Ужасът продължава! Всеки ден си мисля, че Ботев е стигнал дъното. Но още на следващият ден Д.Х. методично продължава да доказва, че може още и още по надолу. Вече съм напълно сигурен, че проблемът на този индивид освен средата, в която е израснал, а имено далеч от града и цивилизацията е и явната финансова импотентност.
Всяка медийна изява в последно време на Д.Х. доказва, че той е един много болен човек. Не е нормално да твърдиш, че ЦСКА ти дължат 175 000 евро и ти с тези пари ще си погасиш задълженията към държавата /над 1 000 000 /,футболистите и служителите /над 400 000 /. Или може би аз съм пропуснал че еврото е станало 10 лева? ЦСКА били некоректни, ами какво да кажат бедните финландци, на които от 1 година Д.Х. се крие заради дълг от 25 000 хил. евро за Мапока, които междувременно съдят клуба във ФИФА.
Не знам какъв болен мозък трябва да си и да поискаш 2 000 000 за едно АД. С абсолютно безхаберие и некадърност Д.Х. отдавна превърна дружеството в непродаваемо дори за 1 лев. Не е зле този „честен и почтен” бизнесмен да си припомни как и за колко придоби контролния пакет акции на клуба. За да е ясно един път завинаги.
В този ред на мисли съм длъжен да припомня, че това недоразумение на прехода узурпира клуба преди 10 години чрез определени кръгове, които бяха на власт. Д.Х. е последният във футбола от времето на „поставените хора”. На тези послушковци се даваха големи държавни поръчки с условието минимална част от печалбата да превежда за бюджета на клуба. Като футболист играл по това време в Ботев спокойно мога да заявя, че издръжката зе един сезон не надхвърляше 200 000-250 000 лева. Едва през последните 2 години футболистите осъзнаха, че получават по-малко от обикновен общ работник.
Притиснат, Д.Х. увеличи заплатите до 1000-2500 лв, като имено по това време за негов ужас спряха и държавните поръчки. Постепенно клубът беше докаран до положение на несъстоятелност. Проблемът е, че тази несъстоятелност не се признава от Д.Х., който продължава да копае в дъното на бездната. Може би се надява, че ще изкопае нова държавна поръчка или бленува за някаква друга финансова схема? Няма спор на Д.Х. много му се услади в Ботев през последни 2 години. Клубът май си му бе единствената печеливша фирма. От Ботев за няма 2 години Д.Х. спечели толкова, колкото беше дал през предходните 8 лета!
Казвано е, но нека и аз да го кажа - узурпаторът на Ботев е откровен патологичен лъжец! Манипулатор, пред който аз съм сигурен, че има само две алтернативи. Едната е да облече любимото си черно-бяло райе, но не на стадиона, а в килия. Другата, по-добра алтернатива е, да се качи в каруцата, с която е дошъл в града и да се върне там, откъдето пристигна.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Време е Д.Х. да се качи на каруцата и да си тръгне от Ботев
Борислав Димитров - News4000.bg
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Време е Д.Х. да се качи на каруцата и да си тръгне от Ботев
Боби се посра да пише. Само това изглежда може да направи.
Е,все пак е и единствения който реално съди селския...Уж много хора го съдиха а нещо няма движение по този въпрос.Някой друг да прави нещо?Шапка свалям на Боби!Нерде легендата Бакалов,нерде Боби Димитров...За другите ни "легенди" изобщо да не говорим.

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
не сам от ботев но следя внимателно нещата които които се слу4ват в клуба и само мога да поздравя боби димитров 4е единствен излезна и атакува христолов.а на форумните терористи мога спокоино да кажа 4е ако бяха направили и 5 процента колкото боби селския отдавна да го няма.за нещтата които прави боби последните месеци вси4ки истински фенове на Ботев трябва да му целуват ръка
- yasen_ov4arov
Тракиец 1912 написа:Боби се посра да пише. Само това изглежда може да направи.
А ти какво очакваш да направи я кажи?Кажи какво точно смяташ ,че трябва да направи един бивш юноша на Левски ,играл в Ботев за 3-4 сезона?Просто ми е любопитно-съди го,пише срещу него какво?Да го убие?Е нали има толкова типове из форума ни дето ежедневно го убиват защо трябва да е някакво бивше говедо?
Това,че не си от Ботев ми е пределно ясно по ника,а от факта,че 95 % от мненията ти са във форума на Ботев ми става ясно и че си един от лумпенягите на винаги втория отбор в Пловдивhrs2004 написа:не сам от ботев но следя внимателно нещата които които се слу4ват в клуба и само мога да поздравя боби димитров 4е единствен излезна и атакува христолов.а на форумните терористи мога спокоино да кажа 4е ако бяха направили и 5 процента колкото боби селския отдавна да го няма.за нещтата които прави боби последните месеци вси4ки истински фенове на Ботев трябва да му целуват ръка

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
СЕЛСКИ вазирай вече че ни омръзна до смърт

-
- Контакти:
Боби е единствения който,прави нещо!кьде е фондацията за спасение на Бакала нека да излезнат от дупката си!

- PLOVDIV PEE 1912
Ееех как ми се иска селю да го няма......пак да играем в Европа..........ехххх кви мачове правихме на времето......майка му дейбаааа.................
Re: Средно положение няма!
whitesnake написа:ktulu. написа:mimyto написа:Абе за обем матриал ли ви плащат в тоя форум - как мое да пишете повече отколко моа да прочета бе шшш
Имаш проблеми с четенето? Така е с циганетата, имат проблем с образователната система. При това положение, мястото ти не е тук, а при другите лайнутски гнусльовци.
Божеее...колко мъка има по тоя свят,Боже...
аве поета,що не земеш да идеш в некой рок форум за изчезващи хипари ами седиш тука да ми вазклицаваш с чужди думи?? Аре бегоммм, МАРШ!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- PLOVDIV PEE 1912
Вдигнаха Мерцедеса на Христолов
сряда, 15 юли 2009 г.
София Крумова - News4000.bg
Президентът на Ботев Димитър Христолов като магаре на лед се инати по въпроса за финансовата си несъстоятелност. Бившият бизнесмен докара пловдивския клуб до просешка тояга, но негативи вече и в личната му сметка. От днес Христолов е без своята любима S-класа Мерцедес.
Митю пропуснал да плати три от вноските по лизинговия договор за покупката на колата. Бряговецът не обърнал никакво внимание на поканите от лизинговота компания за разплащане или за промяна на лизинговите условия в полза на купувача.
Тази сутрин с паяк Мерцедесът е вдигнат от немалкия автопарк на Христолов. Лизнговата компания ще задържи возилото, а остатъка от цената ще получи от застрахователи. На Христолов не му се полагат обезщетения или възстановяване на част внесените пари по договора.
p.p.дано е вярно.тази вечер ще пия за това.
София Крумова - News4000.bg
Президентът на Ботев Димитър Христолов като магаре на лед се инати по въпроса за финансовата си несъстоятелност. Бившият бизнесмен докара пловдивския клуб до просешка тояга, но негативи вече и в личната му сметка. От днес Христолов е без своята любима S-класа Мерцедес.
Митю пропуснал да плати три от вноските по лизинговия договор за покупката на колата. Бряговецът не обърнал никакво внимание на поканите от лизинговота компания за разплащане или за промяна на лизинговите условия в полза на купувача.
Тази сутрин с паяк Мерцедесът е вдигнат от немалкия автопарк на Христолов. Лизнговата компания ще задържи возилото, а остатъка от цената ще получи от застрахователи. На Христолов не му се полагат обезщетения или възстановяване на част внесените пари по договора.
p.p.дано е вярно.тази вечер ще пия за това.