ЦСКА - Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Лудогорец

Мнениеот vaskonti » 29 ное 2011 16:24

Avanti_Ragazzi написа:Аз пък съм обеден на 100%, че ако играчите на ЦСКА или Левски играеха в един отбор от Бургас щяха да са в 10 пъти по-добра форма от сега.А ако играчите от Бургас играеха в ЦСКА и Левски щяха да са 100 пъти по-зле във формата си от сега!!!С ръководители като Гонзо и Дуци толкова.Много може да ми се смеят ама за мен ЦСКА и Левски имат супер футболисти с изключение на защитата!!!Но и при двата отбора няма ама грам стил на игра, разчита се винаги на индивидуална проява и шанс!!!За мен единствените два отбора дето имат стил и постройка на игра са Лудогорец и Черноморец.За другите това е научна фантастика!!!!!

Абсолютно си прав, с една корекция - при ЦСКА средната линия е най-слабото звено.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 ное 2011 16:52

Най-големият проблем е, че в ЦСКА и Левски не може да се работи спокойно. От тук тръгват всички беди.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 29 ное 2011 17:09

Браво! Открихте "топлата вода". Ами ако в "Левски" и ЦСКА не се работи под напрежение, как ще има резултати? Те затова са най - успелите български клубове, защото се е работило, работи и ще се работи винаги под напрежение. Сега, на който му идва в повече, значи просто не става за тези два отбора. Това е животът.
Питате ли ги в "Реал" Мадрид как работят? Колко пари там се въртят, какво напрежение, в пъти по - голямо е там?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
румбата
Контакти:

Мнениеот румбата » 29 ное 2011 19:56

Абе Митко Пенев беше казал преди време,че ЦСКА и Левски трябва да се обединят и така ще имат шанс срещу Литекс и Лудогорец.Иначе от самия мач силно впечатление ми направи,че тези зелените тичаха като алтави кОньове.Не знам как е постигнато,ама си е леко съмнително за България.Иначе по аналогия с румънското първенство грандовете започнаха да отстъпват на възродените провинциални отбори,което не е лошо,ако качеството на футбола се вдигне.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 ное 2011 20:19

Мисля че темата с тия от Разград е изчерпана, каквото станало, станало на пролет ще видим кой ще шампиона 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 ное 2011 20:22

vaskonti написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз пък съм обеден на 100%, че ако играчите на ЦСКА или Левски играеха в един отбор от Бургас щяха да са в 10 пъти по-добра форма от сега.А ако играчите от Бургас играеха в ЦСКА и Левски щяха да са 100 пъти по-зле във формата си от сега!!!С ръководители като Гонзо и Дуци толкова.Много може да ми се смеят ама за мен ЦСКА и Левски имат супер футболисти с изключение на защитата!!!Но и при двата отбора няма ама грам стил на игра, разчита се винаги на индивидуална проява и шанс!!!За мен единствените два отбора дето имат стил и постройка на игра са Лудогорец и Черноморец.За другите това е научна фантастика!!!!!

Абсолютно си прав, с една корекция - при ЦСКА средната линия е най-слабото звено.

Съгласен!!!Да се пестят пари за треньор,за възстановяване(сиреч-химик),за добър кондиционен спец-а явно Тошко и Титаните това направиха-те ви го резултатът!Vaskonti,нещо да ми кажеш за прогнозата? ;) Мани,ами се изприщих накрая-при оная контра зелените нахлуха като Вермахта в Полша,а вашите гледаха ...странно!Добре,че черният я сгафи-Петев подскачаше 30 секунди след това,направо ви бяха ушили!Да,направлението Бургас-Разград диктува модата в нашия футбол,ние трябва да се замислим доста...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
keano_sj

Какво повече от голове?

Мнениеот keano_sj » 29 ное 2011 21:19

Зрелището наистина се състоя! Дали качеството бе на нужната висота е тема за разнищване от мастити футболни капацитети. Обикновеният зрител остана обаче предоволен от демонстрирания хъс и драматичния завършек на украшението на есенния дял- двубоя между първенеца за момента и подгласника му ЦСКА.
Както казва един заслужил колега от водеща медия- има мачове и мачове. А този бе от типа "Хетафе-Барселона".Тоест по-напористият, по-можещият и по-адекватният отбор не съумя да вземе своето като причините за това са разностранни. Вялото начало на разградчани се материализира в един ранен, колкото и важен, толкова и случаен гол. Нелепият опит на джуджето от с.Ключ по неведоми пътища бе продължен в посока непокрития Мораес и той с известна доза късмет претърколи коженото кълбо зад противниковата голлиния. Положително впечатление направи последвалото поведение на гостуващия тим. Никаква паника, никаква дезорганизация, никаква абдикация от атакуващата концепция , донесла им настоящата позиция в класирането. Дори изключителното изпълнение при второто попадение не стъписа лудогорци , а само допълнително ги мотивира за върхова самоизява. Притежанието на топката, изпълнените корнери и превъзходството в ударите категорично доказаха състоятелността на определението за физиономията на тима- "Малката Барса".
И за да бъдем докрай справедливи е редно да споменем и съдийството. Реферът от близката страна получи артрит в областта на раменната става с перманентното вдигане на дясната си ръка с повод и без повод. Простено да му е , ако е от некъдърност. В противен случай да се стяга здраво в кръста и да чака следващия онождач. Главният влезе в тон и напълно последователно допусна баталните изпълнения на играчите в червено /същите достойни носители на званието най-груб отбор в България с безпрецедентното количество натрупани картони/. За класическата дузпа на Коце Стоянов едва ли ни е нужна кой знае каква дискусия. Да се чуди Марселиньо къде да се държи от болка- за коляното или за главата, отказваща да асимилира очевидната несправедливост. Цялото това толериране на груба игра доведе до една ужасяваща контузия и няколко типични балкански хващания гуша за гуша.
Мачът на "Армията" доказа несъмненото преимущество на ЦСКА и Лудогорец в спора за титлата спрямо следващите два-три кандидата. Просто атакуващият ресурс и възможностите за ротиране са движеща сила при градирането на цялостната игрова визия и облик на тези формации. Да, пропуските в дефанзивен план са видими, но нали всички ходим по стадионите в търсене на голове? Снощи претендентите за шампионската титла ни ги сервираха с гарнитура. Какво повече да искаме?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 ное 2011 21:29

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:

Съгласен!!!Да се пестят пари за треньор,за възстановяване(сиреч-химик),за добър кондиционен спец-а явно Тошко и Титаните това направиха-те ви го резултатът!Vaskonti,нещо да ми кажеш за прогнозата? ;) Мани,ами се изприщих накрая-при оная контра зелените нахлуха като Вермахта в Полша,а вашите гледаха ...странно!Добре,че черният я сгафи-Петев подскачаше 30 секунди след това,направо ви бяха ушили!Да,направлението Бургас-Разград диктува модата в нашия футбол,ние трябва да се замислим доста...

Е ти предвиди равен, аз бях този, който ти каза 2:2 или 3:3 :)
Иначе бих се изкефил ако Черноморец и Лудогорец завършат първи и втори, а ЦСКА и Левски трети и четвърти. Без значение кой на кое от двете места. Все си мисля, че това ще е по-добре за футбола ни като цяло. Е, най-много бих се радвал ако ЦСКА е шампион, но не бих се учудил ако догодина във всеки кръг сме с различен треньор, така че... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 ное 2011 21:58

Ти наистина даде 2-2 и 3-3, аз по-скоро дадох победа за гостите,с уклон към хикс(за Левски,оле! :) ).Но игнорирайки емоциите-те играха добре,създадоха превес навсякъде,не се отклониха от зададеното им като тактика-заслужиха си точката...Дали е в последните три минути,или в 42-ра и 67-ма,няма значение!А можеха и да бият,като стой,та гледай!В грандовете ни са много извратени нещата,не може Херо с лайна и без пари да прави боя-и то нелоша,пък тука все нещо криво,все не става...И да знаеш-Черноморец няма да отпаднат в ЕКТ,и ще идат нататък-стига Господ да даде здраве на треньора им!А ние-както сме я подкарали,ще да лапнем тоягата рано-рано...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 29 ное 2011 22:11

Абе не видяхте ли, че Лудогорец бяха по- добри, или сте... , стига, Левски слаб, ЦСКА също.Какво си чешете езиците?

Върни се в “Архив”