Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2011 19:12

Levski 1914 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ами аз не помня никога в България да сме разработвали скаутска мрежа, за да се правиш сега на шокиран :roll: Западни клубове изграждат такива чрез хора живеещи в страните от средна и източна Европа. Ние също правим наченки на такава- един Седрик Бардон например, дали го прави на добра воля или не, не е толкова важно, по-важното е думите които той каза: "За България е почти невъзможно да навиеш футболист, най-много да се излъже някой от 3 или 4 дивизия".

Не съм много сигурен, но освен Бардон нали гласяхме и Лусио Вагнер за скаут в Бразилия?

Между другото не е изключено и двамата да следят разни играчи в държавите си :roll: Дават информация за сметка на някакво заплащане на ръка, но реално не се водят на щат ... хитро ;) Не се шуми около тях, разни мениджъри с дебели гуши не интригантстват пред медиите, не им звънят журналя с един куп безсмислени и ужасни въпроси ... много хитро би било ако е така ;)
Последна промяна от TristaNNN на 12 дек 2011 19:27, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2011 19:20

blue avalanche написа:
Levski 1914 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ами аз не помня никога в България да сме разработвали скаутска мрежа, за да се правиш сега на шокиран :roll: Западни клубове изграждат такива чрез хора живеещи в страните от средна и източна Европа. Ние също правим наченки на такава- един Седрик Бардон например, дали го прави на добра воля или не, не е толкова важно, по-важното е думите които той каза: "За България е почти невъзможно да навиеш футболист, най-много да се излъже някой от 3 или 4 дивизия".

Не съм много сигурен, но освен Бардон нали гласяхме и Лусио Вагнер за скаут в Бразилия?

В Бразилия за 1-ва,че и за 2-ра дивизия-забрави!Нали не искаме да взимаме от 3-та плажна?

Страхотна логика ... значи да забравим за бразилци през зимата :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2011 19:33

TristaNNN написа:

"Бразилци" на принципа:"Щом е бразилец не може да не рита топка!"?Сакън!Аз си спомням за един Рожерио Гаучо.И за един Уилям Батиста,и за Леонидас Ферейра...А ти?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2011 20:01

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:

"Бразилци" на принципа:"Щом е бразилец не може да не рита топка!"?Сакън!Аз си спомням за един Рожерио Гаучо.И за един Уилям Батиста,и за Леонидас Ферейра...А ти?

Отново страхотна логика ... аз обаче се сещам за Лусио Вагнер и Жоазиньо, както и за Дока, Том и доста други. А ти? Все си мисля, че тия играчи не дойдоха в България от Фламенго и Коринтианс ;)
[offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2011 20:10

TristaNNN написа:
blue avalanche написа:
TristaNNN написа:

Отново страхотна логика ... аз обаче се сещам за Лусио Вагнер и Жоазиньо, както и за Дока, Том и доста други. А ти? Все си мисля, че тия играчи не дойдоха в България от Фламенго и Коринтианс ;)

Значи 50-50!Това към каква "логика" води?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2011 20:40

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:
blue avalanche написа:

Значи 50-50!Това към каква "логика" води?

Както е казал поетът: " Самтаймс уин, самтаймс люн" ... това е логиката с бразилците. Това че има провали не значи че трябва да ги отсвирим с лека ръка :idea: Да, може да попаднем на някое леке, но от друга страна защо да не видим скоро новия Жо примерно :P Трябва да има един или двама бразилци в отбора за чар, ако може с офанзивни функции и ако може без хронични болешки ... оттам нататък само времето ще сложи финал на дискусията ни :)
[offtopic]

mario
Контакти:

Мнениеот mario » 12 дек 2011 21:01

Свободен агент в момента е наш много талантлив юноша, опорен халф - Ники Дюлгеров. Мисля, че момента имаме нужда от точно такъв тип футболист- млад, борбен, силен физически, с Гаджев стават непробиваема дефанзивна двойка.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 дек 2011 21:03

mario написа:Свободен агент в момента е наш много талантлив юноша, опорен халф - Ники Дюлгеров. Мисля, че момента имаме нужда от точно такъв тип футболист- млад, борбен, силен физически, с Гаджев стават непробиваема дефанзивна двойка.

А Димов и Грийн под наем в Светкавица ли да ги пратим :roll:
[offtopic]

mario
Контакти:

Мнениеот mario » 12 дек 2011 21:20

Мое мнение е,че е по-добър от тях, обръщам внимание , че е без пари в момента. Миналият полусезон е избран за футболист номер 1 на Лудогорец ( в компанията на национала Мишо Александров, Шоко и др). Има 25 мача за младежкия национален отбор. Гледал съм го и трябва да ви кажа,че играе страхотно.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 12 дек 2011 21:24

TristaNNN написа:
Levski 1914 написа:

Между другото не е изключено и двамата да следят разни играчи в държавите си :roll: Дават информация за сметка на някакво заплащане на ръка, но реално не се водят на щат ... хитро ;)

...или процент от евентуална покупка на играча ;)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Върни се в “Архив”