Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: 2 милиона ... за какво ?!

Мнениеот veseo » 12 юли 2009 11:49

И за вашите (поредни) излагации с Макриев и Жоб имаше постоянно теми в топ5, те пък дразнеха нас. Капиш?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 12 юли 2009 13:46

deliba6, личи си, че нямаш работещи мозъчни клетки. Така като чета, сигурно ти дава error системата на скромните ти мозъчни запаси. :lol: :lol: :lol: Ние сме били ревльовци хаха, ами такива като теб, които редовно пишат в нашият форум, кви са?

Съдейки спрямо писаниците ти и особено частта в която наричаш мъж "кифло", напълно спокойно може да се направи изводът, че ти харесваш мъже. Е, определено мястото ти не е в нашият форум, путкоподобно изчадие :) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Поредната Гавра с Ботев Пловдив !

Мнениеот pasaden » 12 юли 2009 20:21

Само да ми обясните какво толкова направиха беройци,които постоянно се дават за пример?
Напсуваха Банев на един мач, той се ядоса, каза : "Аз няма да давам пари и да ме псуват" и се махна.САМ!!!!ДОБРОВОЛНО!!!!
Та какви точно са невероятните и радикални действия ,които са предприели?Псуване? Е ние това го правим 10 години.....наред със всичко друго и резултат няма!
Случая с Берое няма почти нищо общо с нашия
100 години символ на Пловдив

toko1912
Контакти:

Мнениеот toko1912 » 13 юли 2009 02:01

нямали кои да го грамни тоя христолоф ле д... неговата ма.......

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ

Мнениеот Abbiati » 13 юли 2009 11:23

Имам чувството, че съм гледал този ужасен филм. Селю ще намери някакви пари, ще плати на някои от играчите, за да не разтрогнат,ще спазари под масата Лимона и Манчев и ще се върне 'на бял кон" с лафа: "Ми йету, ас ку ни давъм, няма кой дъ дъдйе...!" И айде отидоха още 10 години...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: ПОРЕДНИЯТ СЕЛСКИ ФИНТ

Мнениеот Тракиец 1912 » 13 юли 2009 11:33

Селския няма да издържи. С тази обстановка създадена от нас и допълнително, че вече никой не иска да му помага, защото вече никой не му вярва най-много до паузата да издържи. Като не забравяме фактът, че може до тогава и административно да ни няма в "А" група, защото догодина ще сме най-голямата боксова круша.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 13 юли 2009 13:23

Тракиец 1912 написа:Селския няма да издържи. С тази обстановка създадена от нас и допълнително, че вече никой не иска да му помага, защото вече никой не му вярва най-много до паузата да издържи. Като не забравяме фактът, че може до тогава и административно да ни няма в "А" група, защото догодина ще сме най-голямата боксова круша.

Как до паузата бе?99.9% сигурно няма да започнем първенството.
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 13 юли 2009 13:27

Изобщо не съм сигурен че няма да започнем, с 50 бона ще изфинтира всички...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Minyor_pk
Контакти:

Re: Поредната Гавра с Ботев Пловдив !

Мнениеот Minyor_pk » 13 юли 2009 14:27

Спорет мене само едно нещо може да направи нещата по различни.Поискайте среща с цялото спортно ръковотство и фудболистите.И говорете с тях съединете се и повече те да не излизат на терена.Иначе ваденето на отбора,дори и в регионалните групи,тоя нема да се махне

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 13 юли 2009 15:36

Моля се да не започнем първенството, защото в противен случай ще берем невиждан срам! Не сравнявайте отбора с дражевите ученици, в момента отбора ни е още по-зле! Ако изобщо можем да говорим за отбор! Дано да обяви фалит, тоя боклук! И се чудя защо всички мълчат!?

Върни се в “Архив”