Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зе и Жо или Йовов и Хичо
Зе и Йовов според мен
bluemight написа:Естествено,че бразилците трябва да играят,тук няма жал,който е в форма играе,единственият ни футболист с желание и форма-Зе беше на пейката.А относно Хичо,ами незнам, но аз не си спомням кой му беше последният силен мач.Приличами малко на този род футболисти"Вечната млада надежда"и така до 28-29 год.А относно Йовов,тъжно но факт, игра в този мач на три места от дясно после център после ляво и така и нищо не се случи.но за мен не е изгубена кауза
За съжаление последният му силен мач беше срещу Беласица (Петрич),но дано следващия сезон Ви покаже какво може!
[center]
[/center]

Зе , Жо и Йовов . Димитров трябва да го махнат , нали щяха в Стяуа или не знам си къде да го продават ? От 3-4 години все го чакаме да се доказва ... ее, стига доказване . Вчера ме изнерви много , погледа му забит в топката и центрира ... хич(о) не гледа накъде обаче ,а и е много еднообразен от към финтове.
Йовов според мен е по-силен когато влиза като резерва.
Друг е въпроса, защото толкова много не са долюбвани бразилците в Левски.
Жо вчера не почна титуляр защото още го мъчи контузия.
Друг е въпроса, защото толкова много не са долюбвани бразилците в Левски.
Жо вчера не почна титуляр защото още го мъчи контузия.

Converse написа:Зе,Жо и Димитров (за мен Димитров е един прекрасен талант с бъдеще)!
димитров ако има бъдеще, то трябва да бъде продаден в некой средняк в европа. показал е, даже е подпечатал, че е преситен тука и не му се играе. зе и жо ми се нравят отдавна (зе от по-скоро). йовов принципно няма място в отбора, но при тези футболисти, човек глава кине. бардон е грамотен още, но играе на приливи и отливи, гледал съм го в началото как играеше, сега е съвсем друга бира, но определено има място в отбора (но не за сметка на тасевски)
lubeste написа:не може да се прави сравнение в този мач зашото просто 2-те двойки имаха различни указания от треньора....видя се че през първото полувреме крилата алагаха на техника и индивидуални качества, а второто на бързината на бразилците.според мен всички имат място в Левски, просто вчерапния мач показа двата полюса на играта по крилата....
Какви указания от треньора !?!? Тоа малоумник Велев няма мозък у главата как да си върже връзките на обувките, указания ще дава. Просто Йовов гърбицата му вече тежи и за нищо не става, а Хичо да го продават на Монтана като Деко и да се маха. Същата работа и с тоа смешник Жоро Христов. За нищо не ставаме в момента и единствено високия ни рейтинг ни прави почти сигурни за групите на Лига Европа, за ШЛ ще ни трябва и късмет.
-
- Контакти:
как може да се задава такъв въпрос въобще.естествено че бразилците са класа над ония двамата клоуни.дори и жо да не е още във форма заради контузия се видя и вчера пак вдигна за единия гол.за зе няма какво да се коментира,там е ясно.остава бардон да се сработи с гаджев и тасевски и сме готови.само трябва да махнат лили иванова99 че ни чакат страшни ядове и уникални пропуски от тук натам.дано да купят нападател.мустака поне така говори ама да видим.иначе няма да стане.
Re: Ясни ли са евентуалните саперниците на Левски за 3 тия кръг
Kotzata написа:PFC Litex написа:Коефициента определя единствено това дали да си поставен или не, всичко останало зависи от отбора.
Дали случайно знаеш дали има някъде таблица как се изчисляват коефициентите(знам, че коефициент се изчислява на базата на последните 5 години или се взема коефициентът от последното представане, но това е)?
От УЕФА толкова объркаха схемата, че трудно се смятат вече

В предварителните кръгове се дават точки, спрямо достигнатия кръг по схемата : ШЛ 1-ви кръг 0.5 точки, 2-ри кръг -1 точка ; ЛЕ - 1-ви кръг - 0.25 точки , 2-ри кръг 0.5 точки , 3-ти кръг 1 точка, 4-ти кръг 1.5 точки . Тези точки не се събират. Тоест Черно море има в момента 0.5 точки за достигнат 2-кръг. Ако продължи в трети кръг , ще има 1 точка(а не 0.5+ 1.0 ). И така със всеки следващ кръг до групите. Там вече точките си се смятат според победите и равните, като има и допълнително бонус точки за стигане в групите и излизане от тях .
По тази схема само за участието си в квалификациите отборите ще получат следните точки :
Левски 1 ; Черно море 0.5, ЦСКА 1 ; Литекс 1.5 .
likov написа:Зе и Йовов според мен
Re: Ясни ли са евентуалните саперниците на Левски за 3 тия кръг
До kotzata:
Клубният коефициент се изчислява,като към 1/3 от коефициента на страната за петгодишен период се добавят спечелените точки от самия клуб,но само в редовните кръгове от ЕКТ.
Можеш да се убедиш сам - погледни,че цифрите след десетичната запетая на всички клубове от една страна са еднакви.Това е така,защото базата е една трета от коефициента на страната.
Клубният коефициент се изчислява,като към 1/3 от коефициента на страната за петгодишен период се добавят спечелените точки от самия клуб,но само в редовните кръгове от ЕКТ.
Можеш да се убедиш сам - погледни,че цифрите след десетичната запетая на всички клубове от една страна са еднакви.Това е така,защото базата е една трета от коефициента на страната.