъпници, а пред стадиона им стои паметник на национален герой, а не те посреща драсканица от нацисткото минало "Gott mit uns", придружена със свастика и т.н.!

То поне да бяха истински нацисти... :mrgreen: Ами то - цигани-нацисти... :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY[/youtube]

viking_1936

Мнениеот viking_1936 » 18 юли 2009 09:21

еи славия вас пък кои ви пусна да говорите ве кои сте ?къде сте?незнам но маи и вашия президент не е светец и ви базика постояно с тва лягане на си4ки които имат 40000лв толкова струвате.кво да се изразявам ве кои е от пловдив и кои е циганин може ли да попитам?има едно село след катуница караджово там 90% живеещите са купанарски цигани до един са от ботев може да провериш ако искаш да не говорим за другите села.може ли да попитам феновете на ботев къде сте бе?защото в пловдив ви няма маи нещо ви е страх да вървите по улиците на нашия град :roll: или сте много заети защото ви няма имате едно сварталище до хотел санкт петербург и не излизате от там защото вие страх :shock: .като застреляха жоро илиев хора играхте а еи сега ви се връща с тризнаците на бати митко още 100години ще ви управлява фамилията христолови и това е защото има господ и които се радва на смърта го наказват.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 18 юли 2009 09:43

[quote="ktulu."]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sh8kbW8s8ks[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rheo02mAsBM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m4rDTV3efo8[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 18 юли 2009 13:47

Няма такъв малоумник като drughi...може би само туше-то. Трабва състезание да им направим и да определим окончателно, кой е Дъ Тъпест :lol:

viking_1936 написа:може ли да попитам феновете на ботев къде сте бе?защото в пловдив ви няма маи нещо ви е страх да вървите по улиците на нашия град

:lol: :lol: :lol: Кажи къде искаш да ме видиш да дойда? Аз съм почти на "пъпа" дет' се вика. Ти от Столипиново виж какво може да хванеш до центъра, щото в маршрутките без пари няма да можеш да минеш май :mrgreen:

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 18 юли 2009 15:20

viking_1936 написа:еи славия вас пък кои ви пусна да говорите ве кои сте ?къде сте?незнам но маи и вашия президент не е светец и ви базика постояно с тва лягане на си4ки които имат 40000лв толкова струвате.кво да се изразявам ве кои е от пловдив и кои е циганин може ли да попитам?има едно село след катуница караджово там 90% живеещите са купанарски цигани до един са от ботев може да провериш ако искаш да не говорим за другите села.може ли да попитам феновете на ботев къде сте бе?защото в пловдив ви няма маи нещо ви е страх да вървите по улиците на нашия град :roll: или сте много заети защото ви няма имате едно сварталище до хотел санкт петербург и не излизате от там защото вие страх :shock: .като застреляха жоро илиев хора играхте а еи сега ви се връща с тризнаците на бати митко още 100години ще ви управлява фамилията христолови и това е защото има господ и които се радва на смърта го наказват.

Ако пуснеш клавиатурата и си покажеш носа навън ,може и да зърнеш някой
:roll:
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 юли 2009 20:18

plovdivesamona6 написа:

тва май не е мерцедеса на селския,неговия е 500 мисля....

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 юли 2009 22:13

viking_1936 написа:еи славия вас пък кои ви пусна да говорите ве кои сте ?

До неотдавна бях потребителят, с най-много мнения в раздела на отбора ти, а в момента съм потребителят, с най-много мнения във форума като цяло. И не ми говори по този начин, за да стигнеш поне 15 мнения! :shock: :evil:

[offtopic]П.С. И си оправи правописа, за да не ставаш за смях![/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”