ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Бижуотера центар нападател
Смешно е да пускаш Йовов при наличието на Жоро Христов, дано не направи така Кокала. 

NON MOLLARE MAI
Re: Левски-Санта Жулия или страхове,предизвикани от психиката!
Това е най-слабия възможен съперник в Европа бе хора,какъв страх,какво чудо,айде да не се излагаме,а пък,ако случайно,недай си боже стане,всички в Левски начело с ръководството та и футболистите да се махат и направо да се отказват от футбола,айде да не се излагаме,чак пък толкова не сме паднали
: 

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
sedem_!_dva написа:Смешно е да пускаш Йовов при наличието на Жоро Христов, дано не направи така Кокала.
абсолютно съм съгласен!
вуцата идиота пускаше гонзо като халф сега ше видим йовов като таран! Кога ше спрат тия експерименти с любимия отбор!

0 :30
Йовов много пъти е играл като централен нападател и е вкарвал голове. Помните ли мъката с Публикум и кой влезе като нападател второто полувреме и вкара 2 гола за 10 минути?
pensioner написа:Я познайте кой е тук!!!Опитаха се да ме баннат,но не успяха!!!1
нищо след малко ще успеят да те БАНнат
А вчера, когато прогнозирах само двама голмайстори не бяхте съгласни. Казах, че ще са двама, защото Йовов на 100 опит ще вкара, но това ще е в 87 мин и ще има време само за още 1 гол.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Никой не го е страх от Санта Жулия. Мисля, че е нормално да уважаваш съперника си без значение дали той е Аякс или Бате. И ако автора на темата има приятели които ги е страх от Санта Жулия е жалко за него, защото нали знаете за човек и приятелите му????
-
- Контакти:
Аз подкрепям ЦСКА ,но в този случай си мисля ,а и съм сигурен ,че страховете са напразни. Левски няма да има проблеми с тези "10 сладоледаджий" ,очаквам много резултатен двубой. При неблагоприятен резултат ( а за мене резултат по-малко от 5-0 е такъв за ранга на отборите) ,мисля че наистина Велев трябва да се замисли накъде да хваща...
Абсолютно подкрепям! Разбирам, че за медиите, това е начин да се запълват колонки, а за привържениците - да си "чешат" езиците. Лошото е, че вече се преиграва много. Едва ли не да тръпнем в страх да не изпаднем от посредствени отбори, нямащи никакви претенции. Такова внимание и обсъждане, все едно идва Юнайтед. Наистина, ако вече това е нивото на футбола в България - срам за нас.
Винаги, навсякъде !