Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Re: Сектор "Б"

Мнениеот 9.Tsarya » 16 юли 2009 13:41

Добре бе аз не мога да разбера как на един Мъри Стоилов му дадахме 3-4г. време без 1 ден стаж като треньор (отпадане от Беверен в 1те му дни като наставник), а на Кокала, който е извървял доста път в треньорската кариера като помощник в Израел и България само го плюем. Още повече, че е мн по-голям левскар от Мъри, който като футболист избяга от Герена на Кочината, а сега веднага след като го махнаха от Левски като треньор в др. ни враг.
При кой треньор не сме отпадали в Европа и при кой треньор сме нямали слаби мачове? Какво искаме от тоя отбор, чудеса ли?
И да го махне Батков просто няма друг. И който и да е следващият винаги ще има ЗА и ПРОТИВ.
Освирквания и псувни според мене трябва да има след края на мача - на трибуните, пред съблекалните и т.н., а не в момент когато отбора се нуждае от подкрепа!!!
Изображение

Потребителски аватар
danchovalev
Контакти:

Re: Костя Головской бележи 2 гола

Мнениеот danchovalev » 16 юли 2009 13:44

Костя си е добър играч, но на неговата възраст... Коколко още години във футбола му остават, или предпочиташ Левски да е като италианските отбори - пенсионери, пенсионери и накрая нулево ниво на успехи...
"Ако спечеля - печели цял народ..."

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 16 юли 2009 13:45

blueordead написа:da ama masata maloumnici gi psuvaha zatova onq peeshtiq intrigant kato pee ostavka masata maloumnici peqt s nego seki si ima lichno mnenie peeshtiq da ne go izrazqva po mikrofona tam sa go slojili da pee za Levski a ne da se prai na velik !!!

М.момчето с микрофона наистина е велик. Доста направи за Сектор Б, вече наистина сме една мн добра агитка, но наистина не му прави чест за скандиранията по треньора.
Изображение

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Мнениеот JiJekov » 16 юли 2009 13:47

Отново простащина с тоя транспарант срещу Кокала. Разберете че Велев е много повече левскар от някой от Вас които ходят на мачове дрогирани и пияни и дори не помнят как е свършил мача. Защо не плюехте Мъри след като станахме за резил от 10 малки негърчета или след като покарахме ски от " великия" Тампере. Ако сте истински левскари Ви призовавам да махнете транспарантите против Велев и да помогнем на отбора по пътя за ШЛ. Оставете Велев на спокойствие а това неминуемо ще се отрази и на играта на отбора.
САМО ЛЕВСИ ОЛЕ!!!

blueordead
Контакти:

Мнениеот blueordead » 16 юли 2009 13:58

abe kato e velik shto psuva Velev shto te kara da obrashtash grab na Levski a?kato e velik shto ne si go hvanesh za gadje a?dali sa mu pravo da sedi otprede da pee za LEVSKI moeto momche ne protiv koito i da e ot Levski!!!nqma losho v tova nekoi da prikanva sichki da peqt da saglasen sam ama toa maloumnik e gaden intrigant ne moje da kara horata da peqt kvoto toi si misli!!!imame si pesni imame si sichko!!!ako ne da hodi da se prai na tartor na FC LULIN!!!

pomaka7
Контакти:

Мнениеот pomaka7 » 16 юли 2009 14:00

Някой може ли да напише кои са вероятните съперници на Левски в утрешния жребий.

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 16 юли 2009 14:00

blueordead написа:abe kato e velik shto psuva Velev shto te kara da obrashtash grab na Levski a?kato e velik shto ne si go hvanesh za gadje a?dali sa mu pravo da sedi otprede da pee za LEVSKI moeto momche ne protiv koito i da e ot Levski!!!nqma losho v tova nekoi da prikanva sichki da peqt da saglasen sam ama toa maloumnik e gaden intrigant ne moje da kara horata da peqt kvoto toi si misli!!!imame si pesni imame si sichko!!!ako ne da hodi da se prai na tartor na FC LULIN!!!

Я първо кажи от колко години не си стъпвал на мач на ЛЕВСКИ?!?!?
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 16 юли 2009 14:06

Момчето с микрофона отпред викаше "Оставка", "Къв е Велев според вас" и би трябвало да знаете кой го караше да прави това... :roll: Аз съм напълно съгласен с тях, стига вече безобразие в любимия ми Левски, не може един пияница да е начело на отбора, да се вижда цял сезон че не играем нищо и да няма промени и след месец, като отпаднем от евротурнирите вече всички ще сте недоволни и пак повечето няма да ги има на стадиона, както миналата година първия полусезон, когато с/у Беласица бяхме 100 човека, със Славия, Пирин в 20 часа на студ и вятър пак почти никой и т.н
NON MOLLARE MAI

nikito81
Контакти:

Мнениеот nikito81 » 16 юли 2009 14:07

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... l2009.html
vsiakakva informacia za koeficienti, jrebii, postavani i ne postaveni otbori!!!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: "ТОДОР БАТКОВ: НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЧАСТ ..."

Мнениеот TodorT » 16 юли 2009 14:09

Batkov kakvo prikazva 4e ne razbira povedenieto na fenovete? Ami nqma da go ibi4at. Koi izgoni Myri i Nasko? Koi se bi v gardite i vika "Makriev v LEVSKI za 4 godini" ? Pyk posle "ama to priklu4i slu4aq Makriev" Nikoi nqma da go obicha. Vseki, koito iska da vzeme sa mu visoki finansovite iziskvaniq..... E to bez pari ne stava. Vrashta Topuzakov i Gonzo, za6toto sa levskari, obi4at otbora, igraqt za nego i ne iskat kosmi4eski zaplati. Dokato se ne vzeme edin klasen napadatel..... Ne moje kato Gonzo e kontuzen da razchitame na Hristov. Da, mlado momche s potencial, no ne mislq 4e moje da se nagyrbi s takava otgovornost..... :|

Върни се в “Архив”