Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ПОДГОТОВКАТА И КОНТУЗИИТЕ В ЛЕВСКИ
как мислите, дали имат общо многото контузии с качеството на подготовката на отбора и "треньорската" работа? интересно ми е ако има специалисти какво биха казали?
- Koceto_8303
- Контакти:
Re: ПОДГОТОВКАТА И КОНТУЗИИТЕ В ЛЕВСКИ
В Левски нещо не е наред и ако в най скоро време нещата не се променят, ще има война. Сега в сряда не паднат ли поне 5 гола във врата на андорците, значи все още сме си на титик!!!
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА
естествено ,че контузиите в по-голямата си част са благодарение на треньора.Заради неправилните натоварвания.Очаквам момчетата да са добре подготвени и ще ги видим в сряда какво могат.СамоЛевски
Разбира се,че контузиите могат да са от кофти тренировки,затова треньора вън,а на негово място НИКИ ИЛИЕВ,той поне не е завършил някакво треньорско курсче тук,а в Италия.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
lakito7 написа:Разбира се,че контузиите могат да са от кофти тренировки,затова треньора вън,а на негово място НИКИ ИЛИЕВ,той поне не е завършил някакво треньорско курсче тук,а в Италия.
Ми всъщност, аз съм за. Кокала вече да си ходи - благодарим ти, изпращаме те с почести.
Времето за смяна на треньора мина. Ако не дай боже това стане ще е пожарен вариант, а не стратегия, затова подкрепа за отбора и Велев докрай - разбирайте поне до групите в ШЛ. Нов треньор - 2 дни преди мачовете от ЕКТ, без селекция е направо самоубийство! Успех на Левски в сряда /поне с 3 чисти гола/и на другите български отбори в ЕКТ!!!
-
- Контакти:
ШЛ- мираж или реалност
ШЛ- мираж или реалност за Левски.
Първи съперник - 1000% преодолим
Според мен дори и с тези налични футболисти при ДОБРА подредба на терена Левски има реален шанс да се класира.
Биле сме свидетели на много по-малки отбори при тотално себераздаване да побеждамат и отстраняват по имените противници.
Но тук идва ред на компетентността на треньора.
Според мен проблема не е във футболистите а в спортно техническият щаб.
Нямяме тактически идеи как да излъжем противника. Футболът е интелигентна игра.
Левски трябва да защити честа си от фиаското през последните години.
Първи съперник - 1000% преодолим
Според мен дори и с тези налични футболисти при ДОБРА подредба на терена Левски има реален шанс да се класира.
Биле сме свидетели на много по-малки отбори при тотално себераздаване да побеждамат и отстраняват по имените противници.
Но тук идва ред на компетентността на треньора.
Според мен проблема не е във футболистите а в спортно техническият щаб.
Нямяме тактически идеи как да излъжем противника. Футболът е интелигентна игра.
Левски трябва да защити честа си от фиаското през последните години.
- Lord of memories
- Контакти:
Re: ШЛ- мираж или реалност
ШЛ - мираж
Лига Европа - реалност.
Лига Европа - реалност.
- Red_champions
Re: ШЛ- мираж или реалност
Тези андорците ще ги биете без да се напрягате 4:0 2:0 например,ама после...
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !