Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Re: Екранас . Баку - ЛЕвски !

Мнениеот MaRTo1233 » 17 юли 2009 13:29

maximalniq написа:Баку е много,много сериозен противник.Не знам защо се радвате...

И аз това казвам...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

kocsetopa
Контакти:

Мнениеот kocsetopa » 17 юли 2009 13:30

като гледах репортажа тоя №9 на баку ми изглежда така по опасен

Paolo0
Контакти:

Мнениеот Paolo0 » 17 юли 2009 13:30

abe neka minat ma4ovete s edin ot tezi 2 otbora ta togava da govorime..... na vsi4ki ni se iska da igraeme pone 4 krag ama imame dostata4no obeci na uhoto ...
parvo da minat ma4ovete togava da mislime za po natatak

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 17 юли 2009 13:31

Гледам и така... :lol: :lol: нармално...Я кажете:
Що у туй?:
Един от двата най-добри отбора в България,с шеф дето никойне го е виждал от 10 години и невероятен късмет при жребият? :lol: :lol:
А сега сериозно-най-вероятно Баку ще продължи напред,те са добър отбор,но ако имате някакви амбиции не би трябвало да имате проблеми.Желая късмет.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 17 юли 2009 13:31

maximalniq написа:Баку е много,много сериозен противник.Не знам защо се радвате...

Стига бе къв сериозен отбор ? То вврно, че БГ отборите са слаби ма почнахме да се плашиме и от отбори от бананови републики.
Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 17 юли 2009 13:32

За жалост вече нито един Бг клуб не може да се радва на какъвто и да е жребии .
Нека мине 1вия мач и тогава се радвайте ,че и миналата година се радвахте на Бате и Кака ,а накрая гаврата беше пълна :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Paolo0
Контакти:

Мнениеот Paolo0 » 17 юли 2009 13:32

MaRTo1233 написа:

И аз това казвам...

emi sigurno za6toto otbori kato salzbugr,apoel,kalmar ili debrecen sa mnogo po seriozni i sre6tu tqh nqmahme nikakvi 6ansove spored mene
sre6tu tiq sme 50/50

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 юли 2009 13:33

Red_champions написа:Гледам и така... :lol: :lol: нармално...Я кажете:
Що у туй?:
Един от двата най-добри отбора в България,с шеф дето никойне го е виждал от 10 години и невероятен късмет при жребият? :lol: :lol:
А сега сериозно-най-вероятно Баку ще продължи напред,те са добър отбор,но ако имате някакви амбиции не би трябвало да имате проблеми.Желая късмет.

За М.Чорни ли става въпрос,ако е така,бая си изостанал с информацията. ;) Той вече не е шеф на Левски.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 юли 2009 13:33

:) Стига бе. Кое им е много сериозното?
БРАВО НА БАЖДЕКОВ!!! Невероятен късмет ни носи... Не знам дали е бил на тегленето, но съм сигурен, че той е отговорен за късмета :)
Стига сме се стряскали. БАТЕ ги счупихме, но само невероятният късмет им помогна... Спомнете си първият мач в София! Тия Баку са много по-слаби от прословутите трактористи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 17 юли 2009 13:33

Nikona написа:

Стига бе къв сериозен отбор ? То вврно, че БГ отборите са слаби ма почнахме да се плашиме и от отбори от бананови републики.

Виж сега,като не си осведомен не говори глупости.Баку е утвръден като добър и постоянен тим.Редовно играят в Европа.Левски,по мое мнение е с класа над-тях,но не трябва да има подценяване иначе после пак ще има рев-бате къде е кака? :roll: :lol:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Архив”