vanuch6 написа:Тук колко точки са че не ми се смята![]()
17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vanuch6 написа:Тук колко точки са че не ми се смята![]()
MuFc1878 написа:vanuch6 написа:Тук колко точки са че не ми се смята![]()
17Но не се брои, защото още не е бил роден
![]()
yuliyan написа:vanuch6 написа:yuliyan ама явно много се вълнуваш от играта на Левски че като гледам малкия си много активен ама и ти гледам и годинките ти твоя любим отбор не си го гледал много много и в европа а да не говорим колко пъти си го виждал шампион![]()
![]()
![]()
Аз моя отбор съм го виждал да става шампион с 16 точки пред вашият.
Когато ти станеш свидетел на подобно нещо от страна на вашиЙОт отбот... Кол Ми
yuliyan написа:vanuch6 написа:Ей ти мислиш ли с главта си или там няма нищо и не ти е силата смешен си и не забравяй че палачинката има 2 страни и да се не покриеш на пролет![]()
жив и здрав и дано някога доживееш тия преживявания които съм имал аз с Левски и с националния и ти да ги имаш с твоя отбор
Смешни сте вие и вашият смешен отбор, че с мъка бие винената борса.![]()
Тия успехи, които ги имаш с националният, са благодарение на едни от последните таланти, които е дал ЦСКА на България. Айде лека и със здраве.![]()
И никога не забравяйте, че... Господ е българин
vanuch6 написа:yuliyan написа:vanuch6 написа:Ей ти мислиш ли с главта си или там няма нищо и не ти е силата смешен си и не забравяй че палачинката има 2 страни и да се не покриеш на пролет![]()
жив и здрав и дано някога доживееш тия преживявания които съм имал аз с Левски и с националния и ти да ги имаш с твоя отбор
Смешни сте вие и вашият смешен отбор, че с мъка бие винената борса.![]()
Тия успехи, които ги имаш с националният, са благодарение на едни от последните таланти, които е дал ЦСКА на България. Айде лека и със здраве.![]()
И никога не забравяйте, че... Господ е българин
Е добре бре маломозъчко някой спорили че в момента Левски е разбит и то благодарение на из директор ама теб това къде ти влиза![]()
vanuch6 написа:Не позна заради такива мало.......ици като теб ме баннаха![]()
yuliyan написа:vanuch6 написа:Не позна заради такива мало.......ици като теб ме баннаха![]()
Еми явно мало*мника си ти, щом като тебе са банна ли, а те си "живеят"
vanuch6 написа:yuliyan написа:vanuch6 написа:Не позна заради такива мало.......ици като теб ме баннаха![]()
Еми явно мало*мника си ти, щом като тебе са банна ли, а те си "живеят"
Верно прав си по добре както са казали хората убий глупака с мълчание![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта