Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КОЙ ЩЕ ЗАМЕСТИ ЖИВКО??????
Бензукан може да замести Живко.А това, че не е взел Цачев в групата не е хубаво.Момчето трябва да свиква с мачовете в Европа.Не ми е ясно и защо Балтанов го няма!!!!!!!!!!!!!!
- ndrangheta
- Контакти:
Бензукан и Бистрон в едно изречение?
Мароканеца няма слаб мач, Бистрон има един силен.

Мароканеца няма слаб мач, Бистрон има един силен.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Абе от 25 човека както и да се направи групата от 20 все ще има такива извън нея. Не знам какво се връзвате на чорбапортала. Има правило за съставяне на групата, извън титулярите трябва да има по двама играчи за всяка линия. Нормално е след като има 6 др защитника да няма място за Бистрон и Бензукан. Но сезона надявам се ще е много дълъг с много мачове и време ще има за всички. Плюс това Бензукан си има леки проблемчета след възстановяването, така че е нормално да пропусне тоя смешен мач.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Левски стартира продажбата на абонаментни карти
futbolqga написа:polin написа:Аз си купих вече. В картата се включва и 2 билета за Националния Стадион + списание всеки месец + 15% отстъпка в магазините УБ(УлтраБлу)
А случайно да знаете от къде се взима списанието Само Левски?Миналата година ми го изпращаха по пощата, но тази година като си взех картата не са искали нито адрес нито каквото и да било
От клубния магазаин

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- bigbonusprize
- Контакти:
krivia написа:Абе от 25 човека както и да се направи групата от 20 все ще има такива извън нея. Не знам какво се връзвате на чорбапортала. Има правило за съставяне на групата, извън титулярите трябва да има по двама играчи за всяка линия. Нормално е след като има 6 др защитника да няма място за Бистрон и Бензукан. Но сезона надявам се ще е много дълъг с много мачове и време ще има за всички. Плюс това Бензукан си има леки проблемчета след възстановяването, така че е нормално да пропусне тоя смешен мач.
Дано си прав...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ако няма кой да го замести аз ще вляза вместо него няма проблем 

Шакиб е много добър футболист, даже мога да кажа, че е по-добър от Рабех, който уж е по-скъп. Шакиб може да бъде достоен заместник на Живко, играе хладнокръвно, техничен е. Просто не виждам смисъл да се продава. За Бистрон е друго нещо - той е пълно дърво и има много футболисти на неговия пост
- Sleepwalker
- Контакти:
Аз се чудя що Велев не шътна тоя Бистрон някъде.Миналата година Вили като го привличаше заяви,че според него чехът е страхотен футболист и с удоволствие ще го вземе където и да е треньор!Що тогава Батков не го даде на Славия за 100 000 евро и да се отърваме,заплатата надали му е малка!А и имаме доста футболисти на неговия пост!Нападатели нямаме, обаче защитници за два отбора имаме!Баси и ситуацията!

ЕМИЛ написа:Бензукан може да замести Живко.А това, че не е взел Цачев в групата не е хубаво.Момчето трябва да свиква с мачовете в Европа.Не ми е ясно и защо Балтанов го няма!!!!!!!!!!!!!!
1. Защо ти е Балтанов.. мислиш ли че има шанс да играе вместо.. Бардон.. Гаджев или Сърмов.. аз не мисля че има такав вариант..
2. Беше контузен.. ако не си чел в Гонд излезна инфо.. Всички в Левски на линия или нещо такова.. били ги вдигнали на крака и т.н.. и в тия всички го имаше и Балтанов може би още не се е въстановил напълно ..
Определено съм ЗА да махне Бистрон и Тиберканин (въпреки че когато дойде Тиберканин направи невероятна подготовка... лично аз мислех, че ще стане супер добро попълнение,но..).Относно Шакиб - супер класен защитник - според мен го доказа още с първият си официален мач (след който беше определен от медиите като "най-класният чужденец играл в България", макар и да преувеличават силно)