ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот MORSKI » 06 дек 2011 15:43

Ron Jeremy написа:не съм запознат с журналистическата работа , но ако прочета за трансфер в клубния сайт съм сигурен , че е осъществен ;) , за разлика от другите медии , дето ми пишат , че Разград пратили автобус за Паломино :o

Като ти казват, че Паломино е на 90% там значи има защо. Не забравяй, че всяко нещо което се пуска има доза иситина, а в сериозните сайтове си е 90% истина. В клубния сайт даже и след като се случи може да няма новина ;)

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 06 дек 2011 15:51

MORSKI написа:
Ron Jeremy написа:не съм запознат с журналистическата работа , но ако прочета за трансфер в клубния сайт съм сигурен , че е осъществен ;) , за разлика от другите медии , дето ми пишат , че Разград пратили автобус за Паломино :o

Като ти казват, че Паломино е на 90% там значи има защо. Не забравяй, че всяко нещо което се пуска има доза иситина, а в сериозните сайтове си е 90% истина. В клубния сайт даже и след като се случи може да няма новина ;)

ти да не си колега с Вальо Колелото
:) предпочитам да коментирам нещо, което е 100% вярно , дозите ги оставам на наркоманите ;)
ex Popeye

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 06 дек 2011 16:26

честно казано не мисля, че петър денчев е особена класа.... има определено спокойствие и качества.... ама за съжаление мисля, че спокойствието му е малко в повече и реакциите му не са достатъчно бързи и светкавични, за да хваща навреме ударите... надявам се поне при излизанията да бъда по-стабилен, че илко ме нерви с тия негови безсмислени излизания... това ако трансфера стане факт де, а пък юношата ни не знам как играе и дали е достатъчно подготвен за А отбора, някой ако има наблюдения нека каже :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 дек 2011 16:48

Ron Jeremy написа:
MORSKI написа:

ти да не си колега с Вальо Колелото
:) предпочитам да коментирам нещо, което е 100% вярно , дозите ги оставам на наркоманите ;)

Аз с Вальо колелото или мотора за щастие нямам нищо общо, нито пък той може да се нарече журналист по ред причини. Но работя в тези среди и знам повече от теб как стоят нещата в редакциите. Нещо, което е 100% вярно не очаквай скоро, така че по твоята логика по-добре да не се коментира нищо до тогава. Ето тогава вече ще има затъмнение и ние медиите да спрем да пишем 3 мсеца, за да "не сте недоволни, че има спеклуации" и собствениците на клубовете да спрат да мрънкат, че се пишело еди - какво си, като самите те не казвта нищо. И за нас ще е по-добре, че ми писна с ченгел да им вадя думите от устата. И да си живеем в заблуда, да ги оставим те да си въртят схемите. Какво ще кажеш.
Иначе това с накроманите не ти се получи шегата.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 06 дек 2011 17:14

На Денчев му трябват няколко мача и е бетон момчето. ;) Доста време погледахме добрите прояви на Пиргов,нека видим и другите какво могат.За Илко съм сигурен,че във Варна му харесва,но ако се стигне до трансфер ще е главно заради финансовите попълнения в клубната каса.Време е и ТИМ да получат някаква възвращаемост от футбола.

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 06 дек 2011 17:40

MORSKI написа:Нещо, което е 100% вярно не очаквай скоро, така че по твоята логика по-добре да не се коментира нищо до тогава. Ето тогава вече ще има затъмнение и ние медиите да спрем да пишем 3 мсеца, за да "не сте недоволни, че има спеклуации"

Еми по-добре е :lol:
В сравнение с това, което получаваме като "информация" е по-добре да се изнасят 100% новини. Или ако е само догадка да се каже изрично, че е именно такава.
А не някой псевдо-журналист да се изсере в някоя медия от нямане какво да прави или защото трябва да си попълни колонката, вси останали "медии" да копират дословно и... оттам насетне се вижда какви са резултатите. ;)

По тоя повод - драги съфорумници, избършете си пяната от устата и си ударете една ножка. То бива плюнчене и мрънкане, ама вашето на нищо не прилича.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 дек 2011 19:42

"Тотална разпродажба се готви в Черно море през зимната пауза,научи Novsport.com.
След като отборът няма шансове да се класира в тройката на шампионата и отпадна от турнира за Купата на България,във Варна са преценили,че бюджетът трябва да бъде съкратен,тъй като „моряците“ няма да играят догодина в Европа.
Така на „Тича“ са решили да се разделят във всички конвертируеми футболисти, които имат добри оферти.
За момента горещите имена са централните защитници Росен Колев и Александър Александров,които са обект на интерес от страна на Левски и Литекс. Вратарят Илко Пиргов пък е с единия крак в Литекс.Венецуелската перла Ернест Паломино на 90 процента отива в Лудогорец.За него в Черно море ще приберат около 500 000 лева плюс висок процент от следваща сделка.
Интересното е,че на този етап във Варна не се работи толкова около селекцията,колкото около това да се продават футболисти,към които има интерес.
Политиката на отбора е да не спира играчи да отиват в по-големи отбори при положение,че са предлагани адекватни суми.
За пролетния полусезон тимът ще бъде попълнен от юноши и свободни агенти като при това положение целта ще е задържане в средата на таблицата на „А“ група."
Ако е вярно...Интересното е,че Паломино го "пращат" в Лудогорец,а не в Украйна,Турция и др.

Потребителски аватар
dobromirslavov
Контакти:

Мнениеот dobromirslavov » 06 дек 2011 20:02

ralimavridov написа:На Денчев му трябват няколко мача и е бетон момчето. ;) Доста време погледахме добрите прояви на Пиргов,нека видим и другите какво могат.За Илко съм сигурен,че във Варна му харесва,но ако се стигне до трансфер ще е главно заради финансовите попълнения в клубната каса.Време е и ТИМ да получат някаква възвращаемост от футбола.

Добро е момчето, лошото е че може и да не заиграе постоянно предвид че готвят Акалски за заместник на Илко Пиргов.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 06 дек 2011 20:04

dobromirslavov написа:
ralimavridov написа:На Денчев му трябват няколко мача и е бетон момчето. ;) Доста време погледахме добрите прояви на Пиргов,нека видим и другите какво могат.За Илко съм сигурен,че във Варна му харесва,но ако се стигне до трансфер ще е главно заради финансовите попълнения в клубната каса.Време е и ТИМ да получат някаква възвращаемост от футбола.

Добро е момчето, лошото е че може и да не заиграе постоянно предвид че готвят Акалски за заместник на Илко Пиргов.

Вярно,бях забравил топлата връзка ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 06 дек 2011 20:12

Авеланч, няма смисъл да постваш тук такава информация. При нас има такива заблудени овце, че ум да ти зайде. Дали тимаджии ще извършат тоталната разпродажба сега или лятото - все е тая. Факт е, че тези мутри няма да доведат до нищо добро Черно море. Тук разни мозъци дрънкаха, че видите ли само ТИМ ни докараха бронз и участие в ЕКТ и само те са "супер героите" :lol: Дрън-дрън! Искрено се надявам прокуратурата да се вземе в ръце и да си свърши работата. Ако пък не - има Страсбург. Боли ме к*ра за ТИМ - мим и всякакви подобни мутренски сдружения. Да ми простят по плиткоумните ни фенове, но колкото по-рано се отървем от тимажии, толкова по-рано Черно море ще се възстанови от тази язва и ще се завърне там където му е мястото.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Архив”