Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Hot
Контакти:

Re: Батков пред bTV

Мнениеот Red Hot » 20 ное 2011 00:12

И какво прави фен на Светкавица във форум на Левски? Но да речем ти си прав, хайде кажи ми как ще завериш нотариално такъв договор. Например договор за продажба с активи и пасиви със ОПР в които един играч е закупен за 100 000 евро. Аааааааааа забравих за Кипърските офшорни договори които подписваха всички играчи на Левски и после ги осигуряваха на минимална заплата, а караха автомобили от по 70 000 евро? Всичко е въпрос на малко повече интелект и желание за разследване.
"А вие, вий сте идиоти" Иван Вазов
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 ное 2011 00:24

Играчите в един футболен клуб са активи, така че не ги пускай в отделна графа.
попитах те няколко пъти по силата на кой закон някой ще ми определя продажната цена на нещо което е мое, цената я определям само и единствено аз.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 20 ное 2011 09:18

BadBoy написа:Играчите в един футболен клуб са активи, така че не ги пускай в отделна графа.
попитах те няколко пъти по силата на кой закон някой ще ми определя продажната цена на нещо което е мое, цената я определям само и единствено аз.

Точно така е, единственото което трябва да направиш е да довнесеш ДДС за разликата между покупната и продажната цена ако втората е по-ниска, ако щеш и за 1 стотинка продай отбора ни Юда такъв !!!!
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 ное 2011 14:02

BadBoy написа:Играчите в един футболен клуб са активи, така че не ги пускай в отделна графа.

Зависи за кой клуб става въпрос.През 2008-ма година играчите на ЦСКА не бяха приети за активи.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 22:50

TB1957 написа:

Точно така е, единственото което трябва да направиш е да довнесеш ДДС за разликата между покупната и продажната цена ако втората е по-ниска, ако щеш и за 1 стотинка продай отбора ни Юда такъв !!!!

Много интересен спор. А амортизация начислява ли се? Защото ми е много интересно как се отписва от баланса отказал се играч?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 21 ное 2011 22:57

Red Hot написа:
Говориш наизуст. Защо според теб трябват данъчни оценки или се правят одити? Май всички левскари живеете като комсомолския секретар на Димитровски район, "другаря" Тодор Батков, носител на орден Стара Планина за особени заслуги. Смешни и жалки...

Ауу може ли да се намеся? Абе пич данъчна оценка се прави само за специфични сделки (чел си законите като дявол евангелие), а одита обикновено го поръчва купувача за да е сигурен в активите които придобива! АД ако не знаеш, може да се продаде и за 1 долар (Кремиковци), но зависи с какви задължения е бил отбора! Ако една фирма дължи да речем 10 мил. този който купува може да е вземе за без пари, но е задължен да покрива задълженията т.е. ако ти си продавача си е продал за 10 мил. защото вече не ги дължиш ТИ! И те така
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
TB1957

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот TB1957 » 22 ное 2011 08:51

за стотен път ви призовавам да не броите парите на Г-н Батков. В условията на пазарна икономика ей, богуууу имаме свободата да продаваме и договаряме каквото ни кефне, за колкото ни кефне. Стойността на активите, играчите и търговската репутация на Левски е да речем 5 млн. евро. Нашия президент обаче е сметнал, че е налял за 8 години в клуба още 5 млн евро от собствения си джоб за да попълва дупките в баланса на Баждека. И човека си ги търси от следващия кандидат купувач за да не е вътрешно. Само, че "благинките" които е цоцнал за тези години не ги смята и мисли че може да вкара 2 яйца в 1 дупе. Да ама не !!! В 1 дупе може да влезе само 1 яйце, това го запомнете от мен
Изображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 05 дек 2011 11:32

мале 2 седмици без нито 1 пост по темата за собственика!!! Я се вземайте в ръце и започвайте хвалебствия и оди за човека, под чието ръководство стигнахме най-големите си висини и евро приказки
Изображение

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 05 дек 2011 11:36

TB1957 написа:мале 2 седмици без нито 1 пост по темата за собственика!!! Я се вземайте в ръце и започвайте хвалебствия и оди за човека, под чието ръководство стигнахме най-големите си висини и евро приказки

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А на колене да му паднем може ли?
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 13 дек 2011 08:43

Gonzi_407 написа:
TB1957 написа:

Много интересен спор. А амортизация начислява ли се? Защото ми е много интересно как се отписва от баланса отказал се играч?

Да, начислява се с %, отговарящ на срока на договора. При 2 годишен договор амортизацията му е 50 %
Изображение

Върни се в “Архив”