1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 1/4 финал Купа на България Ботев-Лудогорец
Бъдете сигурни, че всички нормални се кефим на това, което става в Разград, но дали ще продължават да се наливат толкова пари и ако го нямаше Домусчиев? Пича сигурно това е имал впредвид под 'еднодневка'. Моите уважения, но няма как да приема насериозно отбор чието бъдеще се крепи на един единствен човек. Със здраве.
3latan написа:kartago написа:kokorz написа:Вие тук вярно, че подценявате Лудогорец.Като погледнете класирането на двете групи на двата отбора не би трябвало да е така.Но нищо, вече свикнахме всички да ни се точат за победа и какви ли не резултати.Говорите за селекция в Ботев, добре, но забравяте и селекцията в другия отбор.Нищо.Ще се получи отворен мач, в който сме фаворити определено.Ще се получи отворен мач, точно за стила на Лудогорец и смятам, че ще бием с два гола разлика.Ботев се класира на два пъти с доза късмет, трети път стомната се чупи!Купата смятм, че ще ни е по - голям приуритет.Все пак сигурно излизане в Европа.И играем срещу отбор от Б-група, който не върви добре в първенството.
Е да, добър отбор сте, но всички споменават за изригването ви в София срещу ЦСКА и някак си много удобно подминават мача в Бургас, който въпреки, че завърши наравно малко ви приземи и вас защото не показахте абсолютно нищо!!!
В Бургас може би не са си взели дозата!?Наслушах се в последните месеци какъв специалист бил тоя Петев,каква мега селекция имали и тн...,а истината е,че зобат яко допинг.Това не е само мое мнение.Днес говорих с бивш футболист,който е приемал и за Лудогорец е почти сигурен,че не им е чиста работата.
Хм, ти като си толкова компетентен правиш ли разлика между допинг и биостимулант?
Не ти ли е известно, че използваните разрешени средства, физиологично действащи за стимулиране на работоспособността и ускоряване на възстановителните процеси, нямат за цел директно да повишат спортното постижение, а само създават предпоставка за ефективна тренировъчна дейност без вреда за здравето на спортуващите. Средствата, които се използват за биостимулиране и възстановяване са спортно-педагогически, психологически и медикобиологични.
Така, че драги ми медикобиологичното биостимулиране и възстановяване използва широк арсенал от медикобиологични средства: хигиенни, хранене, масаж, физикални средства, които са задължителни за ораганизма при подобно натоварване.
Още нещо? Нали се сещаш, че ръководството и собственика няма да си хвърлят парите на вятъра за да покажат положителен тест след проба и играчите им да бъдат със спрени състезателни права!!
Много елементарно мислене имате! Не говорете на посоки, когато не познавате материята! Тоз казал, на мен ми изглежда, няма начин, сигурен съм! Това са пълни глупости!
Пълна глупост е да се отлага ремонта на Христо Ботев заради един мач.Надявам се такава молба от ПФЛ изобщо да не е пристигала нито да пристигне за в бъдеще нито Ръководството ни да обмисля такъв вариант.
- rump_shaker
- Контакти:
fen4ica написа:Ей това не го очаквах от тебе! Винаги си давал разумни коментари, но тоя път се изложи! Няма лошо да имаш пристрастия това си е нормално, но какво значи еднодневка? Изстреляни клишета и игра на думи! От самото начало изливате злоба и завист срещи Лудогорец, а замисляте ли се, че това е едно от най хубавите неща които се случват във футбола? Колко са отборите, които се раздават на мачове? Колко са хората които искат да изчистят футбола от гнилоча и помията? Навярно не ти се гледа хубав футбол, просто се задоволяваш със стари лаври и сантименти! Недей така, времената се променят и нещата трябва да се надграждат в положителна посока! Поне на мен пък и на много други им се иска да е така, иначе виждаш в какво се превръща футбола в Бг. Жив и здрав бъди и по оптимистично гледай на нещата!
Колко години ще седи Домусчиев при вас. 10, 20, 50? Много хубаво е всичко което се случва с вас, така е. Аплодирам ви. Ама нали се сещаш, че след Домусчиев ще се върнете обратно в миманса. Там дето само в региона ви познават. Това значи еднодневка. В Ботев парите спряха преди 12 години но отбора оцеля. Затова и Пирин ще го има. Но при вас изчезнат ли парите и вие изчезвате също толкоз скорострелно колкото и се появихте.

- pasaden
- Контакти:
Аз съм готов да се обзаложа със всеки от превъзбудените канари тук , че ако мача е в сряда в 13.00 часа няма да има повече от 5 000 човека.
Даже и това ми се вижда много.Много хора работят и няма да могат да дойдат.Който може, ще вземе отпуска, но не всеки може да си вземе ден почивка когато му е кеф.Предишният път когато бяхме на четвъртфинал с Локо Сф и след това полуфинала с Литекс,съм успявал да се освободя на обед и да стигна за мачовете, но примерно тази година ме съмнява че ще успея да се измъкна.
И като цяло заряда и настроението за мача е съвсем различно когато мача е в почивен ден.
За мен е пълна глупост да се отлага ремонта на стадиона заради един мач.
П.С.И стига вече с тия изхвърляния по тия форуми , щото ставаме смешни..10 000 - 20 000 , невиждан ад, ала-бала....Нека хората говорят за нас, а не ние да се хвалим колко голяма работа сме.
Че имаме яка публика - имаме и винаги бих защитавал честа на трибуната, ама изхвърлянията ми са адски противни.
Даже и това ми се вижда много.Много хора работят и няма да могат да дойдат.Който може, ще вземе отпуска, но не всеки може да си вземе ден почивка когато му е кеф.Предишният път когато бяхме на четвъртфинал с Локо Сф и след това полуфинала с Литекс,съм успявал да се освободя на обед и да стигна за мачовете, но примерно тази година ме съмнява че ще успея да се измъкна.
И като цяло заряда и настроението за мача е съвсем различно когато мача е в почивен ден.
П.С.И стига вече с тия изхвърляния по тия форуми , щото ставаме смешни..10 000 - 20 000 , невиждан ад, ала-бала....Нека хората говорят за нас, а не ние да се хвалим колко голяма работа сме.
Че имаме яка публика - имаме и винаги бих защитавал честа на трибуната, ама изхвърлянията ми са адски противни.
100 години символ на Пловдив
rump_shaker написа:fen4ica написа:Ей това не го очаквах от тебе! Винаги си давал разумни коментари, но тоя път се изложи! Няма лошо да имаш пристрастия това си е нормално, но какво значи еднодневка? Изстреляни клишета и игра на думи! От самото начало изливате злоба и завист срещи Лудогорец, а замисляте ли се, че това е едно от най хубавите неща които се случват във футбола? Колко са отборите, които се раздават на мачове? Колко са хората които искат да изчистят футбола от гнилоча и помията? Навярно не ти се гледа хубав футбол, просто се задоволяваш със стари лаври и сантименти! Недей така, времената се променят и нещата трябва да се надграждат в положителна посока! Поне на мен пък и на много други им се иска да е така, иначе виждаш в какво се превръща футбола в Бг. Жив и здрав бъди и по оптимистично гледай на нещата!
Колко години ще седи Домусчиев при вас. 10, 20, 50? Много хубаво е всичко което се случва с вас, така е. Аплодирам ви. Ама нали се сещаш, че след Домусчиев ще се върнете обратно в миманса. Там дето само в региона ви познават. Това значи еднодневка. В Ботев парите спряха преди 12 години но отбора оцеля. Затова и Пирин ще го има. Но при вас изчезнат ли парите и вие изчезвате също толкоз скорострелно колкото и се появихте.
Ти колко добре познаваш историята на Лудогорец? Явно не я познаваш? ФК Лудогорец съществува от 1945 г.Клуба го е имало и преди Домусчиев но при него нещата тръгнаха нагоре. Както сам казваш поради липса на средства отбора ви е в Б група и оцелявате. Е, ние оцелявахме доста дълго време и сега е нашия шанс. Глупаво е да правиш прогнози от рода на "след Домусчиев". То по твоята логика ако го гръмнат трябва и заводите му да затворят. Ако не е Кирил ще е Георги и все е Домусчиев. "А" отбора може да не е все на върха, което е нормално, но детската школа ще я има, защото там в момента се обучават 180 деца. Така, че и да се върнем в миманса което не го вярвам, има с какво да ни помнят. Долавям доза песимизъм с привкус на завист. Направихме име, постигнахме резултати и това ви дразни. Ако трябва да мислим кой колко и кога....то тогава да закриват всички клубове защото всеки клуб е зависим от някой собственик и спонсор, който може да се гътне и да не успее да напише историята и традициите на дадения клуб. Прекалено драматизираш нещата приятел. Само с история, спомени и име нещата не стават!

pasaden написа:Аз съм готов да се обзаложа със всеки от превъзбудените канари тук , че ако мача е в сряда в 13.00 часа няма да има повече от 5 000 човека.
Пич,през 2005 пак играхме 1/4 финал през Mарт с велбъжд и си бяхме доволно много.Това е мача,когато изгониха Дънди в 25 мин при 1-0 за нас и съдията се беше изпуснал от страх,че мутренския отбор си заминава.Когато Ботев играе,шефовете се "разсейват" следобед

най-добре ще е ,ако бфс,Ботев,Лудогорец и достигнат до спорузомение и мача да се играе на осветление или мачовете за купата да се играят първия уикенд преди започване на първенството
От кой отбор си?
fen4ica написа:Ти колко добре познаваш историята на Лудогорец? Явно не я познаваш? ФК Лудогорец съществува от 1945 г.Клуба го е имало и преди Домусчиев но при него нещата тръгнаха нагоре. Както сам казваш поради липса на средства отбора ви е в Б група и оцелявате. Е, ние оцелявахме доста дълго време и сега е нашия шанс. Глупаво е да правиш прогнози от рода на "след Домусчиев". То по твоята логика ако го гръмнат трябва и заводите му да затворят. Ако не е Кирил ще е Георги и все е Домусчиев. "А" отбора може да не е все на върха, което е нормално, но детската школа ще я има, защото там в момента се обучават 180 деца. Така, че и да се върнем в миманса което не го вярвам, има с какво да ни помнят. Долавям доза песимизъм с привкус на завист. Направихме име, постигнахме резултати и това ви дразни. Ако трябва да мислим кой колко и кога....то тогава да закриват всички клубове защото всеки клуб е зависим от някой собственик и спонсор, който може да се гътне и да не успее да напише историята и традициите на дадения клуб. Прекалено драматизираш нещата приятел. Само с история, спомени и име нещата не стават!
пич, вземи спри с писанията, защото ще развалиш иначе наистина добрите мнения и симпатиите от повечето от нас към клуба ви

не знам какво сте направили, ама определено не ни дразни, а напротив - ние се радваме на всеки дръзнал да разруши синьо-червената мъгла, подобно на нас, но повтарям - само подобно

защото колкото победи имаме и срещу двата хартиени тигъра, още бая трябва да се постараете, така че вярвай ми - не ви завиждаме за абсолютно нищо, по-скоро на нас все още над 90% от отборите в Б-я имат за какво да ни завиждат, та ако ще и да сме в областните групи

продължавам да желая успех на Лудогорец в първенството, въпреки дребните ти заяждания...
fen4ica написа:
Ти колко добре познаваш историята на Лудогорец? Явно не я познаваш? ФК Лудогорец съществува от 1945 г.Клуба го е имало и преди Домусчиев но при него нещата тръгнаха нагоре. Както сам казваш поради липса на средства отбора ви е в Б група и оцелявате. Е, ние оцелявахме доста дълго време и сега е нашия шанс. Глупаво е да правиш прогнози от рода на "след Домусчиев". То по твоята логика ако го гръмнат трябва и заводите му да затворят. Ако не е Кирил ще е Георги и все е Домусчиев. "А" отбора може да не е все на върха, което е нормално, но детската школа ще я има, защото там в момента се обучават 180 деца. Така, че и да се върнем в миманса което не го вярвам, има с какво да ни помнят. Долавям доза песимизъм с привкус на завист. Направихме име, постигнахме резултати и това ви дразни. Ако трябва да мислим кой колко и кога....то тогава да закриват всички клубове защото всеки клуб е зависим от някой собственик и спонсор, който може да се гътне и да не успее да напише историята и традициите на дадения клуб. Прекалено драматизираш нещата приятел. Само с история, спомени и име нещата не стават!
Приятел, не вгорчавай вкуса с това "песимизъм и завист".Нямаш си и представа с какви точно хора разговаряш