Анкета футболист на есенния полусезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Футболист на есенния полусезон

Николай Домакинов
0
Няма гласове
Емил Аргиров
7
6%
Ивайло Димитров
3
3%
Ангел Рахов
19
16%
Димитър Байрев
0
Няма гласове
Йордан Христов
17
14%
Тодор Неделев
14
12%
Александър Александров
46
38%
Петър Атанасов
9
8%
Атанас Курдов
5
4%

Общо гласове: 120

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Анкета футболист на есенния полусезон

Мнениеот botev_1912 » 07 дек 2011 22:40

stanislav89 написа:А Манчев и Тимонов къде са?

максималните възможни отговори са 10, автора си е казал, че като кажеш в темата за кой искаш да иде гласът ти, после ще бъде отразено в крайното класиране ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 08 дек 2011 05:47

Гласувах за Данчо Христов, защото израстна адски много след Хубчев, и ни класира за четвъртфинал. Добро впечатление също ми оставиха Петър Атанасов, Тошко и Кривия - макар че е говедо, е голям мъжкар и професионалист и мисля, че в отбора ни трябват поне още 1-2ма като него.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 08 дек 2011 08:15

Данчо Христов.Не само заради головете които отбеляза просто голямо израстване за малко време.Плюс това в началото на сезона смятах че за нищо не става но момчето ме опроверга напълно :oops:
Останалите които бих искал да отлича-Сашо Александров,Шведа,Тодор Неделев,Петър Атанасов,Емил Аргиров.Точно в тоя ред :)

svet1912
Контакти:

Мнениеот svet1912 » 08 дек 2011 11:50

Аз гласувах за Ивайло Димитров. За мен той е най-доброто ни попълнение от лятото и най-постоянния ни играч за полусезона. Единствено имаше колебания 1-2 мача след като го сложиха ляв бек, но срещу Черноморец вече беше на ниво.

eagle23
Контакти:

Мнениеот eagle23 » 08 дек 2011 14:37

ТОДОР НЕДЕЛЕВ-Посочвам ТОШКО,първо защото той е нашето бъдеще и не на последно място за "неговите изриг-
вания" в отделни мачове вследствие на които падаха решителни попадения.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 08 дек 2011 15:02

Моят глас е за П.Атанасов,като ще уточня,че вотът ми е поощрителен и в аванс.Харесвам подобен тип футболисти,които не се крият от топката,движат се постоянно и търсят играта с нея.Този полусезон беше много труден за него.При неубедителните игри на Наско Курдов върху него падна тежестта да бъде острието в атаката ни.Справяше се чудесно до завършващия удар,където му липсваше хладнокръвие.Показателен е фактът,че и двамата ни треньори разчитаха на него,въпреки пропуските му.С нетърпение ще следя по-нататъшното му развитие.
Бих отличил още:
-Й.Христов-движи се по много възходяща линия;
-А.Рахов-много добро ниво и постоянство;
-А.Александров-много полезен за по-неопитните ни футболисти в мачове като този срещу "Черноморец"-Бургас;
-Е.Аргиров-много силно завръщане след тежката контузия.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 дек 2011 08:49

Аз гласувах за Христов, хареса ми с това че преодоля стъписването и започна да расте с всеки мач, вкара важни голове за купата!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 09 дек 2011 09:04

eagle23 написа:ТОДОР НЕДЕЛЕВ-Посочвам ТОШКО,първо защото той е нашето бъдеще и не на последно място за "неговите изриг-

А Рахов на кого е бъдеще?Колко решителни попадения има?Играе ли мъжки и със сърце и страхува ли се да влиза в краката на съперниците си?

П.С Гласувах за Кривия и смятам ,че не нужно да се обосновавам.Който разбира поне малко от футбол и е гледал поне 60% от мачовете ни през есента ще ме разбере.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 09 дек 2011 11:32

claudio написа:
eagle23 написа:ТОДОР НЕДЕЛЕВ-Посочвам ТОШКО,първо защото той е нашето бъдеще и не на последно място за "неговите изриг-

А Рахов на кого е бъдеще?Колко решителни попадения има?Играе ли мъжки и със сърце и страхува ли се да влиза в краката на съперниците си?

П.С Гласувах за Кривия и смятам ,че не нужно да се обосновавам.Който разбира поне малко от футбол и е гледал поне 60% от мачовете ни през есента ще ме разбере.

Хайде да не коментираме мненията на другите!?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 09 дек 2011 12:21

botevforever написа:Хайде да не коментираме мненията на другите!?

Защо да не коментираме?Нали за това е форум? Не само ще коментирам , а и открито ще се присмивам и ще охулвам мнения от типа -ТОШКО футболист на полусезона !Нямам нищо против момчето , определено е талантлив !Но имам против фаворизирането му, без да го е заслужил! С актив от гол и два голови паса да определиш,че някои е достоен да е футболист на полусезона и само да му вдигаш излишно,,акциите'' е меко казано несериозно!Дано да развие таланта си и да започне да радва с играта си , а да не стане като един друг Тошко-Лимона.Голям талант , правел невероятни неща при юношите , техничар-не знам си к'во.При мъжете пълен провал!С това ,,набеждаване'' за ЛЮБИМЕЦ без да го е доказал , най-много да се получи комичната ситуация с В.Василев/въпреки , че няма място за сравнение в техническите им качества/-един от най дървените и некадърни футболисти носили жълто- черния екип,но ЛЮБИМЕЦ на феновете !Като ги попиташ за какво-???Защото е канар!Има татуси и жинаги се кефи яко пред феновете!

Върни се в “Архив”