Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Re: ХАРЕСВАТЕ ЛИ ИГРАТА НА ЛЕВСКИ ПРИ ВЕЛЕВ?

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юли 2009 22:14

Cesc Fabregas написа:
Stanislav_Ivanov написа:Помните ли когато дойде мъри одново сички го плюехте ама после какво стана 1/4 в уефа и групи на ШЛ такаче не пребързваите толкова с оценките ;)

Мъри има нещичко в главата си,а Велев... :lol:

Все пак велев беше пом.тренер по времето на мъри неможе да не е научил поне малко ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 13 юли 2009 22:15

не само,че не ми харесва играта под ръководството на велев, но и сериозно се притеснявам, че играчите биват тренирани неправилно. виждам ги,че не могат след година все още да тичат, нямат вече самочувствие и сигурност даже и да си подават (точен пас на повече от 10 метра е абсурд).
честно казано в трите мача под ръководството на овцата вили вуцов отборът играеше по хубаво и после дойде кокала, който явно ги учина някакъв футбол, който или се е играл преди повече от 30 години и не ми е известен или се практикува подобна игра само в израел. мисля си,че кокала изпусна възможността да се оттегли достойно и скоро ще яде голям бой, защото ходи по нервите на феновете и явно това му доставя удоволствие. аз съм сигурен,че много скоро ще бият кокала, както си изпатиха някои съдии в миналото, но за това той сам си е виновен. защо никой не иска да бие наско сираков напр., той също немалко е дразнил феновете на Левски, но поне е имал достойнство. кокала го няма и не му дреме за нищо. след мача в сряда и на феновете повече няма да им дреме :)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Екипите ?

Мнениеот DukeUnv » 13 юли 2009 22:17

Силвър написа:Не се сещам досега отбор да играе 2 сезона с един и същи екип :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Или прост Батков не иска да си отвори кесията за нови екипи :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 юли 2009 22:22

Това, което не ми харесва е че такава тема се поставя непосредствено преди ШЛ.
Цяло лято я говорим тази тема, толкова празни думи казахме..

И защо призива е към "другаря" Батков - той не направи нищо за да финансира адекватна на амбициите ни селекционна политика.

Та така, безмислено поставена тема.
Авторът на темата: Ще спре ли..

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 13 юли 2009 22:24

А харесвате ли играта на Цска при Супер духача? Боли, много боли да ти отнемат титлата изпод носа ама Велев няма вина за това. Освен това добра или не играта,Левски при Велев си има собствен стил на игра който практикува, а Цска и при Пенев младши няма такъв. Жалко, че има Левскари, които се подават на правокации и пишат срещу себе си.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2009 22:26

Виж сега - червените това им е съдбата - да бъдат жалки, що сравняваш с тях? И нико не плюе кокъла. Аз доколкото чета по мненията, хората му отдават уважението и му желаят всичко добро в новото си поприще извън Левски, което и да е то и дано да е по-бързо. Има моето уважение, левскар, не става за треньор, мерси за хубавите моменти и чао!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 юли 2009 22:31

tprodanov написа:Виж сега - червените това им е съдбата - да бъдат жалки, що сравняваш с тях? И нико не плюе кокъла. Аз доколкото чета по мненията, хората му отдават уважението и му желаят всичко добро в новото си поприще извън Левски, което и да е то и дано да е по-бързо. Има моето уважение, левскар, не става за треньор, мерси за хубавите моменти и чао!

Дай 2 имена, които са по-добри от него и е реално в момента да бъдат привлечени (Напр. Херо няма вариант да го вземем).

Кой е този сериозен треньор, който ще дойде в Левски за малко пари и ще знае, че може да привлича играчи само с изтекъл договор?
Не толкова лесно, колкото си мислиш

Освен това всеки се развива, Велев също може да израстне, според мен.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Monky

Мнениеот Monky » 13 юли 2009 22:36

КАКВО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ШАМПИОНИ ДА СТАНЕМ!? :)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 юли 2009 22:37

Велев не може да израстне. САмия факт, че не попи нищо от Мъри, но за сметка на това беше в основата на изгонването му ми стига. Същевременно, можеш да се разходиш до Герена на произволна тренировка, за да видиш какъв хаос и анархия е. Юношите вилнеят из заведенията на Герена като безсмъртни, футболистите показват открито липсата на респект към него, въпреки, че той вика като ненормален. Некадърноста води до хаос. Обичаме те, Велев, обичай ни и ти и остави отбора в по-добри ръце.

Илия Груев, Ники Илиев, Илиян Илиев ако щеш...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юли 2009 22:38

само Гонзо може да ги стимулира нашите от скамейката

Върни се в “Архив”