Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2 милиона ... за какво ?!
И за вашите (поредни) излагации с Макриев и Жоб имаше постоянно теми в топ5, те пък дразнеха нас. Капиш?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Тракиец 1912
- Контакти:
deliba6, личи си, че нямаш работещи мозъчни клетки. Така като чета, сигурно ти дава error системата на скромните ти мозъчни запаси.
Ние сме били ревльовци хаха, ами такива като теб, които редовно пишат в нашият форум, кви са?
Съдейки спрямо писаниците ти и особено частта в която наричаш мъж "кифло", напълно спокойно може да се направи изводът, че ти харесваш мъже. Е, определено мястото ти не е в нашият форум, путкоподобно изчадие

Съдейки спрямо писаниците ти и особено частта в която наричаш мъж "кифло", напълно спокойно може да се направи изводът, че ти харесваш мъже. Е, определено мястото ти не е в нашият форум, путкоподобно изчадие

- pasaden
- Контакти:
Re: Поредната Гавра с Ботев Пловдив !
Само да ми обясните какво толкова направиха беройци,които постоянно се дават за пример?
Напсуваха Банев на един мач, той се ядоса, каза : "Аз няма да давам пари и да ме псуват" и се махна.САМ!!!!ДОБРОВОЛНО!!!!
Та какви точно са невероятните и радикални действия ,които са предприели?Псуване? Е ние това го правим 10 години.....наред със всичко друго и резултат няма!
Случая с Берое няма почти нищо общо с нашия
Напсуваха Банев на един мач, той се ядоса, каза : "Аз няма да давам пари и да ме псуват" и се махна.САМ!!!!ДОБРОВОЛНО!!!!
Та какви точно са невероятните и радикални действия ,които са предприели?Псуване? Е ние това го правим 10 години.....наред със всичко друго и резултат няма!
Случая с Берое няма почти нищо общо с нашия
100 години символ на Пловдив
нямали кои да го грамни тоя христолоф ле д... неговата ма.......
ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ
Имам чувството, че съм гледал този ужасен филм. Селю ще намери някакви пари, ще плати на някои от играчите, за да не разтрогнат,ще спазари под масата Лимона и Манчев и ще се върне 'на бял кон" с лафа: "Ми йету, ас ку ни давъм, няма кой дъ дъдйе...!" И айде отидоха още 10 години...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ
Селския няма да издържи. С тази обстановка създадена от нас и допълнително, че вече никой не иска да му помага, защото вече никой не му вярва най-много до паузата да издържи. Като не забравяме фактът, че може до тогава и административно да ни няма в "А" група, защото догодина ще сме най-голямата боксова круша.
- yasen_ov4arov
Тракиец 1912 написа:Селския няма да издържи. С тази обстановка създадена от нас и допълнително, че вече никой не иска да му помага, защото вече никой не му вярва най-много до паузата да издържи. Като не забравяме фактът, че може до тогава и административно да ни няма в "А" група, защото догодина ще сме най-голямата боксова круша.
Как до паузата бе?99.9% сигурно няма да започнем първенството.
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Изобщо не съм сигурен че няма да започнем, с 50 бона ще изфинтира всички...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: Поредната Гавра с Ботев Пловдив !
Спорет мене само едно нещо може да направи нещата по различни.Поискайте среща с цялото спортно ръковотство и фудболистите.И говорете с тях съединете се и повече те да не излизат на терена.Иначе ваденето на отбора,дори и в регионалните групи,тоя нема да се махне
Моля се да не започнем първенството, защото в противен случай ще берем невиждан срам! Не сравнявайте отбора с дражевите ученици, в момента отбора ни е още по-зле! Ако изобщо можем да говорим за отбор! Дано да обяви фалит, тоя боклук! И се чудя защо всички мълчат!?