Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НЕ Е ЛИМ РЕДНО ЛЕВСКИ ДА ИЗИГРАЕ ЕДНА КОНТРОЛА В СЪБОТА!
И аз мисля, че не е лошо да се изиграе една проверка в събота, все пак сме в разгара на подготовката, макар и вече стартирали в турнирите, а се вижда, че примерно Бардон и Тасевски имат нужда от още няколко мача, за да изградят синхрон в играта си.
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "
Re: НЕ Е ЛИ РЕДНО ЛЕВСКИ ДА ИЗИГРАЕ ЕДНА КОНТРОЛА В СЪБОТА!
И още нещо- като сме на вълна контроли. Замислих се, че при добра и бърза организация, пътуването за реванша в Андора може да се комбинира с една качествена проверка с отбор от северна Испания.
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "
Re: Зе и Жо или Йовов и Хичо
То се видя!По този въпрос няма спор.
BOCA написа:rhaegar написа:zlatan написа:Първо жо в момента наистина не е във форма ,второ игра ники ,защото някви румънци били на трибуните,трето още ли не спряхте с критиките и поне един няма ли да се намери да каже и нещо позитивно въпреки слабата игра.и не е ли тактическо надиграване това да ги грабниш второто полувреме когато знаеш че си подготвен по добре физически от тези аматьори,това не трябва ли да се отчете като факт.аз се радвам че в ЛЕВСКИ най после има конкуренция на всеки пост,а за това кой играе си има тренер в момента се казва ЕМИЛ ВЕЛЕВ АЗ ГО ПРИЕМАМ ЗАЩОТО ТОЙ ВОДИ МОЯ ЛЮБИМ ОТБОР.САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!
Какви румънци го били гледали?След като е играл за Левски в ЕКТ,означава,че Стяуа могат да го ползват само за първенство
Стяуа играят ли в ЕКТ?Завършиха седми.
Седми,седемнайсти не знам,ама днеска бият някакви унгарци 2:0 за УЕФА,сигурно са взели купата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: Сектор "Б"
ppppp написа:jore1914 написа:Значи гледайте са.. само ще ви кажа едно две неща свързани с боя..
1. Аз видях за два.. единия беше като свърши мача.. долу ниско до оградата стюардите набиха по няколко песници на някакъф.. но не знам защо..
2. На тоя циганина първото полувреме са му казали да се махне .. той се е махнал и второто пак е отишал но нее било на полувремето това както казват някои а беше към 55 / 60 минута.. иии дойдоха 5 / 8 стюарда .. и го изведоха и разправят че са го ударили един път и той е избегал в сектор "В" .. а каде е имал кръв по главата не знам от един удар и то до колкото знам не е бил по главата... може би е имало и друг и него са го били...
ти беше ли на мача ?Случката с цигагина вероятно разбра защо го биха ,цялата работа стана заради онова момиче и на полувремето си го отнесе даже се чуда как стана от земята изобщо ,изяде 10 шута поне в главата и 2-3 тупалки нямаше място на лицето от където да не му течеше кръв ..Спрете да говорите за тоя случай такива неща не се пишат по форумите каквото станало ,станало..
Имаше и друг циганин който беше 16 , 17 годишен най много .. и него го ударили един , два пъти и избягал в сектор "В" а този 50 годишния кадето е изобщо не съм го видял.. аз на полувремето бях долу ниско.. и бях седнал вобще не съм обърнал внимание нагоре кво е ставало..
Re: Сектор "Б"
futbolqga написа:Добре бе хора - имаше 10 000 на стадиона, хореография, песни, настроение, а вие не спирате само да говорите за един глупав циганин.Повечето от вас дори нямат идея защо са го били.След като незнаем причината на 100% нямаме моралното право да коментираме постъпката на момчетата ...
Да бе .. и аз тва много се чудя кво захванаха темата за тия мангали.. аз направих темата не за " кой се би в сектор "Б" кой във "В" .. а за друго но.. леко по леко.. тука почнахме да обсъждаме кой трябва да се бие и кой не и т.н..
-
- Контакти:
Re: НИКИ ИЛИЕВ
madhool написа:Не е виновен кокала-както казва народа"на гол тумбак чифте пищови" и "рибата се вмирисва от към главата" и Кевин Кигън да ни дойде за треньор все тая.Гледах целия подготвителен лагер в Самоков.Не може без пари,играчи и селекция да се направи велик отбор.С тези средства-толкоз.Не забравяйте че до Кокала в момента е може би най-добрия треньор в България в момента-Харзай.А и ни направи шампиони.Така че ако има виновник това е Батков-сега пак се цепи за ШЛ,а бе тоя луд ли е?Дори БАТЕ Борисов има 2-пъти по-висок бюджет от нашия.
Говориш пълни глупости.В момента сегашните ни футболисти са поне с класа над футболистите от преди 2 години,а Бате Борисов имат бюджет от 2 800 000 евро.За първи път чувам тренъор на име Харзай.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: НИКИ ИЛИЕВ
levski717250 написа:АЗ СЪМ ЗА.....КОИТО И ДА Е ДРУГ САМО НЕ И ВЕЛЕВ.
Абе аз предлагам Сър Алекс да назначим за тренер, той ще вземе половината отбор на Юнайтед в ЛЕВСКИ и може да спечелим ШЛ!!!

-
- Контакти:
Зе и Жо твърдо.Просто Бужитеро и Арсенала/Прическата/Хитлера/Хичо ги оставям без коментар,защото са трагични.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!